Kamasutraterningen

Jeg har en terning med ulike kamasutrastillinger. Jeg har et hotellrom. Jeg har deg naken. Du har meg naken. Vi har begge tatt en dusj - alene. Og jeg kommer sist ut mens du sitter naken på senga. Jeg har handlet litt av de tingene som har stått på ønskelista di, og noen ting du ikke har ønsket som bare er en overraskelse.

Det første som du ser er strømpene mine. Sorte stay-ups som går opp over leggene og som stopper høyt oppe på lårene mine. De holdes fast av et sett med stay ups, men ingen truse. Du innser at når jeg står med bena lett spredt så ser du rett inn i den våte fitta mi. Blikket ditt glir lenger opp og du ser at brystvortene mine stikker frem mellom blondene på bh’en som har åpning for dem, de er litt hovne allerede.

I handa mi holder jeg en ridepisk som matcher med fargene i undertøyet mitt.

Jeg går frem mot deg på litt høye hæler og gir den til deg. Snur baken mot deg slik at du kan gi meg ett lett slag. Ikke hardt, men akkurrat slik at jeg merker stinget. Du bøyer deg frem og lar tunga gli over samme felt før du blåser på det. Deilig. Kjenner jeg blir kåt av det. Jeg snur meg og ser at du er ikke helt uberørt du heller. Du begynner å hovne opp, så jeg lar handa mi omfavne deg og tar tuppen inn i munnen min. Suger lett før jeg slipper deg. Forlater deg i senga mens jeg går bort mot sekken.

Bøyer meg ned, kjenner naken luft mot den våte fitta mi, sprer bena mine, gir deg fullt innsyn, finner frem en pakke. Reiser meg opp og spør; vil du prøve noe? Jeg har aldri opplevd det, kanskje du har det? Jeg ser spent på når du åpner pakken som jeg har pakket inn. Men vil du teste noen penisringer? De kan festes på flere måter. Håper på ja, for det ser ut som om det er noe som kan gi deg enda bedre nytelse, og jeg vil virkelig at vi to skal nyte denne natten.

Jeg kysser deg, du leker med munnen min.

Finner de deilige punktene langs halsen min. Hendene dine som leker med brystvortene mine mellom blondene. Tunga og tennene dine som overtar. Vi blir begge kåtere. Jeg klarer å stoppe opp. Vi må ikke glemme denne sier jeg, reiser meg fra senga etter at jeg har sneket meg til en ny smak av pikken din, fått med meg noen deilige dråper precum på veien. Sugd litt hardere på han. Går bort til sekken min igjen, samme prosedyre som sist. Bøyer meg frem med spredte ben, ser gjennom føttene mine at du har fokus på fitta mi. Klarer ikke å styre meg, så mens du ser på lar jeg en finger gli fremmefra og bakover. Åpner opp grotta, du ser at fingeren min glinser litt.

Jeg snur meg og tar fingeren i munnen min, suger i meg smaken av meg selv. Går mot deg og gir deg terningen. Vi må ikke glemme denne. Du ser forhåpningene mine, spenningen, forventninger til noe nytt. Du tar terningen fra meg, vrir den sakte rundt, ser på meg og spør hva jeg helst ønsker meg. Vanskelig å velge når vi ikke har testet alt enda. Jeg elsker å suge deg, det er en av favorittene uansett om det er ute, inne, snike til seg 10 minutter alene på kontoret eller god tid på et hotellrom. Skal jeg kaste spør du, ertende! Vrir terningen mellom fingrene. Har all verdens med tid mens jeg blir kåtere og kåtere. Du er hard, deilig precum ligger på tuppen.

Jeg lar en finger gli nederst fra pungen din, oppover langs staken din,
helt til tuppen der jeg fanger deilig precum som jeg smaker på.

Du kaster terningen. Senga er ikke det beste underlaget, men den stopper til slutt mellom bena mine. Vi er like utålmodige etter å se hva terningen ønsker at vi skal prøve. Terningen viser en ny stilling for oss. Den viser ei stilling hvor jeg er på rygg, føttene skal bøyes opp og bak, og du skal inn i meg fremmefra, men du kommer til å komme langt og dypt inn i meg. Gleder meg og kysser deg mens jeg legger meg på rygg. Utålmodig ler du. Vi skal oppfylle terningens ønsker, men først tenkte jeg vise deg hva jeg har handlet til deg.

Antrekket ditt passer perfekt sier du. Jeg må smake litt først. Du løfter det ene benet mitt og lar tunga følge strømpen min fra kneet opp, sakte helt til du når blondekanten og stroppen som holder den på plass. Smaker deg sakte oppover, alt for sakte. Blåser lett på den våte grotta mi idet du ignorerer den og smaker deg ned på den andre siden. Jeg vet du har hatt noen avtaler med din vibrator, men jeg har kjøpt noen nye, noen mindre med ulik tupp. Jeg skal kose meg med disse ei stund sier du. Jeg skal høre på pusten din om du liker dem.

Du leker deg. Varierer med å bruke tunga og å leke med vibratorene.

Har en i grotta mi samtidig som du lar den andre ligge og vibrere på klitten min. Ser reaksjonene min ettersom jeg hisses mer og mer opp. Hører pusten min som går urytmisk. Leker og bruker meg deilig!! Du merker at jeg spenner meg så du stopper opp. Ferdig med denne leken, nå skal du få kjenne deilig hard kuk i fitta di sier du. Nå skal vi oppfylle terningens ønske sier du og glir rett inn i meg. Jeg er helt åpen for deg. Du støtter deg til føttene mine. Blikkene våre sier mer enn ord. Du støter hardere og jeg merker at du har nok blitt ganske så kåt av å hisse meg opp.

Du gnir deg mot meg og alt er så erotisk deilig, sammen med behandlingen du gav meg tidligere så klarer jeg ikke mer og jeg kommer. Du hører, ser og kjenner det. Støter hardere inn i meg, raskere, kommer snart sier du og når den siste krampen min forlater meg så løsner dine. Og det er min tur til å se deg komme. Se hvordan nytelsen farer gjennom kroppen din. Se krampene avta. Og idet du trekker deg ut og du legger deg ved siden av meg, får igjen pusten din så holder jeg opp terningen og smiler deilig for meg selv. Gleder meg til neste gang vi skal trille terning, jeg har enda flere pakker med til resten av natten.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: