Julegaven

Endelig ferdig tenkte Mari da hun har gjort fra seg julebaksten, det duftet av småkaker i hele kjøkkenet. Hun både gledet seg og gruet seg til morgendagen, ble borte i sinne egne tanker da det plutselig ringte på døren.HUn tok av seg forkleet og gikk for å åpne døren, da hun åpnet måtte hun gi fra seg et lite smil, der sto den utrolig kjekke naboen og smilte. Kom inn sa Mari, de gikk inn i den lune og varme stuen.

Hun kunne ikke unngå å se at han gjemmte noe bak ryggen, den sterke muskuløse ryggen. Mari har alltid hatt et godt øye til naboen, og har merket at han har holdt et øye med henne også. Jeg har noe til deg, sas han plutselig, en liten julehilsen. Mari smilte og åpnet pakken langsomt. Undertøy, rødt og hvitt, juleundertøy. Tuusen takk sa Mari og ga han en god klem, mens de sto og klemte, kjente Mari den varme sensuellle pusten i nakken. Kjente knærne begynte å skjelve og ølte seg våt og kåt. Vent litt sa mari og rev seg ut av armene på Stian, som var naboens navn.

Hun gikk inn på badet kledde av seg og tok på seg det nye sexye undertøyet, så seg selv i speilet og gikk inn til stua igjen. Stian smilte og tok av seg genseren, mari gikk bort og strøk han forsiktig med neglene over brystet. Kysset han på halsen, ned mot brystet og til slutt sto hun på kne foran han. Lirket av han buksen og boxeren, tok kuken i munnen og sugde forsiktig, så mere og mere. Han stønnet og vred seg, løftet henne bort og la henne på stuebordet. Fikk av henne undertøyet og slikket, kysset og fingret. Fitta var våt, han kunne kjenne dråpene renne fra den deilige, rosa og våte fitten.

Hun kunne ikke vante med å kjenne den store kuken inni seg, da kjennte hun noe som presset seg inn i henne. etter noen støt kunne hun kjenne hvordan orgasmen bygge seg opp i henne, hun følte hun så sterner, har kysset henne med det samme med en slik lidenskap hun aldri hadde følt før. Med det samme kunne hun merke at han rykket til, han kom han også. Slik holdt de på lenge ikke et ord ble sagt, bare nærhet og orgasmer.

God jul hvisket hun forsiktig til han. Takk for gaven hvisket han tilbake. Håper dette kan bli en tradisjon vi kan følge mer en bare en dag i året tenkte Mari for seg selv.