JuleMilf

"Jeg fant en flaske med olje og masserte litt ekstra og en finger forsvant inn i stumpen hennes. Nå sto jr. i giv akt og jeg satte den mot hullet. Den gled forsiktig inn og gradvis økte jeg tempoet. "

Julen 2009 var jeg på besøk hos broren min på et avsides sted. Han hadde bodd der i ca. 1 år og hadde fått vite om en fest for de litt eldre. Jeg ble med broderen på denne lukkede festen hvor man måtte forhåndsbestille billettene. Jeg var 25 år og veldig singel, når jeg kom dit følte jeg meg med et fryktelig ung. Tipper gjennomsnittsalderen var 35, og jeg var nok den som dro ned snittet. Ut på kvelden la jeg merke til ei som var utrolig flink til å danse. Hun beveget seg deilig og sexy til rytmene. Hun kom bort i baren ved siden av meg og jeg kommenterte danseferdighetene hennes, samtidig som jeg spanderte en drink på henne. Hun var en livlig dame med humor og glimt i øyet.

En drink ble til flere og når vi begynte å shotte ble det litt for mye for noen og enhver. Vi pratet og lo, så når festen var slutt spurte jeg henne om hun ville bli med på nachspiel. Hun takket ja. Vi fikk tak i en pirattaxi og reiste hjem til min bror, broderen gikk og la seg, mens hun og jeg tok en øl. Jeg tok plutselig initiativet og lente meg inn mot henne. Kysset henne på munnen og hun besvarte kysset. Plutselig var begges hender over alt og vi lå naken i sengen og utforsket kroppene til hverandre. Jeg begynte å massere underlivet hennes. En finger gled forsiktig inn i grotten hennes. Hun begynte å puste tyngre og så grep hun rundt redskapet mitt. Den vokste litt ekstra i hånden hennes. Jeg snudde meg rundt og fikk tilgang med tunge og munn på blomsten hennes. Jeg elsker å utføre oralsex. Jeg kjente et par lepper og en tunge som omsluttet staven min.

Hun kunne suge, men var litt voldsom, så jeg måtte be henne roe seg. Nå var jeg så utrolig kåt, jeg snudde henne rundt og tok henne bakfra. Det klasket i skinkene hennes for hver støt. Hun stønnet og jeg kjente at det er ikke lenger før jeg kommer til å sprute. Full som jeg var, klarte jeg ikke å tenke på at jeg burde trekke meg ut. Så jeg sendte hele ladningen i musa hennes. Jeg sank sammen og måtte beklage. Hun begynte å kile meg på pungen og det tok ikke lang tid før den var klar igjen. Jeg begynte å kile henne i og rundt rompa. Jeg fant en flaske med olje og masserte litt ekstra og en finger forsvant inn i stumpen hennes. Nå sto jr. i giv akt og jeg satte den mot hullet. Den gled forsiktig inn og gradvis økte jeg tempoet.

Samtidig som jeg hadde en hånd på brystene hennes og den andre på musa. Hun pustet og jamret seg. Nå kjente jeg at det bygget seg opp på nytt, så jeg tok to fingre og kjørte de opp i musa. Jeg fingret henne samtidig som jeg fortsatte å ta henne i stumpen. Hun skrek at hun kom og jeg sendte sats nummer to opp i rompa hennes. Vi lå litt og prøvde å hente oss inn igjen. Plutselig reiste hun seg bestemt opp og skulle hjem. Jeg prøvde å overtale henne til å bli, men det gikk ikke. Taxi ble bestilt og hun dro hjem. Noen dager senere fant jeg henne på Facebook og tok kontakt, men ble bryskt avvist. Hun var 36 år og gift med barn. Hun husket ingenting fra kvelden og natten. Jeg ble fryktelig lei meg. Mitt livs beste seksuelle opplevelse, men hun ønsker overhode ikke noe med meg å gjøre.