Kanotur | Kondomeriet

Kanotur

Det var en god og varm dag med godt over tjue grader. Vi satt i kanoen og padlet langs et langt, smalt og rolig vann. Vannet ledet videre til uendelig mange flere vann innover i villmarken. Vi hadde egentlig ingen plan for hvor vi skulle, vi hadde bestemt oss for å bare se hvor kanoen førte oss.

Solen kjentes varm og deilig på huden. Jeg kledde av meg slik at jeg satt i bare bikinitopp og truse. ”Ja, sånn skal det være”, sa du og smilte mot meg. Jeg hadde vært så kåt den siste tiden og det ble ikke bedre av å kjenne varmen fra solen og den svake vinden som strøk over kroppen min. ”Skal vi finne en fin plass og gå i land for en liten stund?” spurte jeg og smilte lurt og lystent. Du tok hintet mitt, smilte lurt tilbake og svarte litt ivrig: ”gjerne det!”

Vi fant en fin plass med masse sol ikke langt fra vannet. Du så på meg mens jeg la et pledd over den myke lyngen, så kledde jeg av meg bikinitoppen og trusa. Helt naken la jeg meg ned på pleddet og spredte bena helt fra hverandre, slik at solen slapp inn og varmet i sprekken min. Det var deilig og jeg kjente med fingeren min at jeg var ganske våt. Du fikk raskt av deg alle klærne og ville legge deg over meg. Jeg var mer enn våt nok til å la deg komme inn i meg med en gang, men det var så mye annet jeg ville gjøre først. Alle fantasiene hadde gjort meg så kåt at jeg bare lengtet.

Du hadde lagt deg over meg så jeg rullet oss rundt slik at jeg kom på topp. Pikken din var hard og presset seg opp mot fitta mi, men jeg lot den ikke komme inn. Jeg lot heller fitta mi skli opp og ned langs skaftet ditt slik at pikken din ble smurt inn i saften fra fitta mi mens jeg stønnet og lengtet etter å få den presset opp inn i meg. Pikken din var utrolig hard og jeg måtte bare ned for å slikke og suge på den. Du likte det, det visste jeg godt, og jeg ble så kåt av den store harde pikken som fylte munnen min. Jeg kysset hodet og lot tungen utforske alle deler av pikken.

Når den etter en stund var blitt skikkelig hard tok jeg den lenger inn, helt til jeg kjente at den ikke kunne komme lengre inn. Men det var så utrolig opphissende at jeg presset den enda lengre ned i halsen. Da kjente jeg at fitta mi ble så kåt at det kriblet utover i hele meg. Jeg orket ikke suge mer, jeg var for kåt, jeg bare måtte få noe opp i fitta mi. Jeg la meg på ryggen med spredte ben. Men du ville ikke gi meg pikken din helt enda. Du ga meg isteden et langt og deilig, vått tungekyss mens du presset pikken din ertende mot fitta mi flere ganger uten å slippe den inn. Så beveget du deg ned til brystvortene mine som ble stive i munnen din. Du visste at jeg elsket det.

Jeg stønnet og vred meg og du beveget deg raskt ned mellom beina mine. Forsiktig lot du tungen sleike rolig rundt klitoris mens tommelen din koste med den ene brystvorta mi. Det var så utrolig deilig at jeg bare måtte stønne høyt, men etter en stund ville jeg ha mer. Jeg ville kjenne fingrene dine også. Jeg stønnet og klynket: ”Vær så snill, pul meg med fingrene, jeg er så kåt!” Rolig men bestemt lot du to fingre skli inn. Du fortsatte å lage myke forsiktige sirkler med tungen ved klitoris og lot fingrene gli langsomt inn og ut. Jeg var så kåt at det rant saft ned mellom rumpeballene mine. Du slikket og fingret rolig og lett til jeg var så kåt at jeg fullstendig mistet kontrollen. Jeg fikk flere deilige orgasmer ganske raskt og ble bare enda mer kåt enn jeg allerede var.

Blottet for kontroll klynket jeg lavt: ”Åhhh, vær så snill, stikk pikken inn.” Du var rask til å finne den posisjonen som du visste at jeg elsket, med føttene mine over skuldrene dine. Men du lot den ikke skli inn med en gang. Du ertet meg først. Presset den så vidt innenfor og holdt igjen. ”Vil du ha mer?” spurte du og smilte. Jeg var desperat og sprengkåt og tryglet ”Åhh, ja, vær så snill, press den inn så hardt du kan.” Da klarte du ikke å styre deg lengre. Du stønnet høyt i det du kjørte pikken din så langt og dypt inn i fitta mi som du klarte. Du kjente at det kom litt sæd ut og jeg ble enda kåtere når du kom med stønn og godlyder og jeg elsket hvert eneste støt. Du klarte ikke å holde tilbake og jeg kjente det bølget gjennom pikken og du sprutet langt opp i fitta mi.

Det var så sinnsykt deilig at musklene i hele kroppen min spente seg og jeg kjente orgasmen bre seg ut i hele kroppen. Vi stønnet i kor og kjente hvordan restene av sæden jobbet seg ut av pikken din og opp i fitta mi i noen siste krampetrekninger. Vi så hverandre inn i øynene, smilte og kysset. Så lå vi en liten stund ved siden av hverandre og holdt hverandre i hendene og bare kjente solen som varmet. Det var så fantastisk deilig å bare ligge der ved siden av den mannen jeg elsket og vite at han elsket meg og kjenne solen på huden og seden hans som rant nedover rumpa.

Etterpå badet vi i det sommervarme vannet før vi lagde oss middag på primusen. Alt kjentes så ekstra sanselig og deilig etter akten. En herlig ro hadde senket seg over skogen og vannet. Vi satt ved siden av hverandre og bare lyttet og så utover vannet en lang stund uten å si noe. Ikke ett menneske i mils omkrets. Bare fisk som hoppet og fugler som sang og sola som badet i vannet.