Kontorkos

Alene på kontoret. Ingen som kan forstyrre oss. Endelig skal denne fantasien få utløp...

Jeg kommer tuslende inn på ditt kontor, lukker døren og møter blikket ditt. Tar av meg jakken mens du lener deg tilbake i stolen.

Åpner buksa mi og avslører hva jeg ikke tok på meg denne dagen. Ei mus som flørtende slenger ut noen hjerter til deg. Ei som ønsker deg velkommen.

Det sprenger på hos deg også og det er litt for ukomfortabelt å bare sitte så du reiser deg og kommer mot meg. Hendene mine som kjenner på deg og kjenner at du vokser enda litt mer. Jeg åpner buksa di og lar deg slippe ut. Du viser deg i all din prakt. Handa mi som stryker deg lett før jeg fører deg i stolen igjen og tar deg i munnen. Smaken av deg... følelsen av deg i munnen min. Følelsen du får av tunga mi som kun konsentrerer seg om din nytelse.

Du tar kontrollen og snur meg. Kjenner etter og finner ei mus som er klar og våt og som bare venter på deg.

Naken bøyd over kontorpulten tar du meg bakfra. Du glir sakte inn i varmen min hvor du er velkommen. Du kommer inn i meg med støt og stønn som forteller meg at du liker dette like mye som meg.

Nytelse som endelig får utløp. Følelser som har vært holdt i sjakk lenge.

Handa di som finner min gledesknapp og gir meg nytelse. En nytelse som nesten ikke kan beskrives. Krampene som kommer og stønnene mine som jeg ikke klarer å holde tilbake i det jeg kommer. Endelig!

En felles rytme og det tar ikke lang tid før nytelsen nærmer seg klimaks og krampene dine tar overhånd. Den deiligste følelsen som finnes i den komplette nytelsen. Og følelsen når du kommer....

Et smil og et kyss som forsegler vår felles opplevelse. Å for en deilig opplevelse. Livet ved kontorpulten blir aldri det samme igjen.

Dagen etterpå deles lure smil som rommer mer enn ord kan si.