Kona i Mammam i Tyrkia

Vi har leilighet i Tyrkia. Nær Antalya. Vi er et voksent ektepar hvor sexlivet har blitt en vane med et par runder i måneden. Når vi er der nede er vi ofte i Hammam, og får knadd opp musklene og bli vasket og skrubbet. Hun pleier som regel å bli massert av en voksen dame som hun synes er veldig behagelig.

En dag vi satt ved poolen snakket vi om å stikke inn og ta et bad i Hammen. Jeg sa at jeg kunne sykle bort for å høre om dem hadde tid nå. Som sagt så gjort, tok sykkelen og dro dit. De hadde tid og jeg spurte han i resepsjonen om han ikke hadde en som kunne gi henne en skikkelig god, full kroppsmassasje. Det hadde han, kom om én time sa han. Jeg bestilte full behandling med ansiktsbehandling osv. til henne, og bad og massasje til meg. En time etterpå var vi på plass. Først steambadstu, så full kroppsvask, med skrubb.

Hun inn i stolen for ansiktsbehandling og hodemassasje, mens jeg fikk en øl og slappet av. Etter en stund ble jeg hentet, og nå var det tid for én times massasje for begge. I samme rom, med ett forheng som delte rommet i to. Jeg lå på magen å ble massert av kyndige hender, og nøt. Han tok mine ben, rygg, nakke osv. Fra den andre siden av forhenget hørte jeg små sukk, og jeg forstod at hun også likte behandlingen. Etter en stund hørte jeg massøren si at hun skulle snu seg, og legge seg lenger ned på benken... a little bit more sa han. Jeg lå og døste da jeg plutselig hørte ett sukk, og yes. Så var det stille litt igjen, før jeg hørte det knaket i brisken der min kona var.

Taktfaste knirk. Og små sukk. Min massør tittet bak forhenget og stirret, før han ga seg i kast med min kropp igjen. Stadig tittet han forsiktig inn i naborommet. Jeg så at han hadde fått en skikkelig stiv kuk i buksa, og gjorde tegn til han at han skulle gå inn ved siden av. Han forsvant rask over på andre siden, og jeg hørte min kone komme med et gisp. Det var stille en liten stund, før jeg hørte ummm. Jeg tittet inn og så at hun sugde min massør, mens hun ble knullet av sin. Jeg smøg meg ut og gikk ut i hvilerommet. Etter en stund kom hun også. Hun hadde en liten stripe på kinnet.

Vi gikk i skifterommet, og skiftet og gikk opp i byen og tok en øl. Jeg spurte om hun hadde hatt en fin behandling. Det svarte hun bekreftende på, og sa at hennes kvinnelige massør var så behagelig. Vi gikk hjem etter ølen, og hun sa at hun skulle i dusjen. Jeg fulgte etter henne og sa at nå tar vi en felles dusj for en gangs skyld. Jeg stod bak henne i dusjen og tok om hennes bryster, og førte hånden nedover magen. Kjente på musa hennes og førte en finger inn i henne. Der var det fortsatt vått, og jeg trakk fingeren ut og luktet på den. Umiskjennelig lukt av sæd. Jeg førte fingeren inn i hennes munn og sa smak på deg selv.

Nå var jeg blitt stiv og kjørte kuken inn i henne bakfra. Hun stod med hendene mot veggen mens jeg pumpet på. Med ett snudde hun seg rundt, og la seg ned på gulvet. Slikk meg sa hun. Jeg la meg ned, og for første gang slikket jeg ei fitte som var fylt med sæd fra 2 andre menn. Hun sugde meg, og jeg sprutet i hennes munn, mens hun fikk sin orgasme. Var den kvinnelige massøren din så deilig, eller var det ikke kvinnelig i dag? Hun bare smilte og sa tufs, det var bare herlig, dette trengte vi.