Kommende fredag

"Du rekker akkurat fram med tunga, og idet pikken min treffer tunga di blir du enda mer sprø. Jeg trekker meg unna igjen og fortsetter massasjen."

Jeg lukker øynene og tenker på kommende fredag. Det er mange gode tanker om fredagen. Vi skal gå hele uka uten å kose med oss selv, og jeg kjenner det kommer til å bli vanskelig. Jeg får perverse tanker i hodet hver gang jeg lukker øynene. Hver gang jeg tenker på deg så blir jeg kåt. Dette er hva jeg ser når jeg lukker øynene. Jeg henter deg, noe jeg har gledet meg til i mange dager. Har savnet det fine smilet ditt som gir meg den kriblende varme følelsen i magen.

Har savnet øynene dine som får meg til å smelte innvendig. Idet du setter deg inn i bila kjenner jeg at det er noe som skjer. Hjertet dunker litt raskere enn før. Det er litt som første gangen jeg så deg. Når du satt der oppe og jeg la merke til øynene dine. Den deilige følelsen av å ha funnet den nydeligste jenta i verden. Du setter deg inn og sier hei. Jeg begynner å kjøre, mens vi snakker om hvor godt det er å se hverandre igjen.

Mens vi sitter i bila har jeg hånda på låret ditt. Jeg stryker deg oppover låret og stopper helt på toppen. Noen ganger kommer hånda mi litt lenger opp og jeg berører det aller helligste. De gangene jeg berører fitta di merker jeg at du stopper opp. Du tar pause i snakkinga, trekker pusten litt ekstra og slutter å stryke meg. Dette tyder på at det er ikke bare jeg som har savnet deg. Du har savnet meg og! Og du har lyst på meg! Vi kommer inn til meg og jeg klarer ikke holde fingrene unna lenge.

Jeg tar deg inn til meg, drar fingrene gjennom håret ditt og ser deg inn i øynene. Jeg forteller deg hvor nydelig du er før jeg kysser deg. Kysser deg lett mens jeg kjenner at kroppen din presser seg mot min. Jeg tar deg med inn på rommet. Der holder jeg rundt deg bakfra mens jeg kysser deg i nakken og lar hendene mine beføle deg. Den ene hånda glir forsiktig ned mot magen mens den andre tar et lett grep om halsen din. Jeg vrir hodet ditt mot meg og kysser deg igjen.

Tungene våre møtes og leker litt. Den perfekte tunga di som så perfekt danser med tunga mi. Jeg snur deg rundt og drar toppen din over hodet. Kysser deg mere mens jeg åpner buksa. Jeg går ned på kne og tar av deg buksa. Nå står du der foran meg med det rosa undertøyet som jeg elsker! Den mest sexy jenta jeg noen gang har sett. Jeg kjenner jeg blir helt vill av å se deg.

Jeg åpner BH’en din og tar fram brystene dine. De deilige brystene dine <3 Jeg kysser dem litt, biter dem litt. Så legger jeg deg ned på senga og tar tak i trusekanten din. Den fine, rosa trusa skal av! Jeg drar den forsiktig av og der kommer den deilige fitta til syne. Jeg ser den er fuktig allerede. Den lengter etter meg. Men det den ikke vet er at det er enda en stund til den får meg. Jeg legger deg på magen og finner fram massasjeoljen.

Holder flaska over ryggen din og lar noen dråper falle ned på deg. Du reagerer ved å skvette til da oljen er litt kald. Dette retter seg fort når jeg legger hendene mine på deg og lar dem gli over ryggen din. Hendene mine glir sakte opp mot nakken og jeg tar et mykt tak rundt halsen din bakfra. Fokus flyttes over på skuldrene og armene. Jeg masserer skuldrene hver for seg.

Når jeg går over til armene plasserer jeg meg sånn at pikken min blir liggende i hånda di. Du prøver flere ganger å tak i den, men hver gang trekker jeg meg unna og dette gjør deg litt sprø. Du vil kjenne pikken min. Jeg går tilbake til ryggen, men denne gangen beveger jeg med sørover. Jeg knar ryggen din på sidene helt til jeg ankommer rumpa. Jeg VET du elsker rumpemassasje så her tar jeg meg god tid.

Fingrene mine glir over rumpa di, inn i rumpesprekken og noen ganger er jeg borti rumpehullet ditt. For hver gang jeg flytter grepet kjenner jeg du vrir deg litt. Du lager søte små stønnelyder innimellom, men det er alt. Du sier ingenting, bare stønner og nyter meg. Hendene mine beveger seg nærmere og nærmere fitta di. Innimellom er en finger borti. Hver gang jeg er borti den så stønner du litt mer enn vanlig.

Jeg flytter fokus over på lår. Du ligger fremdeles på magen. Jeg legger mye vekt på den hånda som befinner seg på innsiden av låret. Den har en viktig jobb her. Håndas tur starter nede på låret, ganske nære kneet. Men turen avsluttes heeelt oppe ved den våte fitta di.

Hånda starter der den skal. Den tar et godt grep om låret og glir sakte oppover. For hver centimeter kjenner du en intens kåtskap spre seg. Den fortsetter oppover og nærmer seg nå slutten på ruta. Idet den nærmer seg senker den farten og kjenner på reaksjonen din. Jeg kjenner du vil dette, og hånda beveger seg videre oppover låret. Idet den når toppen så glir den ene fingeren inn mellom leppene dine.

Det er så vått der at fingeren min ikke vil forlate fitta di. Men den må. Den skal tross alt gjøre dette flere ganger. Andre gangen legger jeg litt mer trykk på fitta di. Tredje gangen enda litt mer. Fjerde og femte gangen forsvinner fingeren min langt inn i den våte og trange fitta di! Nå beveger du på underlivet. Du presser deg mot meg og vil at jeg skal fortsette. Men det gjør jeg ikke.

Jeg flytter fokus over på det andre låret. Gjentar samme prosess her. Teaser fitta di først, før jeg trenger en finger langt inn i deg. Og igjen presser du deg mot meg. På et tidspunkt trygler du meg om å knulle deg. Selv om fristelsen er stor så står jeg imot presset. Jeg er ikke ferdig med deg enda! Jeg snur deg over på ryggen og setter meg skrevs over deg. Jeg lener meg opp mot deg slik at den stive pikken min er rett foran ansiktet ditt. Du strekker deg mot han og åpner munnen.

Jeg dytter han litt ned slik at du får smake han litt. Du rekker akkurat fram med tunga, og idet pikken min treffer tunga di blir du enda mere sprø. Jeg trekker meg unna igjen og fortsetter massasjen. Bruker litt tid på brystene og magen. Mens jeg knar brystene dine lar jeg pikken min treffe fitta di. Jeg lar tuppen presse mot klitten din.

Du prøver et par ganger å ta tak i den å presse den i retning åpningen, men da trekker jeg meg bare unna. Jeg er langt fra ferdig med deg, babe. Etter en liten stund med fokus på brystene og magen så går turen nedover mot beina. Her starter jeg i motsatt ende og hopper helt ned til anklene. Jeg jobber meg oppover leggene og snart er jeg tilbake på lårene.

Det er dette jeg har gledet meg mest til. Jeg gjentar rutinene fra i sted. Hånda på innsiden av låret er viktigst. Den beveger seg oppover sakte men sikkert. Idet den kommer til toppen så berører den fitta di. Etter noen runder så forsvinner en finger inn i deg. Hver gang fingeren min trenger seg inn i fitta di vrir du deg. Du presser deg mot meg og tar tak i hånda mi. Jeg må bruke makt for å få hendene dine bort. Dette er ikke noe DU skal styre. Det her er MITT show. Så fingrene fra fatet. Og fingrene mine går tilbake til fatet 😊 Jeg sprer beina dine litt.

Jeg tar en tommel på hver side av fitta di og masserer rolig på sidene. Innimellom glir den ene tommelen over klitten din, bare for å terge deg litt. Det funker, for du stønner høyt og presser deg mot meg. Jeg bruker litt tid på dette før jeg plasserer en finger på klitten din. Jeg lar fingeren danse i rolige sirkler rundt klitten din. Du stønner at du vil ha en finger inni deg!!!. Jeg plasserer en finger i åpningen. Kjenner at du er våt og klar. Ser deg inn i øynene og spør «Er du sikker på at du vil ha fingeren min inni fitta di?» Du stønner «JAA». Jeg tar fingeren bort og sier: «Så bra, men vi er ikke helt der enda kjære.»

Dette gjør deg i alle fall vill og du prøver atter en gang å få tak i pikken min. Jeg kontrollerer deg, du får ikke styre dette. Må holde deg fast mens jeg kysser deg litt. Vi kliner en stund mens pikken min leker med klitten din. Etter å ha klina litt så beveger hodet mitt seg nedover. Hodet mitt ender opp mellom beina dine. Jeg kysser deg lett på fitta. Løfter hodet og smiler opp til deg. Du er så forbanna fin der du ligger.

Jeg kan se i blikket ditt at du er dritkåt! Jeg ser ned igjen og begynner å sleike deg. Jeg kjenner smaken av den deilige, våte fitta di spre seg i munnen min. Sleiker rolig starten. Rolige sirkler rundt klitten. Lar tunga utforske rett og slett. Etter en stund øker jeg tempo og sleiker litt raskere med litt mer trykk. Tunga mi beveger seg litt nedover og plutselig er tuppen av tunga mi rett ved åpningen. Du vet hva som venter nå.

Du venter på at tunga mi skal trenge inn i fitta di. Jeg terger deg bare så klart, så tunga mi går oppover igjen. Tilbake til klitten. Bruker litt mere tid her før jeg i en rask bevegelse drar tunga nedover og lar den trenge inn i fitta di. Jeg strekker den ut så langt det er mulig og lar den fylle deg opp så mye det lar seg gjøre. Rumpa di er nå ikke i kontakt med senga. Du presser underlivet ditt opp mot meg mens jeg gang etter gang trenger tunga mi inn i den deilige fitta di. Jeg kjenner at du er nære så jeg flytter tunga tilbake til klitten og putter en finger inn i deg.

Fingeren min presser opp på g-punktet mens tunga sleiker deg intenst. Du vrir deg, du stønner, du ruller med øynene. Jeg ser du er nære. Plutselig blir du helt stille noen sekunder før du stønner fornøyd. Jeg vet dette var målet mitt. Jeg har gjort jobben min. Jeg legger meg ved siden av deg og etter et halvt minutt tar du tak i pikken min og sier: «Jeg har så lyst å ri deg nå, men er helt skjelven etter orgasmen der». Jeg beordrer deg derfor til å bare ligge i ro å ta imot, for nå er det MIN tur!

Jeg tar plass mellom beina dine og plasserer pikken min mot fitta di. Den er våt og trang. Jeg trenger pikken min sakte inn i deg og for hver cm ser jeg øynene dine rulle lenger og lenger bak i hodet. Du legger hendene dine på brystkassa mi, men det vil jeg ikke ha noe av. Jeg tar derfor tak i hendene dine og holder dem over hodet ditt.

Jeg bruker ei hånd til å holde deg fast så du ikke klarer røre hendene dine. Den andre hånda tar tak i håret ditt. Jeg river i håret ditt mens jeg holder deg fast og trenger langt inn i deg. Jeg ser du får litt vondt når jeg er hard med deg, men jeg vet du liker det så jeg tar i litt til. Jeg tar et godt grep i håret ditt, drar nakken bakover så du ikke klarer annet enn å se oppover. Pikken min trenger hardt inn i deg og etter en stund fyller jeg deg opp med sæden min. Jeg ser ned på deg, slipper taket i hendene og håret ditt.

Du ser opp på meg med et fornøyd blikk. Jeg legger meg ned ved siden av deg og vi kysser et par ganger før vi blir liggende å bare slappe av. Etter noen minutter kommer hånda di borti pikken min, og du smiler for du kjenner at jeg er klar for runde 2. 😊 Åhoy som jeg gleder meg til fredag 😊 Og det vet jeg du gjør og 😊