Kom!

"Jeg er så kåt, så klar til å komme rundt deg, kjenne fitta mi klemme rundt kuken din, men du har andre planer."

Du biter meg forsiktig i nakken der jeg står foran deg med hendene mot veggen. Jeg vrikker rumpa mot deg mens du lar tunga gli opp mot øret mitt. Du napper i øreflippen min og lar hendene dine følge kroppen min, fra armene, ned langs siden, over hoftene. Munnen din følger hendene dine; du slikker, biter og kysser huden min i nakken, på skulderen og armene.

Jeg trekker pusten dypt når fingrene glir inn mellom bena mine og smyger seg inn mellom fitteleppene. Jeg er varm og våt. Du lar den ene hånden gli opp over magen før du klyper og drar i brystvortene mine. Den andre hånden fortsetter å presse mot den våte fitta mi. Jeg skvetter til i det du tar klitten mellom fingrene dine og klyper forsiktig før du lar fingrene rotere rundt tappen min, mens jeg vrir meg og sprer bena fra hverandre for å gi deg bedre tilgang.

Hånden din finner veien ned fra puppene mine. Du tar et godt tak rundt meg, drar rumpa mi nærmere og holder meg hardt inntil deg . Den harde kuken din presser mot rumpeballene mine. Fingrene dine øker tempoet rundt tappen min. Du veksler mellom å bite og å kysse meg i nakken, fra øret, langs hårfestet tvers over nakken. Jeg blir så tent! Jeg kjenner varmen fra pusten din, du stønner svakt og jukker underlivet mot rumpa mi mens jeg presser meg mot deg og vil ha mer.

Bena mine sprer seg automatisk når du fører fingrene lenger inn, dypt inn i den våte fitta mi. Lyden av mine kåte stønn og gisp fyller rommet. Det er så deilig og jeg er rystende kåt. Kroppen min begynner å riste. Du stopper og tar et skritt bakover. Jeg protesterer og knurrer i ren frustrasjon. Du ser på meg der jeg står foran deg; så villig, så klar, så våt for deg. Du løfter hånden og lar den falle over rumpa mi mens du holder meg godt fast med den andre hånda. Fingrene dine graver seg inn i huden, jeg kommer til å få blåmerker men bryr meg ikke.

Du gir meg noen myke dask over rumpeballene, mykt men likevel bestemt. Jeg klynker og løfter, - strutter med rumpa mot deg. Jeg vil ha mer! Vil kjenne deg mot meg, føle deg inni meg, vite du vil ha meg og kan temme meg – være røff med meg og gi meg nytelse ingen andre har gitt. Jeg klynker og peser mot deg. Lyden av meg tenner deg, mine kåte og vellystige stønn er alt du hører; min varme, villige og opphissede kropp er alt du kjenner; din lyst og stigende begjær er alt du føler.

Du stopper, lar hånden gli ned ryggen og over den rødmende rumpa mens du lener deg over meg. Den sterke kroppen din presser mot min og skyver meg mot veggen, du holder meg fast og hvisker «Vil du ha?» Jeg snur meg mot deg og hvisker tilbake med hes stemme, «Ja… Vær så snill, jeg vil ha…» Jeg er så kåt, så klar, så villig og våt. Øynene lyser mot deg i det dunkle lyset, du ser begjæret etter deg i ansiktet mitt – ser jeg vil ha deg mer enn noe annet i hele verden.

Jeg vil du skal ta meg. Hardt. Vilt. Nådeløst og heftig. NÅ! Du tar hodet mitt i et fast tak, graver fingrene inn i håret mitt og kysser meg forsiktig og ømt. Du smiler mot meg og overøser ansiktet mitt med lette sommerfuglkyss mens du flirer av min vantro reaksjon! Jeg måper og knurrer oppgitt. Det var ikke dette jeg ville…! Endelig tar du et godt grep rundt den deilig harde kuken og legger den mot den våte åpningen min.

Jeg vil så gjerne kjenne deg dypt inni meg, men du holder meg fast med begge hendene i hardt grep om rumpa mi og holder igjen. Du kysser deg forsiktig på halsen, på kragebenet og skulderen før du hvisker: «Vent.» Hendene dine glir over kroppen min. Du klyper av og til forsiktig i huden , gir meg plutselig et par raske klaps på rumpa. Én hånd stopper ved puppene mine, du lar fingrene følge undersiden av puppene.

Varsomt og forsiktig før du fører hånda opp og tar brystvortene mellom fingrene, først den ene så den andre. De strutter mot hånda di, du klyper først forsiktig, så hardere mens jeg gisper, stønner og kroer meg av nytelse. Den andre hånden finner veien opp mot halsen min og utforsker de myke linjene som går ned mot skuldrene mine. Du kysser meg dypt, tungene virvler mot hverandre, ivrige og grådige. Det er ikke en centimeter av kroppen min du ikke undersøker, stryker, kysser, slikker, biter og utforsker. J

eg blir mer og mer tent. Det er så vidt jeg klarer å stå på bena. Hoftene mine begynner å bevege seg mot deg, den deilige harde kuken din glir sakte inn i mine våte og myke folder. Jeg snur meg og bøyer meg framover, strutter med rumpa mot deg og hvisker "kom". Rumpa mi møter hoftene dine i en myk bevegelse. Jeg stønner svakt i det du glir helt inn i meg og lar kuken hvile inne i meg. Jeg kjenner hele lengden fyller meg, du støter forsiktig til bunns i meg. Om igjen og om igjen.

Jeg støter mot deg, vil du skal ta meg hardt: kjøre kuken i meg til jeg gisper av nytelse mens du nyter synet av kuken som glir inn og ut av fitta mi. Du hvisker i øret mitt: «Vil du komme?» Ja", peser jeg. «Vær så snill". Du lar hendene fortsette å utforske kroppen min. Sakte glir de over ryggen min, over skuldrene, ned mot puppene. Du tar deg god tid, kjenner på følelsen av huden min. Hoftene mine beveger seg igjen, jeg klarer ikke vente mer! Du gir meg noen dype støt, kjører kuken til bunns i fitta mi før du trekker deg ut.

Kuken din forlater den varme våte musa mi før du på nytt presser deg inn i meg, erteknuller meg i åpningen mens jeg higer etter mer! Du leker med meg, koser deg når du holder meg fast så jeg ikke kan støte bakover og ta deg dypere inn. Så jager du i meg, fyller meg til bristepunktet. Jeg skjelver og sitrer under deg, kjenner hvordan orgasmen bygger seg opp; det blir vanskeligere å puste, sitringene jager gjennom meg, jeg stønner dypere og puster raskere mens jeg ivrig møter støtene dine.

Fingrene dine finner veien ned mot tappen min igjen. Forsiktig lar du en finger gli rundt den lille knoppen. Jeg klarer nesten ikke holde meg oppreist, pusten blir stadig tyngre. Du kan føle de små endringene i bevegelsene mine. Du må holde meg hardt og fast, presser meg mot veggen så jeg ikke siger sammen. Jeg stønner høyt, er så klar, så klar at jeg kjenner det i hele kroppen. Du kjenner duften av oss, hører lydene jeg lager, føler alt jeg føler.

Du må bite tennene sammen for å ikke gi oss det vi begge vil ha. Igjen lener du deg frem og hvisker, «Vil du komme nå?» Jeg stønner høyt og roper, «Jaaa!» Du stopper og trekker deg ut i en rask bevegelse. «Vent.» Mine stønn fyller rommet, denne gangen i ren frustrasjon. Jeg er så kåt, så klar til å komme rundt deg, kjenne fitta mi klemme rundt kuken din, men du har andre planer. Du sprer rumpeballene mine og lar fingrene gli rundt rumpehullet i rolige, roterende bevegelser.

Du fører den andre hånden inn under meg og gnir den inn i saftene fra fitta. De våte fingrene dine glir opp igjen og du presser en finger forsiktig inn i meg. Sakte glir den inn og ut av rumpa mi. Jeg begynner å presse meg mot deg, vet hva jeg har i vente. Forventningene fyller meg. Rumpeballene er lyserøde og varme etter den tidligere daskinga; jeg er overfølsom og klar. Du lar kjølende olje dryppe på rumpa mi og i sprekken, smører forsiktig utover og så vidt inn i rumpehullet. Du smører inn kuken så den er klar; glinsende, glatt og knallhard. Du fører den pulserende kuken mot rumpa mi mens jeg sakte dytter meg mot deg.

Jeg gir fra meg et lite skrik når du presser deg inn i rumpa mi, klarer nesten ikke å holde ut. Du tar et godt tak rundt meg og presser deg sakte lenger inn. Jeg tar villig imot deg; du kjenner jeg løfter rumpa mot deg og hvordan jeg slapper av slik at du får plass. Du kjenner kroppen min sitrer og skjelver av nytelse når du bunner i meg. Du begynner å bevege deg ut og inn av meg, hoftene mine matcher ditt tempo.Du puster tungt, er så sprengkåt at du snart ikke greier mer. Hendene dine drar meg mot deg i det du støter inn i meg og øker tempoet.

Jeg er dryppende våt og kåtere enn noen gang. Jeg fører ene hånda ned mellom bena mine og begynner å masserer tappen i raske bevegelser mens du støter inn i meg, hardere, dypere og raskere for hvert støt. Du kjenner hvordan orgasmen bygger seg opp i deg til det ikke er noen vei tilbake. Du hvisker «Nå!" og jeg eksploderer i en kraftig orgasme som sender sjokkbølger og skjelvinger gjennom hele kroppen samtidig som du rystende sender sprut etter sprut av deilig varm sæd ut av den knallharde og pulserende kuken.

Du tømmer deg helt, dypt inne i meg, med et siste støt mens du brøler og skjelver av nytelse. Jeg klynker under deg, utslitt og så til de grader tilfredsstilt at jeg ikke har krefter igjen til å holde meg oppe. Vi siger sammen ned på gulvet mens de siste etterdønningene slår gjennom oss, vel vitende om at dette ikke er siste gang!