Korridoren

Det var tidlig fredags morgen. Du satt i klasserommet som vanlig. Daniel var for sen! Så rart, han kom aldri for sent. Etter ti minutter kom han inn døra. Håret hans var så perfekt. Smilet var så herlig . Han luktet så godt. Du klarte ikke slutte å stirre. Han møtte blikket ditt og smilte. Du rødmet. Han satt to seter bak deg. Du måtte bare se på han ,så du latet som om det var noe i vinduet, så du kunne studere han mer.

Han var en drøm. Han var alle jenters drøm. Plutselig var det friminutt. Som vanlig satt du i klasserommet en stund før du gikk ut til vennene dine. "Så hva gjorde du i går da?", spurte du han. "Jeg var med Amanda", svarte han. "Åja", sa jeg. Amanda var en jente han har vært keen på lenge. Hun er perfekt! Selvfølgelig. Hvem tuller jeg med? Jeg kommer aldri til å få han tenkte du. Du gikk rett ut for å gå til kantinen. Da du hørte noen skritt bak deg. Det var han!.

"Er du sjalu?", spurte han. "Nei nei , bare liker ikke Amanda så godt", svarte du. "Det er noe jeg må si til deg", sa han. "Åh shit, her kommer det, han trenger noen råd om kjærlighet og jenter", tenkte du. "Jeg liker ikke Amanda lenger", sa han. "Jeg snakker alltid om henne for å gjøre deg sjalu! Du ble sprutrød i ansiktet. Det er deg jeg vil ha!"
 
"Daniel du kan få hvem du vil ha , så velger du meg, jeg har ikke kroppen ,er ikke populær...". Og lenger kom du ikke før han sa, "det er fortsatt deg jeg vil ha!". Du smilte og lukket øynene før leppene dine møtte hans. Det var magisk. Det ble mer og mer intenst. Han strøk deg over rompa, og så deg dypt inn i øynene dine og sa," jeg vil ha deg nå!". Du kunne ikke vært mer enig.

Han løftet deg oppover veggen og klemte litt til på puppene dine. Noen kunne komme når som helst. Dere var i en korridor på skolen, men det ga dere fullt faen i. Du lot hånden din skli nedover magen og videre til buksekanten hans, mens du kysset han på halsen. Han stønnet. Du strøk han over boxern og kjente at han var klar. Du lente deg ned på knærne, og begynte å suge han. Han stønnet høyt akkurat rett før han nesten kom, stoppet du.

Han la deg ned og slikka deg på nippelen. Han tok hånda si ned til den nybarberte fitta di og lekte med klitten. Du stønnet høyt. Dette var han flink til . Plutselig presset han seg inn i deg, du mistet nesten pusten , det var så deilig. Han kjørte deg hardere og hardere. Så du tok styringa og ridde han fort og hardt. dere stønnet begge to. Før han skreik ut navnet ditt i det, det gikk for begge. Han smilte til deg og sa "ja.. det er absolutt deg jeg vil ha" og kysset deg .