Koftas magi | Kondomeriet

Koftas magi

"Og med Ellas tromming pulserte pikken min nok en gang og jeg pulte Maina som en villmann. Akkurat da vi kom, begge to, ga Ella fra seg et hyl og squirta over reinsdyrskinnet."

Kofta skjuler en hemmelighet... hysj, ikke si det til noen... men under det tykke blå ullstoffet er det ren og skjær magi... Etter tre uker alene i telt på Finnmarksvidda var det digg å kjenne lukten av bål og se to store, struttende lavvoer nede i dalen foran meg. Det hadde vært fantastisk å være alene, fri og naken i naturen, men nå savnet jeg menneskelig kontakt.

Jeg gikk mot lavvoene for å slå av en prat og kanskje få sove der en natt eller to. Da jeg kom nærmere, så jeg en kraftig kvinneskikkelse i nydelig samisk kofte foran det største teltet. - Hei, jeg heter Annamarja, sa hun med mørk og kraftfull stemme på kav finnmarksdialekt og ga meg et solid håndtrykk. Annamarja var høy, bredskuldret og rund i ansiktet.Håret var mørkt og flokete, øynene kullsvarte og smilet stramt, men hjertelig. To kraftige, nakne legger og to digre barbente føtter stakk frem under kofta og levnet ingen tvil om at hele dama var som en blokk av granitt. - Bor du her alene, spurte jeg etter at jeg hadde presentert meg.

- Å nei, jeg bor her med døtrene mine, Ella og Maina, sa Annamarja, - men de er ute og fisker. Jeg kikket meg litt rundt i leiren og lurte på hvor døtrenes far egentlig befant seg. Det var som om Annamarja forstod hva jeg tenkte på. Hun kikket ned i bakken. - Vi var fire her inntil vinteren for tre år siden... Nils Aslak skulle ut på isfiske, men kom aldri tilbake. Nå er det bare oss...

Det ble stille en stund. - Men vi klarer oss fint vi... og vi skal nok ta godt vare på deg også, sa Annamarja og smilte. - Det er ikke så ofte vi får besøk... - Nei, det første du må gjøre er å få på deg noen rene klær. Og du kan bade nede i tjernet, sa Annamarja mens jeg tok av meg den blytunge sekken. Hygienen hadde vært sånn passe hittil på turen, så jeg forstod godt at hun ville jeg skulle bade og skifte. Jeg begynte å ta av meg de svette klærne, men da jeg kom til bokseren, kom jeg plutselig på at jeg ikke hadde med badetøy. Jeg nølte litt og igjen forstod Annamarja hva jeg tenkte på. - Æh, vi er jo midt ute på vidda. Her bruker vi vel for faen ikke badetøy, humret hun.

Jeg snudde meg, tok av meg bokseren, snappet med meg håndkledet og trippet ned til tjernet for å bade. Det var iskaldt, men deilig å få av seg svette og skit. Da jeg kom opp av tjernet, så jeg at Annamarja stod i lavvoåpningen og smilte lurt til meg. Jeg tørket meg, knøt håndkledet rundt livet og gikk opp til lavvoen. Annamarja stoppet meg i åpningen. - Her, sa hun og dyttet noe i armene mine. Det var en kofte. - Skal du bo med oss, bør du kle deg som oss, sa hun. - Og du trenger ikke undertøy, fortsatte hun. Hun lente seg mot meg og hvisket meg i øret: - Her er det ingen som bruker undertøy under kofta... Jeg kjente at det kilte litt i magen da hun sa det.

Jeg gikk bort til lavvoens mørkeste hjørne og lot håndkledet falle til bakken. Jeg kunne kjenne Annamarjas blikk borre seg inn i rompeballene mine så jeg tok raskt på meg kofta så ikke Annamarja skulle få øye på den smått eregerte pikken min. Stoffet var overraskende mykt og behagelig mot den nakne kroppen og den luftige følelsen var rett og slett pirrende. Vi satte oss rundt bålet for å spise reinsdyrgryte da vi plutselig hørte lyder utenfor teltet. Teltduken gikk til siden og inn kom to unge damer, nesten helt kliss like. Begge hadde mørkt hår, flettet i en lang og tykk flette på siden av hodet.

Begge hadde mørke og dype øyne, som sin mor. Begge var kraftig bygd, som sin mor. Og begge hadde nydelige kofter og nakne ben, akkurat som sin mor. Jentene ble overrasket da de så meg og vi stirret en stund på hverandre før Annamarja brøt stillheten. - Ella og Maina... Hils på Marius. Han er vår gjest i dag. Jentene så på hverandre og fniste før de kom bort og hilste på meg med like kraftfulle håndtrykk som Annamarja. Vi satt lenge utover kvelden og prata og koste oss i lavvoen. Det var veldig god stemning og praten gikk om løst og fast helt til Annamarja sa at det var tid for å ta kvelden.

Ella og Maina sa god natt og gikk til den andre lavvoen. Jeg reiste meg for å begynne å sette opp mitt telt. - Hva er det du skal, spurte Annamarja. - Eh, jeg tenkte... - Nei, du skal selvfølgelig sove her i lavvoen, avbrøt Annamarja og pekte bort på reinsdyrskinnene som lå i den ene kroken av lavvoen. - Tusen takk, sa jeg og la meg ned på det myke skinnet med et smil om munnen. Det hadde vært en flørtete tone mot slutten av kvelden og jeg ante at noe kanskje, kanskje kunne komme til å skje.

Annamarja slukket det siste lyset, men midnattsolen lyste fremdeles gjennom sprekkene i lavvoduken, så det ble ikke særlig mørkt. Hun så lurt på meg, krabbet mot meg på alle fire og hvisket: - Nå skal jeg vise deg koftas magi... Annamarja tok en runebomme og begynte å tromme rytmisk og stille mens hun sakte reiste seg opp og begynte å danse rundt i teltet. Jeg ble sprengkåt av å se den kraftige kvinnekroppen åle seg som en sexy slange og av å høre den rytmiske tromminga. Pikken min var knallhard og kofta stod ut som et telt. Det føltes som trommeslagene synkroniserte med pulseringen i lemmet mitt og jeg ble bare mer og mer kåt.

Det var som magi! Og enda mer magisk ble det da Annamarja gjorde en kraftig bevegelse med kroppen og kastet av seg kofta uten å bruke henda og uten å hoppe over et eneste slag på tromma. Den nakne kjempekroppen var akkurat så legendarisk jeg hadde håpet på. Aldri har 'meloner' vært en mer passende metafor enn for å beskrive Annamarjas saftige gigapupper. De var så store at jeg bare ble sittende å måpe mens Annamarja fortsatte å danse og tromme som en sexy sjaman rundt i teltet og puppene duvet frem og tilbake i takt med trommen.

Plutselig stoppet hun tromminga, satte det ville blikket sitt i meg og kom krabbende mot meg på alle fire. - Nå skal jeg suge all ondskap ut av kroppen din, hveste hun før hun rev opp kofta mi og puttet HELE pikken min i munnen! Det føltes som hun skulle svelge hele kuken. Og så begynte hun å suge meg med samme rytmiske magi som tromminga. - Jeg kommer, ropte jeg og ville trekke meg ut, men Annamarja kjørte pikken dypt inn i munnen og svelget hele spruten. Uten å si et ord eller gjøre en mine, svelget hun hele ladningen, reiste seg opp og begynte å tromme igjen. Det tok bare noen sekunder før pikken min igjen pulserte i takt med Annamarjas tromming.

Så kom det samme ville blikket som før suget, men denne gangen fortsatte hun å tromme mens hun kom sakte mot meg. Uten å si et ord, satte hun seg på pikken min og begynte å ri meg i takt med tromminga. Hun løftet trommen opp over hodet og trommet hardere og hardere mens hun red pikken min taktfast og nådeløst. Vi kom som en foss begge to. Jeg spruta inn i henne og hun squirta ut over hele meg og reinsdyrskinnet mens hun sank sammen over meg og kastet trommen på bakken. - Å fy faen, stotret jeg... Og mer rakk jeg ikke å si før jeg hørte en velkjent lyd. Det var den samme magiske trommingen, svakere enn sist, men like rytmisk og trollbindende.

Jeg så på Annamarja, men hennes tromme lå fremdeles på bakken. Hun smilte til meg og sa: - Jeg tror det er noen jenter i naboteltet som også vil vise deg koftas magi... - Men jeg... - Slapp av. De er 19, sa Annamarja mens hun la seg ved siden av meg. - Og tvillinger. Og jævelig kåte, fortsatte hun. Selv om jeg var utslitt av Annamarjas magiske behandling, begynte pikken min nok en gang å pulsere i takt med tromminga. Plutselig reiste kroppen min seg opp, uten at jeg hadde kontroll på hva som skjedde, og bena gikk ut av teltet og mot naboteltet. Jeg skjøv teltduken til side og ble møtt av et mektig syn. Midt i lavvoen, på et lappeteppe av reinsdyrskinn, lå Ella kliss naken og sprikte med bena.

Maina danset naken rundt i lavvoen mens hun trommet intenst på runebommen. De to tvillingene hadde litt mindre pupper enn mammaen, mer honningmeloner enn vannmeloner, men puppene var enda fastere og spenstigere enn Annamarjas, og begge hadde kraftige og veltrente kropper, store romper og brede, kraftfulle lår. Synet av jentene og lyden av tromminga fikk meg helt i transe. Jeg datt ned på kne mellom Ellas ben og lente meg frem for å slikke henne. Da så jeg noe virkelig magisk... For med ansiktet nesten inne i Ellas fitte, så jeg at klitten hennes pulserte i takt med Mainas tromming, akkurat som pikken min også gjorde.

Synet gjorde meg bare enda kåtere og jeg slikket Ella til hun var like våt som tjernet jeg hadde bada i tidligere på dagen. - Pul meg, skrek hun mens hele kroppen pulserte og skalv. Jeg satte meg opp og kjørte pikken til bunns i Ellas fittetjern. Vi kom etter noen sekunder, begge to. Jeg lukket øynene og følte at jeg var i transe. Da jeg åpnet øynene, fikk jeg sjokk. Under meg lå ikke Ella, men Maina... Og pikken min var ikke i Ellas tjern, men i Mainas... - Hvordan...? - Hysj.... Pul meg, for faen, hvisket Maina. Og med Ellas tromming pulserte pikken min nok en gang og jeg pulte Maina som en villmann. Akkurat da vi kom, begge to, ga Ella fra seg et hyl og squirta over reinsdyrskinnet. Hun hadde fått orgasme bare av tromminga... vi ble liggende utslitte i lavvoen og sovna alle tre...

Men det tok ikke mange minutter før jeg våknet til svak tromming fra naboteltet... Mer rekker jeg ikke å skrive før batteriet på mobilen er dødt. Jeg er fortsatt i en lavvo et sted på finnmarksvidda og jeg kommer aldri til å dra herfra. Hvis du er ute og går en tur på vidda og hører svak tromming i det fjerne, vet du hva det betyr... koftas magi tar aldri slutt...