Kaffe er fantastisk

Jeg kunne ikke annet enn å smile tilbake mens jeg ventet på at leppene hennes skulle treffe mine, endelig! Wow! Det eksploderte i magen min når leppene våre traff hverandre.

Jeg satt på min vanlige kafé og var strålende fornøyd med dagen min så langt. Lite visste jeg at servitøren som jeg hadde siklet på i månedsvis skulle gjøre den tusen ganger bedre! Jeg bestilte en Mocca som jeg bestandig gjør og satte meg tilbake for å nyte utsikten av den fine rompa i den trange buksa som gikk fram og tilbake for å ta de siste bestillingene før de stengte for kvelden.

Etter en stund var det bare oss igjen og siden jeg var her så ofte og vi hadde en god tone så kunne jeg sitte igjen til jeg drakk opp kaffen min, noe som jeg bestemte skulle ta laaaang tid. Vi snakket og jeg hjalp til med å rydde siden jeg også jobber i servitørbransjen. Etter at hun var ferdig med å ta oppgjøret å jeg var ferdig med min for lengst lunkne kaffe så spurte hun om jeg ville prøvesmake en av hennes spesialiteter.

Siden jeg aldri har kunnet si nei til en sexy kvinne så svarte jeg ja, men bare hvis hun også hadde en. Det var selvfølgelig en kaffedrikk med alkohol i. God som fy! Vi satt å snakket om diverse og siden jeg var litt kaffehigh (jeg tåler ikke kaffe, det har samme innvirkning på meg som alkohol har på andre) så spurte jeg om hun hadde kjæreste, noe som jeg lenge har lurt på. "Nei, jeg er singel, og foretrekker det egentlig sånn, fram til jeg finner den rette hvertfall. Det er vel ingen som har fanget min oppmerksomhet ennå," sa hun med et lurt blikk. " Hva med deg da, jeg har aldri sett deg her med noen som du holder i handa eller kysser på." Frampå var hun, det liker jeg. "Er vel samme historien som du har." 

Jeg er ganske kresen og finner sjelden noen som jeg er tiltrukket av, så fram til det skjer nyter jeg dagene og kaffen," sa jeg med et flørtete blikk (håper jeg) mens jeg løftet opp glasset og skålte det i hennes. "Ja, jeg også er ganske kresen. Hva er din type da, hvem tiltrekkes du av?" Det var dette øyeblikket jeg fryktet, hva skulle jeg si? Men jeg trengte vel ikke gå inn i dybden... Enda. "Vel, jeg liker at de er litt høyere enn meg, blondt, halvlangt hår er veldig fint, grønnblå eller mørke sjokoladebrune øyne, en feminin men samtidig litt muskuløs kropp, jeg liker at de kler seg sånn at man ser figuren deres..." Jeg kunne like godt ha sagt at jeg likte henne for det var nøyaktig slik hun så ut. Ja, altså, bortsett fra det med brune øyne, hennes er grønnblå. "Fregner er et pluss, jeg har også en ting for søte små ører, what can I say" kjente at rødmen steg i kinnene mine så jeg gjemte meg bak glasset som nå var halvfullt.

Hun lo og sa at jeg var veldig søt når jeg rødmet. Noe som ikke hjalp. Men vi lo det vekk og jeg sa at nå er det hennes tur. "Vel, du var veldig så spesifikk så det skal jeg også være. Kroppslig sett så liker jeg ... Vel, jeg liker mest jenter som (yess, tenkte jeg, hun liker jenter, jeg har en sjangse, og her rødmet hun litt), som du sa, som kler seg bra, blå øyne, sporty frisyre, helst blondt, med et smil på lur... Du sa aldri om du likte jenter eller gutter, men jeg får litt vibber fra deg," sa hun med et litt usikkert smil. Jeg ble bare enda mer sjarmert og nikket, sa at jeg likte jenter jeg også. Nå var kaffedrikken min borte og jeg ble veldig ærlig og frampå. "Men skal jeg være helt ærlig så... Er det ikke bare den gode kaffen jeg er her for. Den fine utsikten har veldig mye å si også," sa jeg og rødmet enda mer mens jeg så henne inn i øynene. Etter at jeg hadde sagt det kom det store og nydelige smilet fram og hun lo lettet.

"Vet du, jeg har lagt merke til deg siden første gangen du kom inn her, og har kanskje prøvd å hintet frampå, men det virket ikke som om du skjønte det eller ville skjønne det. Men samtidig så har jeg fått høre av de andre jeg jobber med at du stirrer ofte på..." her ble det stille. Jeg lo, "Ja, det stemmer, jeg la merke til deg også, du har en nydelig fin rompe og jeg digger buksene du går i! Jeg beklager at jeg ikke oppfattet hintene dine, men jeg kan være ganske så clueless når det gjelder å plukke opp signaler. Du er utrolig pen og facinerende, med et nydelig smil og," her stoppet jeg for hun tok tak i handa mi som holdt rundt det tomme glasset. Sangen Kiss Me kom plutselig opp i høytalerne, akkurat som om at det var planlagt, og hun lente seg mot meg med et lurt smil og et spørsmål i øynene.

Jeg kunne ikke annet enn å smile tilbake mens jeg ventet på at leppene hennes skulle treffe mine, endelig! Wow! Det eksploderte i magen min når leppene våre traff hverandre. Først kysset vi forsiktig mens vi prøvde oss fram, men så ble hun utålmodig og slikket leppene mine, hintet til at hun ville ha mere kontakt. Jeg slapp glasset og sto opp uten å slippe tak i leppene hennes, vi kysset og kysset og hun dro meg inntil henne. Kroppen hennes kjentes fantastisk ut mot min, jeg kjente puppene hennes presse mot mine mens hun strøyk meg opp og ned ryggen samtidig som vi kysset.

Det er en sånn helt fantastisk følelse å slippe tak i alle hemninger, å la seg rive med på bølgene av kåthet. Jeg presset henne bakover til hun satte oppå bordet mens jeg kysset henne, slikket leppene, kysset ansiktet og de utrolig nydelige fregnene, jeg småbeit ørene hennes mens jeg åpnet knappene på t-skjorta hun hadde på seg.

"Er dette greit, kan jeg fortsette? Jeg har så lyst på deg, på å smake deg, make you come," hvisket jeg. Hun satte seg lenger bak og tok forsiktig tak i ansiktet mitt for at hun skulle se meg i øynene. Hennes var mørke av lyst så jeg. "Hadde du våget å stoppe nå så hadde jeg ... eksplodert!" så reiv hun av seg t-skjorta og dro meg opp på bordet samtidig som hun la seg ned. Jeg har aldri vært så kåt i hele mitt liv, hun gjorde ting med meg, med hjernen min og tankene mine... Og ikke minst kroppen min. Hun hadde full kontroll. Jeg satt på lårene hennes mens hun lå halvnaken under meg. "Mm, hva skal jeg gjøre med deg nå," sa jeg mens jeg kilte henne forsiktig opp og ned magen, opp til bh kanten og ned til buksa igjen. Men kvinnfolk er slue.

Hun satte seg halvveis opp og tok av seg bhen, mens hun smilte lurt til meg. "Du kan gjøre akkurat hva du vil, men jeg kan love deg at disse smaker helt himmelsk," og de nydelige fantastiske brystene kom fram i lyset, knoppene ute og de ropte på munnen min. Jeg ga slipp på alt som het kontroll der og da og lot kåtheten ta over. Munnen min datt mot den ene puppen mens fingrene mine tok over den andre. Og det smakte himmelsk, det føltes utrolig deilig ut! Jeg slikket rundt knoppen, bet i den og smilte for meg selv mens jeg hørte stønnene hennes, kjente kroppen reagere, både hennes og min. Hoftene vugget opp og ned og hun dro hardt i skjorta mi.

Syns jeg hørte at hun stønnet fram et eller annet ord, ikke at jeg forsto det, men jeg klarte å lese kroppstegnene. Pluss at det ble veldig varmt med alle klesplaggene på. Jeg reiste meg opp og reiv av meg skjorta, bhen, buksa, sokkene og trusa og var tilbake til den nye yndlingsaktiviteten min nesten før hun merket at jeg var borte. Brystvortene hennes var mitt mekka og jeg bestemte meg for å tilbe dem i all evighet. Det varte i nesten to hele sekunder før servitøren min, sterk som hun er, satte seg opp, la meg ned på bordet ved siden av, reiv av seg resten av klesplaggene hennes.. For et vakkert og sexy syn! Jeg siklet og stønnet høyt av kåthet og glede, ville kjenne den nakne kroppen hennes oppå min.

Hun så på meg mens hendene gled sakte over kroppen (uheldigvis ikke min, men dette funket også!) rundt puppene, saaakte ned mot mitt andre mekka, den sexy og nybarberte musa hennes. Tease, tenkte jeg, men to kan leke den leken. Så jeg åpnet lårene mine og lot fingrene mine gli ned mot den våte musa mi og begynte å ri dem. Opp og ned klitten min og så på mens ho gjorde det samme. Vi stønnet i kor. "Jeg klarer ikke mer, jeg må smake på deg," og plutselig kjente jeg tunga og munnen hennes på mitt mest intime sted.

Jeg kjente vibrasjonen av stønnene mot klitten min mens hun slikket og bet samtidig som hun kløyp brystvortene mine. This is heaven and hell! Jeg klarte ikke kontrollere kroppen min som rykket, hoppet og red avgårde, den eneste tanken var at dette må aldri stoppe! Jeg kjente at kroppen var i nærheten av å komme, det vibrerte inni meg og det ble om mulig ennå varmere.

Tror jeg hvisket ut noe om det for plutselig satte hun opp farta og dro hardere i vortene mens klitten min ble slikket og bitt i som aldri før. "Jaa, jaaa, fortsett," stønnet jeg ut og kjente begynnelsen på orgasmen, fra øverst i magen til nederst, til hele kroppen min ristet og tærne knyttet seg, jeg så stjerner ( det var nok litt på grunn av at hodet mitt banket hardt i bordet flere ganger mens jeg kom.) Bølgene forsatte og jeg måtte stoppe henne før jeg svimte av. Det har skjedd før nemlig, at kroppen min bare slo seg av når det ble for mye. Jeg dro henne opp til meg og kjente svetten vår blande seg, helt fantastisk!

Lå å kjente på at bølgene og pusten min roet seg mens jeg strøyk henne over ryggen. "That was fucking amazing!" Kjente at hun smilte mot halsen. "Takk," hvisket hun. Jeg skulle til å spørre om hva hun takket for, da plutselig telefonen ringte bak disken. "Det er nok sjefen, jeg burde ta den," sa hun beklagende og gikk bort til telefonen. Naken. Fikk ikke med meg så mye av den samtalen for å si det sånn. Så sneik jeg meg bort og omfavnet henne bakfra, strøyk over puppene hennes mens jeg presset musa mi mot rompeballene hennes og sugde på halsen hennes.

Hun la på, snudde seg og skøyv meg vekk. Forvirret skulle jeg til å spørre hva før hun avbrøt meg med å kysse ømt på leppene mine. "Det var sjefen min, hun er på vei bort for å ta regnskapet så vi burde stikke. Men vi kan fortsette dette i leiligheten min hvis du vil." Jeg tok tak i hånda hennes, dro oss bort til klærne mens jeg sa at ja, la oss komme oss dit så jeg kan betale deg tilbake. Hun lo bare. Tror vi slo alle rekorder når det gjelder å kle på seg og komme oss ut derifra.