Kjæresten, meg og to til

«Jeg var usikker på om Linda hadde gjort det før. Sugd en pikk sammen med to andre jenter samtidig. Er det noe hun elsker, så er det å prøve nye ting i senga.»

For første gang i mitt liv hadde jeg tre jenter stående på huk foran meg. Tidvis samarbeidet de godt og var ikke i veien for hverandre. Da klarte de alle sammen å ha tungen sin på pikkhodet mitt. Herregud for en følelse!

En noe fuktig kveld med to gode kompiser og hver vår dame som vi holdt litt på med hadde utviklet seg i en retning jeg ikke en gang hadde drømt om. Etter hvert som flaskene ble tommere og promillen høyere, hadde vi alle sammen fått høyere selvtillit og utfordret hverandre mer og mer. Vi hadde en drikkelek hvor du ble utfordret til å gjøre noe med en annen person eller ta en shot.

Utfordringene i staren var nokså uskyldig og var kun med den personen vi holdt på med. Etter hvert hadde utfordringene begynt å dreie seg om å gjøre ting med andre enn vår egen. Først uskyldig der også, men etter hvert mer og mer utfordrende. Hvis du nektet utfordringen, måtte du ta en shot. Og jo høyere promillen ble, jo drøyere ble utfordringene.

En utfordring kunne også være å ta av et klesplagg, så det tok ikke altfor lang tid før samtlige var nokså lettkledde. Ettersom de andre merket at jeg ikke nektet så mange av utfordringene jeg fikk, førte det til at jeg fikk de drøyeste utfordringene til å begynne med. Jeg endte fort opp naken, og ettersom jeg lenge hadde fantasert om alle tre jentene var pikken min steinhard lenge før jeg ble utfordret til å ta av meg bokseren. Bulen på bokseren min var de ingen som hadde kommentert, selv om alle sammen hadde litt utfordringer med å holde øynene for seg selv.

Idet jeg dro av meg bokseren ble stemningen en litt annen. "Oh my god" kom det fra Caroline, dama til Thomas. Christine, dama til Jens, latet som hun ikke ville se pikken min. Hun snudde hodet til siden og sa "nei", men jeg så at øynene hennes var fiksert mot pikken min. "Hva er det med dere, har dere aldri sett noen med utstyret i orden" spurte Linda de andre retorisk mens hun gikk mot meg med et smil om munnen.

Jeg smilte tilbake til kjæresten min mens hun tok tak i pikken min og begynte å dra lett i den. Jeg var også spent på hva Linda hadde tenkt å gjøre foran de andre. Hun kjente de andre egentlig ikke så veldig godt, men hun kunne være særdeles eksperimenterende når hun var i godt humør.

Pikken min ble enda et hakk hardere
når Linda runket meg forsiktig foran de andre.

Caroline sto ikke så langt unna, så Linda slapp pikken min med den ene hånden sin og tok tak hånden hennes og dro henne mot oss. Jeg tror Caroline var fasinert av pikken min for hun klarte ikke å ta øynene vekk. Hun strittet heller ikke imot da Linda førte hånden hennes mot pikken min.

Hun la hånden sin forsiktig rundt pikken min. Helt inntil hånden til Linda som fortsatt runket meg forsiktig. Begge jentene sto i g-streng og BH, da vi andre hadde utfordret dem til å kle av seg så mye. Christine var litt mer påkledd der hun sto borti hjørnet. Hun hadde nektet litt flere utfordringer enn oss andre. Hun var derfor også hakket mer beruset.

Jeg strakk ut begge hendene mine og la de rundt korsryggen på begge jentene. Jeg førte dem litt nærmere meg og strøk dem over ryggen. De svarte med å øke tempo et lite hakk på runkingen. De gjorde det helt i takt, og man kunne trodd de hadde litt trening i tandemrunking sånn de holdt på.

Jeg førte Linda enda nærmere meg og kysset henne.
Hun kysset tilbake og fortsatte runkingen sammen med Caroline.

Plutselig kjente jeg en hånd på rumpa. Det kunne ikke være Linda. Hun hadde en hånd rundt pikken min, og en rundt halsen. Det var Caroline som hadde ført den ledige hånden sin rundt meg. Plutselig kjente jeg også at hun kysset meg på halsen. Jeg sto med øynene igjen og bare nøy det hele.

Jeg sto og klinte med Linda, mens hun hadde en hånd rundt halsen min og en rundt pikken. Caroline hadde en hånd rundt pikken og en rundt rumpa mens hun kysset meg på halsen. Da jeg åpnet øynene så jeg at Thomas var borte. Jeg kommenterte det, men Caroline sa bare: "drit i han, han har bare en liten pikk og er sjalu". Merkelig nok ble jeg enda mer kåt av det Caroline nettopp hadde sagt.

"I kveld skal du få deg svær pikk Caroline" kom det fra Linda. Jeg smilte til Linda. Hun er definisjonen på seksuelt frigjort, og hun klarer å overaske meg stort sett hver uke. Enten om det er trekant med venninnene hennes, knulling i Teslaen til faren hennes eller sex ute i det fri.

Forrige helg hadde Linda invitert meg på lunch hjemme hos foreldrene sine. De var ikke hjemme, og Linda hadde rigget til ute på terrassen. De har utsikt ut over Oslofjorden, og vi hadde avsluttet lunchen med at jeg tok henne bakfra opp mot rekkverket på terrassen. Jeg hadde sprutet inni henne i friluft med utsikt over indre Oslofjord. Linda hadde også lovet meg innvielse til "mile high" til sommeren, da vi hadde planlagt en tur til Middelhavet.

Linda satte seg ned på knærne og vinket på Caroline.
Hun tok hintet fort og satte seg ned ved siden av Linda.

Begge jentene satt på knærne og så opp på meg mens pikken min sto som et spett. Linda åpnet "showet" med å ta tak i pikken min, strekke ut tungen, og slikke oppover skaftet. Hun startet helt nede ved ballene, slikket helt opp til hodet og så ned igjen. Hun gjorde den noen ganger før hun lente seg tilbake.

"Din tur" sa Linda og så bort på Caroline. Caroline så opp på meg og smilte. Jeg smilte tilbake. Caroline tok tak i pikken min og gjorde det samme som Linda. Slikket opp og ned noen ganger før hun lente seg tilbake. Jeg ble også oppmerksom på hva som skjedde i sofaen noen meter unna.

Christine lå på ryggen med spredte ben.
Jens lå oppå henne og hamret løs så det knirket i sofaen.

Christine hadde hvertfall fått av seg klærne, men Jens hadde buksene rundt anklene og fortsatt skoene sine på. Christine stønnet så høyt at naboene må jo ha blitt bekymret. Mulig at det påvirket Jens for bare noen sekunder senere stoppet hans å støte inn i Christine og gikk over til å riste mens han brummet som en liten bjørn. Det var ikke bare jeg som fulgte med på hva som skjedde i sofaen.

Linda og Caroline satt også og stirret på aktivitetene der borte. Det var nesten så de hadde glemt meg noen sekunder. Det ble derimot fort stille fra sofaen da Jens var ferdig, og jeg fikk litt oppmerksomhet igjen. På nytt var det Linda som tok initiativ. Ikke uventet. Nå gapte hun så høyt hun klarte og lukket munnen sin rundt pikkhodet mitt. Hun sugde det hun var god for og ga utrykk for at hun likte det hun drev med. En hånd som runket i takt med sugingen og en hånd forsiktig på ballene samtidig som hun lagde de gode koselydene sine.

Etter en liten stund stoppet hun og så bort på Caroline mens hun smilte. Caroline var ikke sen og på nytt gjorde hun det samme som Linda hadde gjort. Skulle nesten tro det var læremester og elev på opplæring. Jens fikk på seg buksa og gikk ut. Christine lå igjen naken på ryggen mens det rant ut av henne. Hun så ikke veldig fornøyd ut der hun lå alene. Linda var rask med å invitere henne med på leken med meg.

Nå som Jens hadde dratt var hun plutselig mer interessert. Hun reiste seg opp, gikk bort til oss og satte seg ned på knærne. Hun tok tak i pikken min og nærmest dro den ut av munnen til Caroline. Caroline virket som en veldig forsiktig jente og gjorde ikke noe motstand selv om hun så litt snurt ut da pikken min ble tatt fra henne. Christine derimot var ikke så veldig forsiktig. Hun holdt pikken min i et fast grep, gapte så høyt hun klarte og lukket munnen sin over pikken min. Hun lukket munnen sin over pikkhodet mitt, men fortsatte å presse pikken min lenger inn.

Linda er også god på deep throat, men Christine var hakket bedre. Hun fikk halve pikken min inn i munnen før hun begynte å brekke seg. Selv om hun brakk seg litt, fortsatte hun å presse pikken min ned i halsen sin. Hun jobbet og jobbet, og fikk etter hvert enda en fire-fem cm inn i munnen. Linda observerte med interesse. Caroline så helt sjokkert ut. Etter en liten stund slapp hun pikken min ut av munnen sin. Hun var andpusten og god, og en anelse rød i kinnene.

Linda tok over. Hun ville ikke være dårligere, og kjørte pikken min så langt hun klarte ned i halsen. Hun kom ikke like langt som Christine med en gang, men det var ikke langt unna. Hun ga seg derimot ikke, og etter et par minutter matchet hun Christine og vel så det." Din tur", sa Linda da hun tok seg en liten pause.

Hun holdt pikken min fast i et godt grep og viftet med den i retning Caroline. "Dere er gale, jeg klarer ikke det der", sa Caroline. "Få se hvor dypt du kommer da" da Christine. Caroline tok et godt tak rundt roten av pikken min og holdt den fast. Hun gapte opp og forsøkte seg på det samme som de to andre jentene hadde gjort. Hun fikk inn hodet og noen cm til før det stoppet. Hun forsøkte å presse litt til, men det gikk ikke.

Hun trakk seg tilbake med våte øyne og så litt skuffet ut. "Fortsett, det er så deilig" sa jeg til Caroline. Hun trengte litt positiv feedback. Hun var den søteste av jente, og gjorde tross alt sitt beste. Caroline smilte til meg og fortsatte å suge meg. Hun gikk ikke like dypt, men sugde og runket helt fantastisk.

"Nå vil jeg suge mer" kom det fra Christine.

Caroline stoppet og Christine tok over. "Hva med alle på en gang" foreslo Linda. Jeg var usikker på om Linda hadde gjort det før. Sugd en pikk sammen med to andre jenter samtidig. Er det noe hun elsker, så er det å prøve nye ting i senga. De to andre så litt skeptisk ut, men Linda ga seg ikke. Hun satte seg i midten og begynte å slikke på undersiden av pikkhodet mitt.

Hun tok tak i de andre jentene og dro de inntil seg. De startet med å slikke på skaftet, men Linda ville ha de nærmere. Hun fikk dem helt opp til seg, og nå slikket alle sammen på pikkhodet mitt. Det her var helt fantastisk. De slikket og stønnet om hverandre, og jeg svarte med å stønne enda høyere. "Nå går det for meg" sa jeg.

"Sprut ut over ansiktene våre" svarte Linda tilbake.

De to andre jentene sa ikke noe, så jeg gikk ut ifra at det var greit for dem. "Litt til bare" sa jeg, og jentene fortsatte det de var gode for. Jeg kjente at det strammet seg i ballene. Jeg tok tak i pikken min og begynte å runke i seige tak. Linda tok tak i Caroline og Christine og holdt dem helt inntil seg. De hadde ansiktene helt inntil hverandre og de var klare for sprut.

Jeg startet med Caroline. Hun fikk en sprut som strakk seg fra haken, forbi munnen og helt opp til pannen. Hun skvatt til og snudde seg litt til siden. Jeg siktet meg inn på Linda som satt i midten. Dette var noe hun var vant til så her var det bare å kjøre på. Hun satt med både munnen og øynene åpne. Jeg la pikken min på underleppen hennes og ga henne en stor sprut inn i munnen. Det vet jeg hun elsker. Så trakk jeg pikken min litt tilbake og ga henne neste sprut utover ansiktet.

Resten ga jeg til Cathrine. Både i munnen og utover ansiktet. Det virket som hun også var godt vant og hun tok gledelig imot alt jeg hadde å by på. Da jeg var ferdig kastet Linda seg over Cathrine og slikket i seg det hun fikk tak. For en kjæreste jeg har!

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene om gruppesex: