Landslagssamlingen, del 1 | Kondomeriet

Landslagssamlingen, del 1

"Hun la seg ned på senga og ba Kathrine om å slikke henne. Kathrine var definitivt ikke vond å be. Den våte glattbarberte fitta til Mathea så utrolig innbydende ut."

- Karoline! Karoline, det er telefon til deg! Karoline satt på rommet og leste. Telefon? Hun løftet blikket og lyttet undrende. Hvorfor i all verden ringte noen på mamma sin telefon for å snakke med henne? Hun hadde jo sin egen mobil så hvis noen ønsker å komme i kontakt med henne så var det bare å ringe på den. Karoline sin mor åpnet døra til rommet hennes. Man kunne lett se at hun var opprømt. Det er Marius Torgersen! Karoline kunne kjenne at pulsen steg raskt. Torgersen var landslagstrener for U-19 landslaget i fotball.

Karoline var vurdert som et av de største talentene i sitt årskull og hun hadde hørt om at du kanskje ville bli tatt ut på landslaget, likevel føltes dette helt uvirkelig ut. Hun tok telefonen og merket at hun skalv på hånda. Pulsen ble ikke akkurat lavere den kan du høre den type røsten til landslagstrener Torgersen. "Hei Karoline, jeg ringer bare for å fortelle at du er tatt ut til landslagssamlingen 11. februar til 15. februar på La Manga. Jeg har allerede snakket med din mor du har tillatelse til å dra. Så nå trenger jeg bare en bekreftelse fra deg på at du har lyst til å være med".

Karoline klarte knapt å få frem et ord, men til slutt fikk hun sagt at selvfølgelig hadde hun lyst til å være med. " Kjempeflott Karoline. Jeg har fulgt med deg en stund og jeg er overbevist om at du har det som skal til for å ta det neste steget!" I dagene som fulgte slet Karoline med å tenke på noe annet enn landslagssamlingen. Hun sov urolig om nettene og hadde vanskelig for å konsentrere seg på skolen. Det eneste hun klarte å fokusere på var å sørge for at du får en best mulig fysisk form før landslagssamlingen. På morgenen den 14. februar ble hun kjørt til Gardermoen av sin far. Der møtte hun landslagsledelsen og de andre jentene. En del av jentene hadde vært på landslagssamlinger tidligere, men det var flere som i liket med Karoline var på sin aller første landslagssamling.

Hun kunne se nervøsiteten og oppgløddheten i øynene deres, og det ga henne en viss ro å vite at hun ikke var den eneste nykommeren på laget. For Karoline sin del var det aller første gang hun reiste utenlands uten noen av foreldrene sine, noe som i seg selv var veldig spennende. Landslaget hadde med seg et stort støtteapparat så hun var i gode hender. På flyturen nedover ble hun litt kjent med noen av de andre jentene, men Karoline hadde aldri vært særlig sosial, så mye av turen satt hun med høretelefoner og lyttet til musikk. Når de kom frem til San Javier airport slo varmen imot dem.

Overgangen fra minusgrader i Norge til over 20 varmegrader var merkbar. Det var deilig å kjenne hvordan solen varmet og at man kunne være ute i bare t-skjorte. Etter en 20 minutters busstur kom de frem til hotellet. De fikk beskjed om 15 minutter å finne rommet sitt, skifte og komme ned på treningsanlegget. Karoline havnet på rom med Mathea. Hun hadde allerede spilt en del landskamper var en jente Karoline så opp til. En kreativ ving med enorm fart og gode avslutteregenskaper. Mathea var definitivt ikke like sjenert som Karoline. Flørtende og leken, og hadde alltid et smil og en frekk kommentar på lur.

Hun tok imot nøkkelkortet, ledet Mathea med seg til rommet. Vi må være raske, hvis vi kommer for sent blir det straffetrening etter at de andre er ferdig! De fant raskt frem til rommet. Det var et helt ordinært rom med 2 senger og et lite bad. Mathea la kofferten sin ved sengen nærmest vinduet og markerte at hun hadde førsterett på valg av seng. Deretter var det bare å skifte og gjøre seg klar til trening.  "Wow, er de greiene der ekte?!" Mathea så bort på puppene til Karoline og smilte. Karoline var vant til for mye oppmerksomhet for puppene sine. Kanskje mer når hun var yngre siden de vokste tidligere og mer enn puppene til mange av hennes jevnaldrende. Den siste tiden følte det ikke at hun skilte seg så mye ut lenger, men hun fikk fremdeles en del kommentarer og komplimenter for puppene sine.Det var ikke større enn c-cup, men likevel klart større enn de fleste jentene som spilte fotball på hennes nivå.

Lenge hadde Karoline ønsket seg mindre bryster fordi hun fryktet at det ville virke hemmende på hennes fotballkarriere. Nå som hun hadde nådd sitt store mål å bli tatt ut på landslaget var ikke lenger dette en bekymring. Hun var trygg på at hun hadde de fysiske forutsetningene for å lykkes på dette nivået. Karoline nikket noe brydd før hun skyndte seg med å få på seg fotballdrakten. Selv om det bare var en treningsdrakt veldig spesielt å få flagget på brystet. Selv om Mathea hadde noe mindre pupper hadde hun absolutt en veldig flott kropp. Hun var veltrent, tynn, hadde lange lekre bein og en spretten rumpe. Karoline vurderte om hun skulle gi noen komplimenter tilbake, men lot være i frykt for å si noe som kunne skape en pinlig stemning.

Isteden skyndte de seg å få på resten av treningsklærne, smøre på seg litt solkrem og komme seg ned på treningsanlegget. Alle jentene klarte å være klare i løpet av det kvarteret de hadde fått til rådighet. Det var tydelig at det var mange som ønsket å gjøre et godt inntrykk og at disiplinen i laget var høy. Karoline merket raskt at Torgersen og teamet hans stilte større krav til disiplin enn det hun var vant til fra sin lokale klubb. Hun likte det egentlig veldig godt, og hun kunne merke at de andre jentene også responderte bra på Torgersen sin lederstil. Det var høy intensitet og god kvalitet under hele treningsøkten til tross for at noen nok fikk litt varmesjokk den første dagen.

Karoline var fullstendig utmattet da hun sto og tøyde ut etter treningsøkten. Susanne som var kaptein på laget ledet uttøyningen. Susanne var nok for beskjeden til å fremstå som en naturlig leder, likevel var hun valgt til kaptein på bakgrunn av sine profesjonelle holdninger. Hun sluntret aldri unna, ga alltid hundre prosent og fulgte de instruksjoner som hun ble gitt fra lagledelsen til punkt og prikke. Lagledelsen ønsket nok å sende ut et klart signal om hva som var forventet gjennom sitt valg av kaptein, og valgte nok derfor å for å se mellom fingrene med at Susanne manglet noe av den autoriteten som man ofte forbinder med kapteiner. Karoline tøyde ut så godt som hun klarte, men irriterte seg over at hun ikke var like myk og fleksibel som enkelte av de andre jentene.

Mathea var helt klart en av de mest fleksible, å kunne med enkelhet gå ned i spagaten å gjøre andre øvelser som Karoline ikke var i nærheten av. Trenerteamet sto litt lengre borte. De diskuterte åpenbart hva de hadde sett på dagens treningsøkt mens de til stadighet kastet blikk i retning av jentene der de sto og tøyde ut. Til slutt kom Torgersen bort og ga tilbakemeldinger på treningen. Han hadde tidligere vært profesjonell fotballspiller og selv om han nå hadde passert 40 år var han fremdeles svært kjekk og veltrent. Han var dessuten over 190 cm høy noe som forsterket hans naturlige autoritet ytterligere. Alle lyttet konsentrert mens han fortalte at han var fornøyd med intensiteten på det han hadde sett. Han gikk gjennom sine forventninger og regler for oppholdet. Han forklarte at han forventet at alle skulle være på rommet sitt fra senest 23.00 og at det skulle være helt stille fra midnatt. Frokost ville være fra 8.00 til 8.45, og alle skulle være klare til ny treningsøkt 9.30.

Alkohol og andre rusmidler ville ikke under noen omstendigheter bli akseptert å ville medføre tidlig hjemreise. Det var noe med hans tydelighet kombinert med hans naturlige autoritet og dype stemme som ga Karoline sommerfugler i magen. Han var helt klart en leder som var vant til å stille krav til menneskene rundt seg. Tilbake på rommet begynte jentene å kle av seg og gjøre seg klar for en dusj. Mathea var raskest av med klærne, Karoline klarte ikke å la vær studere den lekre kroppen hennes. Det var ikke et gram fett for mye, stramme magemuskler og stramme lår. Spretten rumpe og til og med den glattbarberte fitta hennes virket mer sexy og innbydende en noen fitte hun hadde sett tidligere.

"Jeg antar at du har førsterett på dusjen?" Sa Karoline med et smil. Mathea smilte tilbake før hun frekt svarte at hun hadde håpet de kunne ta en dusj sammen. Hun blunket forførerisk før hun forsvant inn på badet. Karoline ble stående perpleks og forsøkte å ta stilling til om det var en seriøs invitasjon eller ikke. Hun antok at det var en spøk, men samtidig merket hun at tanken gjorde henne ekstremt kåt. Hun syntes at Mathea var en utrolig attraktiv jente og tanken på å dele dusj med henne var veldig opphissende. Karoline la seg ned på sengen og lot hånden skli ned mellom beina sine. Hun var svett, men det var også andre safter som gjorde henne våt. Hun lot håndflaten forsiktig stimulere klitoris, mens hun hørte dusjen bli påskrudd inne på badet.

Hun visste ikke om det var varmen eller den flotte kroppen til Mathea, men hun merket at hun var kåtere enn hun hadde vært på svært lang tid. Til slutt tok hun mot til seg og gjorde et valg som har svært ukarakteristisk for henne. Hun gikk bort til baderomsdøra, trakk pusten dypt før hun tok mot til seg og gikk inn. Hun var forberedt på at dette kunne bli det pinligste øyeblikk i livet hennes, men muligheten for å dusje med Mathea og kanskje ha sex med henne gjorde at hun var villig til å ta den risikoen. Da hun kom inn på badet kunne hun se konturene av Mathea sin kropp gjennom glassdøren til dusjen.

Hun frøs til et lite sekund og vurderte om hun skulle gå ut igjen, men da åpnet glassdøren seg og Mathea smilte mot henne. Jeg fryktet nesten at du skulle la meg måtte dusje alene! Hun strakte ut hånden og dro Karoline med seg inn i dusjen. Karoline var lettet over at hun hadde tolket Mathea riktig, likevel var dette en setting som gjorde henne veldig nervøs. Mathea lente seg frem og ga Karoline et mykt kyss på leppene. Det var lett å merke at dette ikke var første gang Mathea kysset en jente og hendene hennes fant raskt veien til Karoline sine store pupper. - Fy faen så deilig de er!

Mathea lente seg tilbake og tok en god titt på Karoline sine pupper mens hun fortsatte å kjærtegne dem. Karoline forsøkt å ta litt på Mathea og kjærtegne henne på samme måte. Det ble litt famlende og det var lett å merke at hun var mer uerfaren og usikker i denne setningen enn det Mathea var. Mathea merket også dette, og selv om hun opplevde Karoline sin usikkerhet som søt og sjarmerende innså hun raskt at hun måtte ta kontrollen. Hun tok såpe og begynte å vaske Karoline sin svette kropp. I starten fokuserte hun på Karoline sine pupper som hun var veldig betatt av, men snart begynte hun å utforske resten av Karoline sin kropp. En hånd begynte å bevege seg nedover Karoline sin mage og ned mot hennes fitte mens hun hele tiden holdt blikkontakt.

Karoline hadde en tynn liten stripe med kjønnshår som Mathea strøk forsiktig på sin vei ned mot fitta. Hun ga fra seg et lite stønn da to av Mathea sine fingre presset seg inn i fitta hennes. De møtte ingen motstand og snart hadde hun hele fingrene sine inne i Karoline. Karoline lengtet etter at Mathea skulle knulle henne med fingrene sine, men isteden dro Mathea ut fingrene og begynte å såpe inn resten av Karoline sin kropp. Hun ba Karoline snu seg rundt og lene seg med håndflatene mot dusjveggen slik at hun kunne vaske hendene på ryggen. Hun såpet inn hver millimeter av Karoline sin kropp, og tok seg spesielt god tid med Karoline sin rumpe. Karoline hadde en stram og veltrent rumpe og Mathea elsket synet av den.

Hun sprutet litt såpe på nedre del av Karoline sin rygg og lot såpen renne nedover mellom rumpeballene. Hun kunne se hvordan såpen samlet seg rundt rumpeåpningen før den fortsatte videre nedover. Hun brukte begge hendene og spredte Karoline sine skinker fra hverandre slik at hun fikk bedre innsyn og såpen kunne renne lettere. - Jeg tror du trenger å vaske deg litt her også, hvisket Mathea inn i øret på Karoline mens hun la en finger forsiktig mot rumpeåpningen. Hun møtte ingen protester og presset derfor fingeren inn i Karoline sin rumpe. Hun kunne kjenne hvordan såpevannet fulgte etter og rant innover i rumpa. Karoline ga fra seg et lite stønn og det var tydelig at hun likte følelsen Mathea ga henne.

Mathea sin såpeglatte finger beveget seg ut og inn noen ganger før hun presset inn enda en finger. Musklene kjempet ikke imot og det var tydelig at det ikke var første gang Kathrine var blitt stimulert bak der. Nå klarte ikke Mathea å holde seg lenger. Hun dro med seg Kathrine ut av dusjen og inn på rommet. Hun la seg ned på senga og ba Kathrine om å slikke henne. Kathrine var definitivt ikke vond å be. Den våte glattbarberte fitta til Mathea så utrolig innbydende ut. Hun la seg godt til rette mellom beina hennes og iakttok fitta enda mer i detalj. Fitta var vidåpen og Mathea lengtet etter Kathrine sine berøringer. Hun trengte ikke å vente lenge.

Kathrine presset munnen sin mot fitta og snart kunne Mathea kjenne hennes tunge finne veien innover. Hun lot hånda skli nedover til klitten sin og begynte å massere den og nøt hvert sekund av opplevelsen. Kathrine hadde tidligere vært med på trekant et par ganger, men dette var aller første gang hun hadde sex med en jente alene. Dette var enda deiligere enn hun hadde fantasert om, og da hun ikke trodde dagen kunne bli bedre merket hun at Mathea var i ferd med å få orgasme.

Hun stønnet høyt og ryggen begynte å krumme seg mens orgasmebølgen kom mot henne. Dette gjorde Kathrine enda kåtere og slikket enda mer intenst helt til orgasmen ga seg og Mathea krøp sammen og forsøkte å få tilbake pusten. Kathrine merket nå at det ikke var så mye som skulle til før hun selv også kom. Hun la seg på rygg og masserte klitten sin med raske bevegelser til hun kom over målstreken. De ble liggende ved siden av hverandre i senga og se på hverandre. Ingen sa noe. Ingen trengte å si noe, men begge visste der og da at dette var begynnelsen på et vennskap og mange spennende opplevelser.