Kveldsskiftet | Kondomeriet

Kveldsskiftet

" Dette kysset må være det beste jeg har opplevd. Jeg trekker forsiktig av blusen hennes mens hun forsiktig klorer seg nedover kroppen min."

Endelig på tide å sjekke inn, blodet bruser i årene. Etter en lang tur i Nordsjøen er jeg endelig klar for å komme meg på land. Jobbet natt i tre uker. Kroppen er sliten og trenger behandling. Jeg tar inn på hotellet, resepsjonisten har aldri sett vakrere ut, tar imot meg med at smil; i det hun sier: har ventet på deg nå! Det er pirrende bare å høre en vennlig stemme igjen, istedenfor surmulinga til den gretne plattformsjefen. Jeg får nøklene og kommer meg opp til rommet, selvfølgelig, nøklene fungerer ikke.

Da var det ned igjen, gjør hun dette med vilje? De er to på jobb, så hun tar seg tid til å bli med opp for å sørge for at jeg kommer meg inn, det var hyggelig da. Hun viser meg bort til rommet, alt jeg klarer å se er bakenden hennes som vagler frem og tilbake, frem og tilbake. Ser ut som hun trener, kjenner igjen blodet samler seg, shit ikke nå, ikke rett før vi skal åpne døra igjen.

Hvorfor valgte jeg å reise “komfortabelt”? Burde virkelig valgt jeans for å kunne skjule min begeistring. I det hun åpner døra for meg og skal gi meg nøkkelkortet svinger armen hennes i en nydelig bue som bevisst, såvidt berører mitt blodfylte lem. Hun hadde sett det, hun så måten øynene mine beskuet kroppen hennes på, så formene, så håret som vaiet når hun gikk, og så de nydeligste øynene med det varme, forførende blikket. “Ring ned om det er noe mer jeg kan hjelpe deg med, jeg går av kl 21” sa hun.

Kroppen min ristet av opphisselse, alt jeg klarte å si var; ja ok. Før jeg snudde meg og gikk inn på det tomme rommet. Jeg så på klokka, ikke mer enn 20, hva skal jeg gjøre, jeg må se henne igjen. Tar meg en dusj og tenker over saken. Hmm, håndkle, jeg skal jo være her i flere dager, og trenger flere. Jeg ringer ned til resepsjonen og ber om noen. Ring, ring, ring, håper virkelig hun tar den. Der, “resepsjonen, hva kan jeg hjelpe deg med?” Sier hun med den varmeste stemmen jeg har hørt, hun sier hun kan komme opp med håndklær i 21 tiden.

Lemmet svulmer opp igjen, jeg klarer knapt nok vente, kjenner blodet bruser og flere av tankene siger inn i fantasien. Midt i dusjen hører jeg bankingen på døra, “resepsjonen” sier en vennlig stemme. Jeg klarer knapt å puste i det jeg åpner døra og ser den stramme kroppen med håndklærne i hånda.

Jeg står der med bare håndkleet som var rundt meg, kan jeg spørre? Tørr jeg spørre? “hvor vil du ha håndklærne” spør hun. Jeg svarer rask, på badet, bare legg dem på badet er du grei. Jeg snur meg et øyeblikk og hører døra smeller bak. Kom hun inn? Eller gikk hun igjen? Plutselig kommer hun ut av badet, hjertet mitt blir skutt opp i halsen. Er du ferdig på jobb nå? Spør jeg undrende. “ja, vakta mi sluttet nå, ga beskjed om at jeg gikk etter jeg leverte håndklærne”.

Hjertet mitt hopper over et dunk, hun er ferdig. Jeg beskuer de varme leppene hennes, røde, tykke. Jeg kan ikke mer, jeg orker ikke mer, jeg må, jeg bøyer meg inn for et kyss, hun svarer med å legge de bløte leppene rundt mine. Jeg kjenner jeg får et kraftig adrenalinkick og svarer med å løfte henne opp mot veggen, det jamrer i veggen i det jeg smeller henne inntil. Jeg er så oppsvulmet av glede at jeg knapt klarer å tenke, i det jeg biter henne forsiktig i øreflippen. Jeg må ha henne. Hun tvinner bena sine rundt kroppen min i det jeg bærer henne mot senga, med et brak detter vi på senga i det hun biter meg i leppa.

Tennene hennes løsner forsiktig fra leppa mi, før hun med ømhet dytter tunga si mot min, opphisselsen er ikke sann. Dette kysset må være det beste jeg har opplevd. Jeg trekker forsiktig av blusen hennes mens, hun forsiktig klorer seg nedover kroppen min. Hun stopper I det hun treffer håndkleet og snur meg rundt. Hun er oppå meg nå, kaster håret sitt til side, før hun trekker av seg blusen. Aldri før har er svart bh sett bedre ut, hun har hendene tett på brystet mitt for å dytte sammen brystene, jeg er så kåt.

Jeg svarer med å reise meg forsiktig opp, kysser henne ømt på halsen, mens jeg begynner å fikle med bh-en, den er stri, men der ja, den løsner, og to appelsinformede pupper kommer til syne. Aldri har jeg sett noe så vakkert, nydelige runde pupper med de deiligste niplene noen gang. Hun trer av seg sin bh, jeg biter forsiktig i den ene nippelen mens jeg beføler henne på den andre. Jeg tar er stramt tak rundt koppen hennes og legger hun til siden, jeg fortsetter å kysse nedover magen til jeg treffer skjørtet. Det må av, fort.

Jeg åpner opp skjørtet med munnen og trer det forsiktig av, hun har matchende undertøy i dag. Jeg kjenner pikken min er blodsprengt av fornøyelse bare av å se den vakre koppen hennes. Jeg bøyer meg opp igjen for å kysse henne, hun tar er godt tak rundt staken min og stønner forsiktig, hun vil, hun vil ha meg også. Jeg stønner rolig i det jeg går over til å kysse halsen hennes, hun er så myk hun, jeg klarer det ikke.

Penisen min har aldri vært på hard, hun trekker av meg håndkleet og begynner å dra langsomt opp og ned på penishodet. Igjen beveger jeg meg nedover halsen, ned mot niplene og puppene, kysser de ømt før jeg biter forsiktig i den ene nippelen. Avslutter et øyeblikk før jeg drar videre ned mot trusa, hun trekker opp hoftene, hun vil ha meg der, men er jeg klar til å gå dit? Jeg biter tak i trusa og river den av meg munnen min, som en stjerne på himmelen ser jeg den våte musa hennes, jeg bare drømmer og å få smage på verdens nydeligste saft, den renner.

Jeg begynner å kysse henne ømt langs låret, først den høyre, så det venstre, hun kjenner pusten min nærme seg, og stønner forsiktig igjen. “Kom nærmere” sier hun, “jeg må kjenne på deg”. Jeg bøyer meg opp for å kysse henne igjen, hun drar forsiktig i pikken min, mens jeg beveger hendene mine opp på brystene, den ene hånda mi tar et godt tak i nakken hennes og drar henne over meg.

Hun kysser meg langsomt, først på munnen, så på halsen. Hun skraper neglene sine hardt i brystet mitt mens hun beveger seg nedover, dette skjer tenker jeg, hun er på vei ned. Med høyere stønning enn noengang tar hun et godt tak rundt skaftet mitt og kysser den forsiktig på siden, tilfører litt spytt på toppen og tar de varme, røde leppene sine over, jeg kommer til å sprenge.

Mens hun holder skaftet, trekker hun forhuden forsiktig ned, mens leppene trykkes over penishodet, hun kommer lengre ned, hun er over halvveis, mens jeg stønner og legger puta over hodet, det er så ufattelig godt å kjenne leppene rundt penisen min. Hun går langt, nesten til roten i første omgang, mens hun leker lett med ballene fortsetter hun, to gang, tre, og fire nedover penisen min, lemmet holder på å sprenge, men ikke enda. Jeg må snu henne. Jeg drar henne opp mot meg igjen og snur henne rundt, det er min tur til å smake på den himmelske saften hennes. Jeg går ned, hun trykker på hodet mitt, hun kjenner den varme pusten min lett over skrittet.

Jeg er på vei, leker lett med tungen min, over klitten, over leppene, og opp igjen, fortsetter på klitten, mens hun tar tak i håret mitt og presser hører jeg høylytt stønning, hun er klar. Jeg trer en finger forsiktig bort til leppene, mens jeg fortsetter å slikke, kjenner på de myke kjønnsleppene hennes, mens jeg tar en finger inn. Det er vått, hun renner, en finger, to fingre, inn og ut. Hun stønner mer og fortere, “jeg må ha det” hører jeg en stemme si.

Jeg trekker meg opp igjen, og kysser henne hardere, jeg biter henne i halsen mens jeg trer penisen min rolig inn, jeg hører klynking i det penishodet mitt spalter kjønnsleppene, etterfylt av et stort stønn i det jeg går videre inn. Hun kjenner min pinnstive penis langt opp, stønningen vil ingen ende ta. Jeg pumper, en gang, to, og tre. Inn og ut. Mens jeg river lett i håret i bakhodet hennes. Hun stønner, klarer ikke å kysse, munnen er helt åpen og full av begeistring.

Jeg tar tak og snur henne igjen. Vi klarer såvidt å holde oss i senga, helt på kanten setter hun seg opp og får hele penisen tredd inn i vaginaen hennes, den er så stram, så myk og så våt. Jeg har aldri kjent bedre. Hun rir meg, opp og ned. Jeg kommer til sprenge. Jeg stønner intenst mens hun fortsetter å ri meg, det er det beste jeg noen gang har kjent, jeg må holde ut litt til.

Jeg tar tak i henne og river meg ut av grepet hun har med bena sine, hun legger seg på magen mens jeg snur meg og tar tak i hoftene, løfter de litt opp og fører penisen min hardt inn, med et skrik biter hun fast i puta som ligger under, jeg fortsetter å gå inn og ut, jeg begynner å stønne i takt med henne. Jeg hører skriking, hun roper ut, mens jeg stønner med, “kom inni meg” hører jeg.

Det er ingenting jeg heller vil en å sprute ut all min makt. Hun skriker noe voldsomt, jeg må få det ut, i det jeg igjen hører en klynkende lyd etterfulgt av et stort skrik er jeg klar, jeg må nå, det går ikke mer, jeg presser på mine siste pump mens hun skriker av glede, jeg pumper inn sæden min som en brannhydrant, i det jeg hører hennes siste skrik. For en glede, for en orgasme, for et eventyr.