Julaften med en ny vri

Her kommer det noe spennende lesestoff i jula, kanskje noe for sengekanten... Novellen er innsendt av en av våre kunder. God jul!

Mmm... Det duftet av deilige klementiner av hendene hennes. De smakte så utrolig godt nå i jula, og hun hadde spist mange allerede. Huset var fylt av alle slags lukter. Pepperkaker, julegran, ribbe, medisterkaker og lukten av brennende ved fra ovnen. Hun gikk å snuste inn luktene mens Peter Jöback formidlet sine juletekster: "Jag kommer hem igjen till juuul...". Ute dalte den fjærlette snøen som tatt rett ut av en Disney-film. Alt så ut til å bli perfekt, og hun kjente en pirrende varme bre seg i hele kroppen.

Det var julaften, og mann og barn var hos hans familie for å spise mølje. Ikke likte hun mølje spesielt godt, og hun elsket å se på "Tre nøtter til Askepott". Dette var to gode grunner til at hun kunne tilbringe formiddagen hjemme. De skulle jo uansett på middag dit senere på dagen. Nå kunne tiden heller brukes til å pleie kropp og sjel. Kroppen var allerede vasket og visse områder var kjærlig barbert glatt og rent. Alt mens hun hadde nynnet på tradisjonelle julesanger og smilt for seg selv. Det var tre kvarter til Askepott begynte, så hun fikk litt tid til sin grunn nr. tre til å være hjemme. Hun gikk å hentet sin rosa Rabbit-vibrator fra nattbordskuffen og la seg på sofaen kun iført sitt søte jule-undertøysett som hun hadde fått i morgengave fra mannen sin.

Lite, rødt og med hvite pusete kanter. Idet hun spredte bena så den Franske åpningen skilte seg, kjente hun at det dukket opp nye dufter. Ikke som nødvendigvis hadde med jul å gjøre.. men absolutt friskt og pirrende. Det var ikke noe tvil om at stemningen og luktene hadde fått henne kåt. Hun lot en finger gli over de glattbarberte leppene. Det var vått, varmt, glatt og deilig. Hodet hennes fant veien ned på puta, og hun lukket øynene. To fingre lekte seg opp og ned langs sprekken. Kløp litt i leppene, og iblandt strøk de over knoppen, som ga strålinger langt oppover i magen. Roterte forsiktig mens den andre hånden løftet opp vibratoren. Førte tuppen opp og ned langs sprekken før hun presset den litt mot åpningen.

Musa åpnet seg villig og var mer enn klar nok for mer. Sakte gled den på innersiden og ut igjen. Før den på ny gled innover og spredte leppene. Hun stønnet lavt og stimulerte fortsatt klitoris med andre hånda. Vibratoren gled dypt inn og begynte å bevege seg inn og ut. Hun kikket ned og så den var våt og glinsende av saftene hennes. Plutselig gikk det i døra. "Hallo! Hohoho..." Hun frøs til og visste ikke hva hun skulle gjøre. Skritt hørtes fra gangen og inn mot stuen. Vibratoren kastet hun under sofaen, men rakk ikke annet før... nissen?! ..sto midt på gulvet i stuen.

Han frøs også til et sekund før han fortsatte mot henne. Satte seg ned og la en hånd på låret hennes. Den var kald, men samtidig bløt og deilig. Nå fikk hun skimtet øynene bak maska. Det var mannen hennes. "Men... barna? Er de...?" Han dro av masken og smilte lurt til henne. "De ble igjen. Vi har tid for oss selv en stund. Men jeg ser at tre nøtter til Askepott begynner nå, så du har kanskje ikke tid..?" Hun spredte bena så han kunne se det våte kjønnet hennes glinse mot han. For å vise hvor klar hun var, og hvor kåt hun var. Han reiste seg opp og stakk hånden ned i buksa. "Jeg tenkte kanskje du ville ha en liten forsmak på julepølsa i år.."

Han vippet frem det grove lemmet sitt fra nissebuksa og lot det stå å pulsere rett foran henne. "mmm... jeg klarer nok ikke vente med å smake på den nei" sa hun idet hun tok tak i den og dro forhuden tilbake, og gapte over den. Slikket og sugde seg innover mens hun stønnet. Helt til den stanget mot drøvelen. Så begynte hun å suge mens hendene masserte og klemte ballene. Det var den beste julepølsa hun noengang hadde smakt. Han lot en finger gli mellom de våte, svulmende leppene hennes og opp til klitoris. Roterte fingrene lett rundt den. Hun stønnet høyere og ble enda våtere. Han kunne tydelig se at hun var sprengkåt.

Hun lot en finger finne veien til rumpehullet hans og masserte forsiktig. Han satte et ben opp i sofaen så hun kunne komme bedre til. Fingertuppen fant veien innenfor og han stønnet litt idet den begynte å gå forsiktig ut og inn. Etter en stund slipper hun den grove "julepølsa" hans ut av munnen. Akkurat idet Askepott får øye på den vakre prinsen sin på Tven. "Jeg vil kjenne den inni meg...nå! Ta meg bakfra". Hun stilte seg på alle fire og skjøt rumpa mot han. Åpningen i trusa gapte så de svulmende leppene stakk frem. Hun var dryppende våt og klar for å bli pult. Han lot hodet gli opp og ned mellom leppene så det ble glinsende vått av saftene hennes. Så satte han det mot åpningen og gled inn.

Helt til bunns, og begynte å pule henne. "Åh... herregud så deilig..." Hun var nå så kåt at hun nesten ikke klarte å holde seg oppe. Knærne sviktet, det var så utrolig godt å kjenne han ta henne hardt bakfra. Saftene rant nedover lårene idet hun kunne høre det surklet når pikken fòr inn og ut av musa. En av fingrene hans masserte rundt rumpehullet hennes. Lot fingertuppen forsvinne innenfor en gang iblandt. Han visste at hun elsket det når hun var ekstra kåt. Og det var det liten tvil om at hun var for øyeblikket. "Jeg kommer nå, skal jeg la det komme dypt inne i deg?" Hun snudde hodet og kikket på han med et smalt og kåt blikk. "Kom igjen. La meg få det inni meg. Fyll musa full av den deilige nissespermen din".

Han holdt henne hardt fast i rumpeballene. Spredte de fra hverandre og økte tempoet. Hun begynte å se både julestjerner og engler idet det nærmest svartnet for henne. Orgasmen kom og skylte gjennom henne og hun falt forover på sofaen. Han fortsatte å pule henne helt til spermen pumpet inn i henne. Fyllte henne opp, akkurat som hun ba om. Etterpå ble de liggende stille en stund for å få igjen pusten. Den nå halvslappe pikken gled ut av musa hennes så spermen rant ut og laget en fin, kåt dam i sofaen.

For en herlig start på julaften tenkte de "i kor". "engler daler ned i skjul..." Julemusikken fortsatte å strømme ut av høyttalerene, Askepott hadde fått prinsen sin på Tven og hun hadde fått en deilig forsmak på årets "julepølse"... og håpet dette ville bli en tradisjon. Nå gledet hun seg bare enda mer til kveldens julegave fra han.