Kulde

Det var mørkt ute. De satt der, bare de to, og holdt rundt hverandre med de kalde hendene og forfrosne kroppene. Skituren hadde vært lang og kald, og når vottene til Lisa forsvant, trodde hun at livet hennes kom til å ende.

Peisen var ikke blitt skikkelig varm enda, og de ventet lengselsfullt etter flammene rett foran de kuldeskadete fjesene deres. Begge hakket tenner mens de dro teppene bedre rundt seg, og så på at flammene begynte å stige inne i peisen. De kjente med et en liten varme strømme gjennom kroppen deres. Kanskje var det flammen som gav fra seg et skjær av varme og lys, eller så var det følelsen av hverandres berøring.

Petter og Lise hadde kjent hverandre i flere år, men de hadde aldri sett på hverandre som noe mer enn venner, men denne følelsen skulle snart forandres. De hadde tatt av seg de kalde, våte klærne og satt i kun undertøy, tøfler og tepper. Lisa’s bryster hang perfekt i den røde d-cup bh’en hun hadde på seg som matchet de røde trusene med svarte sløyfer som var akkurat småe nok til å avsløre at hun ihvertfall ikke lot håret gro villt der nede. Petter hadde kun på seg en helt vanlig bokser, uten noe spesielt mønster, så den var langt ifra like imponerende som Lisa’s undertøysvalg.

Petter studerte Lisa nøye mens hun satte koppen med kakao og marshmellows til munnen og tok en sup mens hun ga fra seg et lettet sukk over det hun hadde fått i kroppen av varme.hun lente seg nærmere han, og han merket at hånden hennes kom farlig nært den voksende bulken i bokseren hans. Han så på Lisa at hånden var plassert akkurat der med vilje. Lisa, lille, uskyldige Lisa, hintet til å varme hverandre på en ny måte. ”Kan jeg få lov å ta den av?” spurte hun med et lekende blikk og en myk, sensuell stemme som gav Petter frysninger. ”Såklart, hvis det er det du virkelig vil,” svarte Petter ikke fullt like sensuelt, siden det på en måte kom som et sjokk og han ikke rakk reagere riktig.

Lisa fikk han til å reise seg, mens hun sakte dro ned bokseren, og avslørte Petters stive kuk. Hun smilte et nesten ondskapsfullt smil mens hun tok de myke leppene om kukhodet og begynte å suge. Dette kunne hun virkelig kjente Petter, som sto målløs med den pene vennina hans med munnen over kuken hans. Han hadde ikke vært så kåt siden det ble slutt mellom han og Trine for to år siden. ”Kan du hjelpe meg med bh’en min?” Lisa avbrøt tankene hans med et bedende blikk. Hun hadde også reist seg opp nå, og sto med ansiktet de fem centimeterene hun var lavere under Petter. ”Det ville vær meg en glede!” sa Petter, denne gangen med en ganske så flørtende stemme.

Han gjorde som hun sa, og hjalp henne også med trusa, selv om hun ikke ba om det. Hun var nybarbert så det ut til. Helt glatt. Leppene skinte av saftene hennes som hadde spredd seg lett over den silkemyke huden på fitta hennes. Han ville smake! Det så det ut som Lisa ville at han skulle og, så han la henne sakte ned på ene teppet foran peisen og begynte å leke med klitorisen hennes. Hun stønnet mer og mer mens ene hånden byttet på å massere det høyre brystet hennes, og det kortklipte håret til Petter. Flammene danset på peisen, nesten i rytme med stønningen til Lisa. Hun smakte så godt at Petter nesten ikke ville slutte, men nå ville kuken hans smake litt og. Han fikk Lisa til å stille seg på alle fire, og tok et godt grep om hoftene hennes, før han sakte presset den harde kuken inni den våte, trange, varme fitta hennes. Rumpeballene gynget i takt med hvert støt, som ble hardere og fortere for hver gang. Lisa stønnet høyere og høyere, og Petter gjorde akkurat det samme.

Han ble så revet med av alle følelsene at han gav henne et smekk på rumpa, og hun nærmest skrek, men ikke på en dårlig måte. Det virket som hun likte det, så han gjorde det mer, mens han økte farten. Hun skrek mer og mer, og Petter var nær å skrike selv. Han kjente han var nær å komme, og fortsatte å peise på helt til den kriblende følelsen fylte hele kroppen hans samtidig som han kjente sammentrekningene hennes mens han tømte hele seg inni henne.

De hadde fått orgasme samtidig, og for en orgasme det var. Etter skrikingen og stønningen a orgasmen sank begge to ned på teppet, med blikket festet på hverandre. Petter betraktet Lisa på en helt ny måte, med skjæret fra flammene som lekte i ansiktet hennes, det nydelige ansiktet. Hun lente seg fram og kysset ham. ”Jeg håper dette ikke ødelegger vennskapet vårt,” sa Lisa rolig, med en avslappet stemme. ”Nei,” sa Petter, ”jeg tror kanskje det gjør det enda bedre!” et smil bredte seg over fjeset til begge, før de sovnet stille i armene på hverandre. Kulden var helt vekke fra hytta.