kvinnenes drømmemann | Kondomeriet

Kvinnenes drømmemann

Han var "alle" kvinners drøm. Jeg hadde vært på tur hjemme hos familien min. Lite ante de hva jeg skulle senere på kvelden.

Jeg var nettopp fylt 20 år, hadde en upåklagelig kropp, faste små bryster som bare en manneneve kunne forme. Dette var ikke en hvilken som helst kveld.

Før på dagen hadde jeg fått kontakt med en ungkar, kjent fra tven. Han var en flørter, og jeg visste godt hva han ”var ute etter.” Høst mørket senket seg ute, det blåste lett og jeg hadde akkurat vasket og stelt meg. Familien min var på veg i seng. Jeg tok på meg de sexye skoene, de med høye hæler. Lårene mine syntes under skjørte kanten. Jeg sa god natt til mamma, så snek jeg meg ut. Trinnene mine hørtes som små lette steg mot grusen. Det var helt mørkt og jeg skulle gå helt bort til veien, så skulle han ”finne meg.” jeg var spent, det kilte i magen, jeg kastet det lange mørke håret bakover, smilte og tenkte; ” Dette er helt uvirkelig, han, meg.. Tenk om Norge hadde visst dette.” Det skulle bli spennende å møte en kjendis.

Plutselig skvatt jeg til, telefonen min ringte. Det var han! Jeg kunne kjenne hvordan hjertet hamret inni meg i det jeg så det velkjennte navnet på skjermen. Jeg kremtet ivrig, og svarte. Han skulle bare høre om veien, og jeg forklarte så godt jeg kunne. Jeg prøvde desperat å virke eldre enn det jeg var i stemmen, han var tross alt så mye eldre enn meg. Jeg lovte å stå å vente i en busslomme inntil veien. Det hele var så uvirkelig. Det begynte å bli kaldt, og jeg kunne kjenne hvordan brystvortene mine frøs lett til to harde knupper.

Jeg kikket nervøst rundt meg, han kunne være her når som hellst nå. Å der, rett bak en trailer kom den tøffe bilen til syne. En svart bil. Bilen glinset imot gatelyset. Jeg frøs og ville inn i varmen. Jeg ble møtt av et hyggelig syn. Han smilte, sa ”Hei.” og la armen rundt meg og ga meg en god varm klem. Det føltes ikke helt som om det var virkelig han, han på tveen, han var annerledes i virkeligheten. Det mørke håret hans var ikke så mykt som det så ut, og alderen hadde satt sine små spor. Men han var veldig pen. Høy , mørk og dype brune øyne.

Jeg var litt små sjenert. Prøvde å svare på alt det han spurte om. ”Åhh du er jo iskald jente, har du stått der lenge og ventet?” Han tok hånden min i det vi kjørte av sted. Jeg kunne se overkroppen hans, den så overaskende ung og trent ut til ansiktet hans. Skjorten var hvit og oppkneppet. Jeg kjennte hvordan kroppen vred seg i setet. Jeg ville ta på han, nå! Han kjørte bortover en grusvei, litt avsides liggende, jeg kjente spenningen av å innerst inne vite hva han pønsket på. Men jeg forklarte tydelig også at jeg ikke var sikker på hva jeg ville. Men begge var enige om at en liten kjøretur ikke kunne skade.

Han stoppet i et kryss, det var helt øde rundt oss, mye skog og et jorde. Jeg så på han, han stoppet bilen helt, det ble mørkt, jeg kjente hånden hans mot låret. Vi snakket litt. Jeg var begynt å bli små svimmel der jeg satt ved siden av denne deilige mannen. Jeg måtte bare ta på han. Jeg la håret mitt over skulderen og løftet den lille hånden min forsiktig mot han, han stoppet opp, satt der bare klar til å lukke øynene. Hånden min strøk forsiktig på halsen hans, lukten av han og varmen, det gjorde meg våt bare å vite at det var han.

Jeg lot hånden gå videre inn mot nakken hans, håret føltes tykt, jeg kilte øreflippen hans, bøyde meg mot han og kysset nakken hans. Øynene var lukket, det var så stille. Stemningen var til å ta og føle på. Han beveget seg i setet, satte seg litt ned og kysset meg. Tungen kom forsiktig ut gjennom de våte leppene. Jeg ble kåt på han, og hånden min gikk lenger nedover mot magen hans. Jeg ville kjenne han. Kjenne den harde pikken hans i hånden min.

Han la setet litt bakover, kneppet opp buksa og tok hånden min, førte den ned og plasserte den midt oppe på bokseren. Jeg var så kåt, jeg lukket øynene og stønnet, i det tungen hans gled mot de myke leppene mine. ”Du er deilig.” sa han rolig. Vi ble begge avbrutt av noen lys der ute. Det kom en bil. Han rettet seg raskt opp og startet bilen. Så kjørte han lenger inn i veien på siden, den førte til en liten skog. Der var det kull mørkt.

Jeg hadde ikke sluttet helt å ta på han, selv om han kjørte. Jeg var våt nå. Kjente fitten min var varm og sprengende klar. Han stoppet bilen brått, det ble mørkt igjen. Så fortsatte vi, mer ivrig enn sist. Jeg kneppet fort opp skjorten hans, fomlet litt med buksen. Han hadde hendene oppunder genseren min, han nøt det han kjente. Brystvortene var harde og små, puppene faste og varme, han formet dem med de mandige hendene. Jeg stønnet lett, det tente han.

Han hjalp meg utålmodig av med buksen, den lille bilen ble litt trang, men det var bare sexy. Jeg insisterte på at begge buksene måtte av, jeg ville ikke være naken alene om noen skulle komme gående forbi. Han var ikke vanskelig å be, den stive pikken hans glapp ut i det buksen gikk ned. Magen var brun og veltrent, hårene var barbert bort, det hele så litt porno ut. Det var sexy. Jeg følte meg som en bitteliten jente, noe jeg i grunnen var, det kom et bittelite gisp fra munnen min når jeg fikk se pikken hans. Den var overaskende stor. Det hele ble om mulig enda mere intressant.

Hånden hans gikk umiddelbart ned i trusene mine, han sperret øynene opp, jeg var så våt. Fingrene hans gjorde meg helt svimmel, jeg vred meg etter fingrene som gled sakte med ofte over klitoris. Han dro opp genseren, slikket puppene mine. Jeg stønnet. Hånden min hadde et godt tak rundt pikken hans, den pulserte i hånden min, jeg bøyde meg ned å slikket tuppen hans, han la seg bakover og sa ” Kom her.” Jeg fikk buksen av anklene og klatret villig opp i setet hans, de dype brune øynene kikket sløvt på meg, så tredde jeg med nedpå han. Begge stønnet tungt i det den store pikken penetrerte den trange våte musa mi. Jeg var så lysten og så våt at det rant safter ned i rumpe sprekken.

Han fingret ivrig etter å sette en finger inn der, jeg klynket litt men så ga jeg meg selv hen til han. Hoftene mine beveget seg opp og ned, fra side til side. Jeg red han intenst. Det dugget på vinduene i bilen. Puppene holdt han i det jeg gikk opp og ned på den harde pikken hans. Jeg stønnet høyt, fingrene mine klarte ikke la være å berøre klitoris, han stønnet med meg når jeg fingret meg.

Pikken gikk fortere, vi svettet og han stoppet opp et bittelite øyeblikk for å rive av seg hele skjorten. Jeg kysset overkroppen hans, det var litt trangt så vi skiftet stilling, jeg sto med hodet mot vinduet på passasjer siden, han sto bak. Holdt et godt tak om hoftene mine og støtet meg så jeg nesten mistet pusten.Det var så hinsides deilig, at jeg den dag i dag når jeg skriver dette sitter småsvimmel og våt.

Jeg fingret meg igjen, han ventet til jeg nærmet meg orgasme. Så snudde han meg i setet, la meg med ryggen ned, ba meg løfte opp fitta mot hodet hans og tok leppene til side. Tungen hans stakk dypt inn i det våte kjønnet mitt. Jeg grep kraftig tak i hodet hans, beveget meg mot han i rykkende bevegelser og følte tungen hans skli vått og vilt rundt klitoris, så slikket han intenst på tuppen av den helt til jeg kjennte alt stige i fryktelig tempo. Så rev jeg hodet hans vekk og sa fort. ”Jeg vil ha pikken din inn i meg nå.” Han klatret opp på meg å dyttet den med et stort stønn rett til bunns i meg. Det var så vått at fingrene mine nesten gled utenfor i det jeg fingret meg til en fantastisk orgasme. Han hadde holdt igjen sin og klarte bare å stamme ut et, ” Jeg klarer ikke holde meg, jeg kommer”, ”Jeg kommer!!” Jeg rev tak i rumpen hans og klemte han inntil meg, i det vi begge kom i et skikkelig brøl.

Han ristet. Svetten hans rant nedover tinningen, øynene knep igjen og fingrene hans kløp tak i lårene mine. Jeg kjente hvordan den herlige store pikken sprengte seg plass og hvordan mine egne orgasme rykkninger klemte han. Vinduene i bilen var helt ned dogget. Han pustet fort, la munnen mot øret mitt og sa ”Åhh, Deilig.” Jeg smilte, følte det som en seier. ” Vi må finne noe å tørke deg med, du er jo så våt.” sa han og lot smilet komme frem. Jeg fliret litt ironisk over at jeg var så enormt våt.

Jeg la merke til hvor mye klokken var blitt og sa ” Jeg burde kommet meg hjem.” Det hele ble litt pinlig igjen. Han fant litt papir og tørket seg selv, jeg tørket meg, kledde på meg og dro håret på plass. Det var varmt, han satte opp vinduene og startet bilen. Bak oss hadde vi et par hus, jeg var sikker på at de ante hva som skjedde om de hadde sett bilen. Han smilte, det ble stille og vi kjørte hjemover.

Vi var begge trøtte og fornøyde og kikket ut til hver vår side. Da han var fremme tilbød han seg å kjøre meg opp til huset. Jeg takket pent nei. ” Jeg tror det er best jeg ikke vekker familien.” sa jeg forsiktig, enda litt av sannheten var at de ikke visste jeg var ute med han. Han kysset meg, så lenge på meg, smilte og sa adjø. Jeg var litt brydd av det hele og fortet meg ut av bilen.

Så dro han igjen. Den svarte nye bilen forsvant bortover veien. Jeg kunne kjenne at jeg fremdeles var enormt våt mellom bena. Var på en måte godt å komme hjem igjen å ordne seg. Jeg listet meg inn og låste døren igjen. Før jeg la meg ble jeg stående å se på meg selv i speilet, jeg hadde små merker i huden rundt hoftene. Og jeg smilte mens jeg tenkte. ” Dette er helt uvirkelig!! I morgen kommer jeg til å se han på tven. Dette er helt vilt!! Jeg har hatt sex, i en bil med en som alle vet hvem er!!” Så ruslet jeg naken inn på soverummet og la meg under dynen. Den natta sov jeg tungt!