Kjærligheten dør aldri av sult

Jeg hadde ventet i noe som føltes som en evighet på denne dagen og nå endelig var den her! Mannen min skulle komme hjem fra sin to ukers lange forretningsreise. Forrige gang vi hadde hatt oss var 10 minutter før taxien kom å hentet ham! Jeg kjente i hele kroppen at det var to uker siden jeg hadde hatt orgasme! Det er det lengste jeg har vært uten siden jeg traff ham. Klokken var 19.50. Bare ti minutter igjen nå. Jeg lå allerede klar i min "Sex and the city" inspirerte stilling med hele meg dekket av sushi og med bind for øynene. Endelig hørte jeg låsen bli vridd om, kofferten satt ned og jakka bli hengt på plass.

Jeg kjente jeg ble våtere og våtere for hver lyd fordi jeg visste at det ikke var lenge igjen til den stive kuken hans skulle presse seg inn i den dryppende våte fitta mi. "Hvor er du elskling? Jeg er endelig..." Jeg forsto at jeg slapp å svare på hvor jeg var da han stoppet ved inngangen til spisestuen. Jeg hørte kofferten gå i gulvet med et brak og visste at det skjedde samtidig som den svære pikken hans ble hardere og hardere. Jeg hørte ingenting og ble mer eller mindre forvirra over hva han holdt på med helt til jeg kjente at tennene hans tok et hardt tak i min høyre nippel mens han brukte tungen til å få sushibiten inn i munnen. Jeg la hodet lenger bakover så håret hang rett ned fra spisebordet.

Jeg hørte fortsatt ikke hva han gjorde så jeg ante ikke at hans neste sjakktrekk var å slikke meg oppetter fitta og gripe tak i sushibiten jeg hadde plassert rett ved klitoris. Tennene hans rev og slet og han knurret som en hund. Endelig hørte jeg beltetspennen gå opp og glidelåsen ned. "Stapp den svære snabelen inn i den våte musa mi!" sa jeg allerede med høy puls. Jeg hørte en liten latter før jeg kjente penishodet hans mot klitoris. Desverre beveget han seg oppover og satte seg på skrevs rundt midjen min. Han slo sushibiten på venstre bryst bort med den allerede harde snabelen. Han lente seg mot meg og jeg kjente den varme overkroppen hans mot mine pinn stive brystvorter. "Har du savnet meg, jenta mi?" spurte han i det han tok av meg øyebindet og kysset meg hardt men lidenskapelig på munnen.

Han skled nedover meg og jo nærmere hele kroppsvekten hans kom fitta mi, kjente jeg at jeg ville vri meg i nytelse. Han plasserte endelig den deilige harde kuken dypt inni meg! "Mer enn du aner" sa jeg før  jeg ynket meg av nytelse i det han lente seg frem og løftet meg opp fra bordet. Han bar meg opp trappene mens han fortsatt var langt inni meg! Jeg kjente hver eneste steg opp trappa dypt inne. I det han entret badet visste jeg hva vi skulle finne på i kveld og jeg ga fra meg et tilfredsstilt sukk. Han fant frem to håndjern og nippleklypene i sexskuffen vår mens han ennå bar meg. Han bar meg inn i dusjen og festet den høyre foten min til dusjstangen og den venstre hånden min til dusjforhengkanten. Han visste så altfor godt hvor svak jeg var for denne selvoppfunnede stillingen og at jeg ikke trengte mer enn et lite hint for å være klar.

Han festet nippleklypene som han hadde limt sammen slik at vi begge skulle få føle torturen i dem, først på meg så på seg selv.  De var strammet til det inderste og jeg kunne ikke noe annet enn å klynke i det jeg kjente hva smerten gjorde med hele kroppen min. Hvis vi dro kroppene fra hverandre nå, ville det bli rene toturkammeret. Nå kom endelig det jeg gledet meg mest til. Dusjhodet! Åh, som jeg elsket det dusjhodet! Den var stilt på den hardeste strålen og traff like godt som kuken til min kjære mann. I det han satte den ene foten min ned begynte han å tirre meg mer og mer. Han bevegde seg så sakte ut og inn at man skulle tro han ville etterligne en snegle. Han plasserte dusjhodet med den harde strålen slik at den siktet rett på klitoris. Jeg merket jeg fikk krampetrekninger og hadde problemer med å stå på det ene benet jeg hadde å stå på.

Pusten min ble dypere og dypere og jeg kjempet en hard kamp for å ikke komme før ting i det hele tatt hadde startet. Endelig begynte han å gå litt fortere. Det var fortsatt sakte, men nå støtet han hardere. Pusten min ble raskere og jeg kjente at det var ikke lenge igjen før jeg kom. Han tok meg hardere og hardere og jeg lente meg litt lenger bakover. Både jeg og han ynket oss i det vi kjente hva nippleklypene gjorde med oss. Jeg satte foten i veggen på dusjen og hjalp til. Nå klarte jeg ikke å holde det inne lenger. Jeg skrek ut i ren nytelse og lente meg helt inntil ham, noe som gjorde det enda bedre fordi nippleklypene kom i klem og gjorde torturen enda verre. Han pustet tyngre enn jeg noen gang hadde hørt ham gjøre og orgasmen min var sterkere og dypere enn noen gang. Da han tok på øyebindet som hadde hunget rundt halsen ble det enda bedre.

Jeg kunne ikke se at han tok den ene hånden nærmere fitta mi som aldri i hele mitt liv hadde vært våtere, før jeg kjente at han tok meg på klitoris. Det ga dusjstrålen en pulserende effekt og jeg skrek til så høyt jeg klarte. Det er helt ubeskrivelig hvor fantastisk det var! Jeg stilte meg på tå og hvisket i øret hans: "Dette er det beste vi har gjort! Jeg elsker deg!" så skrek jeg igjen: "TA MEG HARDERE! TA MEG TIL JEG IKKE VET HVOR JEG ER!" Han lo meg inn i øre og hvisket: "Jeg elsker deg også!" før han tok meg så hardt at jeg tror jeg svima av, for jeg husker ikke noe mer enn at han støtet meg hardere og hardere og fortere og fortere. På et visst punkt i det jeg skriker av full hals blir alt svart.