Konduktøren

Vinnernovelle februar 2011

Jeg gikk sliten av flyet etter en lang helg i England. Snøen la seg over den stressende flyterminalen, og det gjorde ikke akkurat menneskene mindre stresset. Toget til Fredrikstad var 27 min forsinket pågrunn av snøværet. Den stressende befolkningen løp med store kofferter på ryggen og i hendene for å finne andre muligheter for å komme seg raskere hjem enn med det forsinka toget. Så dermed sto jeg der i snøværet på togstasjon sammen med kun 5 andre personer som også valgte å vente på toget. Toget kommer kjørende på perongen. Jeg tar med meg kofferten min og venter på at toget skal stoppe. Dørene åpnet seg, og i åpningen til vogn nr 5 står en høy, solbrun, godt trent konduktør med blå øyne.

Han er kledd i en tight svart konduktørdress som framhever den fine kroppen hans og en kontuktørlue som får han til å se dominerende ut, men samtidig pen, fordi de brune lokkene hans kommer til syne like under luekanten. De blå øynene hans lyser opp når jeg trer inn i vognen, og vi får en lang øyenkontakt, etterfulgt av et lurt smil. Jeg går inn å setter meg ned i vognen på et blått sete med kofferten ved siden av meg. konduktøreren har en jobb og gjøre og forsvinner ut i den neste togvognen. Sittende alene i den ellers tomme togvognen, får tankene til å fly. En kjekker konduktør er noe nytt. Det pleier jo å være gamle skrottene menn, uten et smil om munnen som tar imot billettene på NSB togene.

Jeg klarer ikke la være å sitte å fantasere om den vellbygde konduktøren, og tankene løper av sted om hva han er kadabel til å gjøre. Jeg ser for meg han kommer mot meg i toget og rive av meg klærne og gi meg det jeg vil ha. "Nye reisende", hører jeg. Konduktøren står ovenfor meg, og ser ned på meg med et lurt blikk akkurat som om han kan lese tankene mine. "Hei søta, skal du langt", sier han. "Det spørs, sier jeg og gir han billetten med et lurt smil. Han stempler billetten min, gir meg billetten tilbake og deretter tar han tak i hånden min og kysser den ømt. "Får jeg lov?", sier han. Jeg nikker samtidig med at jeg ser rundt meg, ingen tilstede. Konduktøren setter seg ned ved siden av meg, vi begynner prate, og han sjarmerer meg i senk. Vi blir enige om å gå ut å spise sammen når skiftet hans er ferdig. Vi veksler telefonnummer.

Konduktøren reiser seg opp for å gå, men først han meg et langt kyss. Jeg reiser meg opp, og gjengjelder kysset. I det vi står der å kysser i togvogn nr 5 i toget fra Oslo til Fredrikstad, så slår tanken meg, hva er det egentlig å tape. Et godt langt kyss blir til et utrolig tungekyss. Vi står midt i togvignen og beføler hverandre som to tenåringer. Jeg småklorer han på innsiden av låret for å få han med meg på tankene mine. Han tar hintet og begynner kysse meg nedover halsen. Pusten min blir tyngre og tyngre jo kraftigere han knar brystene mine. Han begynner å ta av meg jakka mi, og jeg begynner å kneppe opp buksa hans. Sakte knepper jeg opp en og en knapp, og finner den solbrune huden hans og en bra orndet veiviser som viser ned, under den svarte tettsittende bokseren hans. Han river av meg den hvite blusen min, og kysser meg videre nedover. Han drar av meg de svarte buksene mine, slik at jeg bare står igjen i en gjennomsiktig rød g-streng med blonder på.

Målbevistheten hans tenner meg, og jeg drar av han klærne hans slik at de markerte magemusklene kommer fram i lyset. Jeg drar ned den svarte bokseren, og setter i gang med å små kysse og slikke han på innsiden av lårene, lager små åttetall med tungespisser oppover det store skaftet hans samtidig med at jeg maserer testiklene hans. Konduktøren drar meg bakover i håret, og stønner lavt om mer. Nå er det jeg som har kontrollen. Jeg tar den store kukken hans, og puter den inn mellom de røde leppene mine. Jeg suger først på tuppen kukken hans, og sirkulerer med tungen på glans. Han stønner lavt, og puster høyt. Så tar han tak i meg og dytter meg inn til seg, slik at jeg får hele den store kukken hans inn i munnen min. Jeg presser leppene mine rundt skaftet, og lar tungen slikke langs skaftet hans, samtidig med at jeg suger.

Jeg veksler på å suge hardt og intenst. Jeg kjenner smaken av saftene hans spre seg i munnen min. Det gir meg lyst på mer. Jeg suger hardt og intenst, og like før han kommer, stopper jeg opp. Tar den store kukken ut av munnen min, slikker den intenst og snurrer tungen rundt hodet. Idet skal til å putte kukken inn i munnen min igjen, løfter han meg ned på setene og river av meg den røde blonde underdelen. Han trykker en flat hånd mot fitta mi og lar meg nyte følelsen som sakte brer seg ut i hoftepartiet og fitta mi, samtidig med at han kysser meg. Han stryker hånden forfra og bakover med lange bevegelser. Jeg kjenner at hele kroppen min begynner å banke, og har lyst på mer. Han tar en finger inn i fitta mi og kjenner hvor våt jeg er.

Deretter tar han den samme våte fingeren, uten å slippe tak i meg, og tegner små sirkler rundt og rundt klitoris. Han varierer med intens og rolige bevegelser, og med å dunke mot klitoris. Jeg tar tak om skuldrene hans og prøver å trekke han opp til meg. Jeg vil ha han! Jeg kjenner klitoris dunke, pusten min er tung, og jeg er våt. Når jeg drar i han, setter han meg på plass i stolen igjen, titter rundt seg, ingen i nærheten. Så tar han tungen ned og fram og tilbake over klitoris. Han lager sirkelbevegelser rundt klitoris mens han stikker pekefingeren og langefingeren inn i skjeden og maserer G-punktet, helt til jeg får en orgrasme. så titter han opp på meg igjen med de vakre blå øynene sine, og sier: "Vil du ha mer?" Uten å svare får jeg dratt han opp, og tar tak i kukken hans. Jeg lar tuppen av langefingeren min tegne en stripe fra toppen av glans og helt ned til skrotten.

Jeg har et fast grep om kukken hans, og stryker langs skaftet og over tuppen av hodet med hendene lukket. jeg lar handen min gli opp og ned langs skaftet. Jeg holder på med en enorm intensitet, noe som får konduktøren til å stønne. Like før ha kommer, stopper jeg opp og reiser meg. Han tar tak rundt hoftene mine, og løfter meg opp mot veggen på toalettetdøra. Vi forsvinner inn på toalettet. Nesten før jeg rekker lukke døren etter oss, smeller han meg inn i veggen, mens vi kysser intens og ukontrollert. Han har en veltrent kropp, og musklene hans kommer tydelig fram når svetten pipler over kroppen hans. Konduktøren holder meg i sine armer, knærne mine hviler på innsiden av albuene hans.

Jeg legger armene om halsens hans og beveger meg opp og ned ved bruk av armene mine, samtidig som han løfter seg opp og ned med sine. Han treffer langt oppi meg hver gang han slipper meg ned på kukken hans! Å, det kjennes så alt for bra ut! Jeg strammer til i bekkenmuskullaturen, slik at kukken hans blir stimulert det lille ekstra. Det går for meg igjen og igjen. Vi er så våte, kåte, og det er så intenst. jeg dytter meg ut fra veggen, og dytter han inn mot andre veggen, nå har jeg kontrollen. Konduktøren holder meg et hardt, fast grep i rompa mi. Jeg lugger han i håret, og beveger meg raskt og hardt ved å skyve føttene mine mot veggen.

Konduktøren stønner høyt, og klapper til meg på rompa. Så løfter han meg lenger opp, legger hendene om midjen min og styrer kroppen min opp og ned på kukken sin, slik at han når dypt opp i meg. Han fortsetter intenst og hardt helt til jeg er helt sjelven. Et siste høyt stønn, så kjenner jeg han spruter inn i meg! Så slipper han meg ned, smiler lurt til meg og sier: “ ses vi igjen på toget, når skiftet mitt er ferdig eller? “