Kvelden alene hjemme

Det er kvelden og jeg er alene hjemme, du er på jobb. Kommer ikke hjem før i morgen tidlig. Jeg rusler litt rundt i huset, lurer på hva jeg skal gjøre. Savner deg litt så jeg sender deg en sms og sier at jeg savner deg og at jeg har lyst på deg når du kommer hjem. Det tar ikke mange minuttene før jeg får melding tilbake om at du og har lyst på meg, du sier du sitter å ser på bilde av meg som du tok i badekaret..kjenner at du vokser litt der du sitter....på jobb av alle ting.

Svarer deg at jeg vil ha deg når du kommer hjem. Helst stående ved vasken på badet så jeg kan se deg i speilet mens du tar meg bakfra. Etter disse meldingene blir det stille.... søren tenker jeg med meg selv, ble kåt av dette.
Blir fort enig med meg selv om at jeg vil se litt på en av dine pornofilmer.
Jeg går inn på soverommet og legger meg tvers over sengen og ser litt på de forskjellige filmene du har og velger meg ut en. Mens jeg ligger slik over senga sprer jeg bena. Det er litt sent på kvelden så jeg har tatt på meg en lårkort nattkjole og har ingenting under. Løfter litt på magen slik at jeg kan ta den ene hånda ned og kose litt med meg selv mens jeg ligger der. Kjenner jeg er varm og litt våt.

Jeg putter filmen i spiller'n og legger meg godt til rette på din side av senga.
Mens jeg ligger der å ser på må jeg kose litt, trekker nattkjolen litt til siden så den ene puppen stikker frem. Suger litt på den ene fingern og lager små sirkler på puppen. Lukker øynene og later som det er din tunge som leker seg. Kjenner det kiler litt mellom lårene nå. Legger den andre hånden på yttersiden av nattkjolen, stryker og koser lett over silkestoffet.
På filmen nå er det to jenter som ligger å slikker hverandre, i 69 stillingen. Det er veldig opphissende så jeg må finne frem dildoen min som ligger på nattbordet.
Trekker av meg nattkjolen og stiller meg på alle fire i senga, med rumpa mot døra og ser halvveis på filmen mens jeg suger og slikker på dildoen. Later som det er din stive pikk som jeg skal få suge i morgen tidlig når du kommer hjem.

Mens jeg står slik legger jeg overkroppen ned i senga og koser med tappen min som nå er ganske stor.....kjenner jeg er veldig kåt. Får lyst til å ta et bilde mens jeg står slik og sende til deg eller kanskje filme som du kan få se på senere.
Jeg stikker en finger inn å kjenner jeg er varm og våt. Beveger den forsiktig ut og inn noen ganger før jeg stikker inn en finger til. Tar de ut igjen og smaker.....deilig.
Etter å ha stått slik litt må jeg gå over til å bruke dildoen, trenger noe større.
Jeg er veldig våt så jeg trenger ikke noe olje nå.
Beveger dildoen ut og inn, av og til lar jeg den ligge over klitoris så jeg kjenner vibrasjonene i hele kroppen.
Kjenner at det ikke er lenge før jeg kommer, men roer meg litt for jeg vil ikke komme ennå. Mens jeg står slik kunne jeg ønske du lå under meg slik at du bruke tunga di på klitorien samtidig med at jeg brukte dildoen.

Plutselig kjenner jeg noe som synker ned i madrassen bak meg og jeg snur på hodet og får se at der står du rett bak meg.....
Du bare smiler men sier ingenting men begynner å kysse meg på lårene. Opp og ned på innsiden av lårene og bak. Jeg står fremdeles på alle fire med dildoen inni meg.
Du vil ta over for meg så du legger den ene hånda rundt dildoen mens den andre finner veien til klitorisen min. Etter hvert som du øker hastigheten hører du jeg blir mer og mer kortpustet og skjønner at det ikke er lenge før jeg kommer.
Du trekker ut dildoen og drar meg mot kanten av senga før du setter deg ned og begynner å slikke meg.....bakfra. Jeg skyver rompa mot deg for å kjenne tunga di lengst mulig inni meg. Det går ikke lang tid før jeg kommer nå og du merker det for du øker tempoet og fingrer meg hardere og suger deg fast til klitorisen min.
I det orgasmen strømmer gjennom kroppen snur jeg meg rundt mot deg og kysser deg.... jeg kan smake mine egne safter i din munn.

Du står oppreist ved sengen mens jeg sitter på kne oppi senga. Jeg kjenner utenpå buksa, du er veldig stiv og jeg vet du vil ha meg nå!
Jeg åpner beltet ditt og lukker opp buksa, må trekke i den for pikken står stiv. Tar med meg bokseren i samme slengen.
Åpner en og en knapp sakte på skjorta di. Mens jeg holder på koser du med puppa mine.
Jeg vrenger av deg skjorta og legger munn min over din. Gir deg små kyss fra halsen og nedover magen.
Men så tar du tak i meg og løfter meg ned av senga, mens du selv setter deg på kanten.
Du stiller meg slik at jeg står med ryggen til deg og bøyer overkroppen min fremover slik at du kan se rett inn. Du leker med en finger i åpningen min før du drar meg mot deg og jeg setter meg over deg og kjenner pikken din gli inn i meg.
Du holder henda dine på hoftene mine slik at du har styringen. Det er deilig å kjenne pikken din inni meg. Jeg leker med puppa mine og klitoris mens jeg rir deg.
Du stopper opp og løfter meg opp og drar deg lenger innover i senga og drar meg etter.
Nå ligger du tvers over senga og drar meg oppå deg, fremdeles med ryggen til.
Jeg legger meg med ryggen på ditt bryst og hviler kroppen på deg mens jeg kjenner pikken din går ut og inn.
Hører på stønningen din og lydene at du snart kommer. Så jeg stopper deg, går av og finner noen puter som jeg legger meg på magen over. Sprer bena og du forstår hva jeg vil...uten at jeg sier noe.
Du lar pikken gli rett inn i meg, er kjempevåt nå og du kommer snart merker jeg. Men stopper deg opp litt for at du skal holde på lenger.
Men du klarer ikke å holde deg så du støter hardt i meg noen ganger før jeg kjenner du fyller meg opp. Du legger deg over meg og biter og kysser meg på skuldern, jeg snur litt på hodet og gir deg et kyss.

Etter litt legger vi oss ved siden av hverandre i senga og du sier: "Dette må aldri sjefen få vite at jeg dro fra jobb slik. Sa jeg følte meg syk og ville hjem å legge meg."
Jeg ser på deg og smiler og er bare kjempeglad for at du kom hjem, selv om du tok en hvit løgn for kollegaene dine:)