Jonas i parallellklassen

«Jeg fikk ikke nesten ikke puste. Synet av brystvortene hennes som strittet ut, og lignet markjordbær gjorde meg glovarm og kald samtidig, og det ble vanskelig og svelge»

Det var høst. Vinden blåste kjølig og farget kinnene våre røde. Vi gikk arm i arm, så tett at jeg kunne lukte den friske, epleparfymen hennes. Vi var på vei opp fra fotballbanen, der vi hadde sittet på tribunen og sett guttene i klassen sparke fotball. Det var mest hun som pratet, om stefaren sin, om guttene i klassen og om en veske hun ønsket seg. Jeg lyttet, lo av det hun sa, og av og til skøyt jeg inn noe når jeg syntes at det passet. Helene våre klikket i kor. Hver gang vi gikk slik, arm i arm, kjente jeg meg stolt over at alle kunne se at vi var bestevenninner. Stolt over at av alle som ville være venninnen hennes, hadde hun valgt meg.

«Der bor Jonas», sa hun plutselig, og pekte i retning av et gult hus. «Han rare i B-klassen?», spurte jeg. «Ja, han som alltid grå rundt med den dokumentmappa. Skal vi ikke ringe på? Jeg er så nysgjerrig på han!» «Ringe på hos Jonas?», sa jeg, og sørget for å le litt for jeg trodde kanskje hun tullet. «Ja!» Hun la hodet bakover og lo, så det lange håret hennes la seg som et mykt slør mot ryggen. Bevegelsen som fulgte latteren fikk brystene hennes duve. Jeg hadde aldri lagt merke til dem før, ikke på denne måten. Det var så runde, de liksom bognet under den stramme, hvite genseren. «Hva tenker du på?» Jeg skvatt, tenkte at hun måtte ha lagt merke til rødmen som skylte over ansiktet mitt. «Ingenting», skyndet jeg meg å si, og rødmet enda mer. «Du tenkte på han, du!» Hun tok tak i armen min og dro meg i retning av huset hans.

Jeg lo og protesterte høylytt, men det ble som hun ville. Plutselig hadde hun ringt på, og da var det ingen vei tilbake. Det var mammaen hans som åpnet, en liten dame med runde briller og gammeldagse klær. Hun smilte mot oss, spurte om vi var der for å treffe Jonas. Vi sa at det var vi, og hun viste oss ned i en liten kjellerstue og banket på døra inn til rommet hans. Jonas så forfjamset og litt redd ut da han så oss stående der i døråpningen. Han var høy og velkledd. Slank, på grensen til tynn. Han hadde tett, mørkt hår og briller med tykk innfatning. «Det er besøk til deg», sa moren hans. «Vi tenkte vi bare skulle si hei», skyndet jeg meg å si. «Ok», sa Jonas, og gikk til side så vi fikk komme inn. Rommet hans var ryddig. Det stod en stor pult, og seng der, resten av plassen var fylt med bøker i hyller. Det oppstod en klam, pinlig stillhet.

Jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, men hun lot ikke til å bry seg om det, hun begynte å gå rundt i rommet, og mens hun gjorde det strøk hun fingeren lett over alle bokryggene. «Så du liker å lese», sa hun henvendt mot Jonas. «Ja» ,sa han. Han tok en liten pause før han sa: «Hva vil dere egentlig?» Ingen av oss svarte. Så fikk hun øye på den brune dokumentmappen som stod i et hjørne. Hun bøyde seg ned etter den, løftet den opp og ga den til Jonas. «Vi ville vite hva du har i denne», sa hun. «Ingenting», sa han, tydelig brydd. «Kom igjen, få se!». «Nei», sa Jonas lett. «Kom igjen da, Jonas», sa hun innsmigrende. Jeg visste allerede at hun ikke ville gi seg, at hun som regel fikk det som hun ville, og det visste sikkert Jonas også, for nå var han i ferd med å rulle frem riktig tallkombinasjon i låsen på dokumentmappa.

Han åpnet den og rakte den mot oss så vi kunne se. Jeg vet ikke hva jeg hadde ventet meg, men det var i hvert fall ikke dette: tegninger. Virkelig gode tegninger av nakne kvinner gjort på hvite ark med kullstift. Det var en detaljrikdom og presisjon i dem som var virkelig imponerende. «De er nydelige», utbrøt jeg. «Takk», mumlet han sjenert. "Vil du tegne meg?", sa hun plutselig. " Jeg tegner bare…" stemmen hans var grøtete, og han stoppet uten å fullføre setningen. "Nakne mennesker?" I det hun hadde sagt det, trakk hun genseren over hodet så brystene hennes kom til syne. De var store. Når hun åpnet opp hempa til brystholderen bak på ryggen, falt de tungt en anelse ned. Jeg fikk ikke nesten ikke puste. Synet av brystvortene hennes som strittet ut, og lignet markjordbær gjorde meg glovarm og kald samtidig, og det ble vanskelig og svelge.

Hun må ha sett hvordan jeg så på henne, for hun kom mot meg og stilte seg opp foran meg. Så tok hun hendene mine og plasserte de på brystene sine. Jeg begynte å massere dem rundt og rundt som to digre deigemner. Hun stønnet svakt. Jeg vet ikke hva som gikk av meg, men plutselig hadde tatt det ene brystet hennes i munnen. Jeg begynte å leke med brystvorten med tungespissen. Hun strøk meg over håret mens hun stønnet. Forsiktig trakk hun hodet mitt opp i høyde med sitt, og kysset meg. Jeg roterte tunga forsiktig rundt i munnen hennes. Alt var så vått og varmt, og uendelig deilig. Hun tok tak i genseren min og trakk den over hodet mitt, før hun åpnet hempa bak og presset meg inntil seg. Huden hennes kjentes myk og silkeaktig mot min. Hun lot fingrene sine løpe over brystet mitt, nedover magen og til skrittet, der stoppet hun og begynte å stryke uten på buksesmekken og mellom bena.

Jeg kikket bort på Jonas som hadde latt buksene falle ned på gulvet, og stod og runket mens han betraktet oss. Hun ga meg en liten dytt bakover i sengen så jeg havnet på ryggen, før hun la seg tung over meg mens hun gned og gned hånda si mot skrittet mitt, utenpå buksa. Hun kysset brystene mine og fortsatte nedover magen. Hun åpnet smekken på buksa mi, og trakk den ned til knærne mine. Hun begynte å kysse utenpå trusa. Den varme pusten som vibrerte lett uten på stoffet i trusa, og det lette trykket fra leppene hennes gjorde meg vill av begjær. "Ta de av meg", hvisket jeg bedene. Hun gjorde det. Jonas kom bort og satte seg på sengen. Jeg la hodet mitt i fanget hans. Pikken hans stod som et spett, rett opp. Det kom en svak duft av kjønn fra den som fikk det til å piple fra underlivet mitt. Jeg tok tak i den.

Den var tykk og overraskende lang, huden var myk og varm. Jeg trakk forhuden forsiktig frem og tilbake over det dunkende hodet hans. Jeg kjente den varme, våte tunga hennes stryke over kjønnsleppene mine, først lett, så ivrig og med mer trykk mot klitorisen min. Jeg runket pikket til Jonas. Idet jeg begynte å gjøre det raskere og mer rytmiske, kom det en svak lyd ut mellom leppene hans. Jeg vred litt på meg slik at jeg kunne se han. Han hodet lent mot veggen, øynene var lukket om munnen halvt åpen. Synet av han, hvordan han nøt det fikk det til å gå for meg. Det kriblet intenst mellom bena, liksom fosskokte der nede. Da jeg kom, skrek jeg av vellyst og en varm, nesten lammende følelse av velbehag bredte seg i kroppen min.

Jeg snudde meg helt rundt og støttet meg opp på knærne. Jeg startet med å kysse skaftet hans fra rot til tupp. Så slikket jeg hodet hans forsiktig, før jeg begynte å suge det lett. I det jeg tok hele han i munnen, stønnet han dypt. Jeg beveget hodet mitt opp og ned rundt pikken hans, spyttet mitt rant nedover skaftet, og etter hvert gjorde jeg det også med hånda. Hun følte en stund opp og ned mellom bena mine, før hun stakk to fingre inn i det varme og våte. Hun beveget dem fort ut og inn, det var så godt at det kjentes ut som om kroppen min skulle eksplodere. Hun fingret meg en liten stund før hun krøp opp til oss. Jeg sluttet og suge Jonas, og begynte å kysse og kjæle med henne i stedet. Jeg hadde aldri sett henne så vakker.

Hun stod på knærne foran oss. De runde formene hennes så helt fantastiske ut. Det blonde håret stod til alle kanter og det kom et helt spesielt lys fra øynene hennes. Jonas tok bestemt tak i henne og trakk henne mot seg. Hun skrevet over han. Han plasserte begge hendene på den runde rumpa hennes, og presset henne mot ansiktet sitt og begynte å slikke henne. Det kom små klikkelyder fra tunga hans i det han gikk ned på henne. Jeg tok han i munnen igjen, og kjente den salte smaken av lystdråpene hans. Jeg skjønte at det var like før, og begynte å gjøre det raskere.

De to kom samtidig. Hun i munnen hans, og han i munnen min. Da det hele var over var det som å våkne fra en slag trylleformel som var kastet over oss, en hypnosetilstand. Vi fomlet etter klærne og kledde oss raskt uten å si noen ting. Vi gikk mot døra, og i det vi skulle til å gå ut av rommet sa han: "Kommer dere igjen, eller?" Ingen av oss svarte, men jeg tror vi begge visste svaret: at vi ikke kunne la være. I overetasjen lukket moren hans oss ut. Hun smilte til oss og sa at det var så hyggelig at Jonas hadde fått noen venninner. Hun skulle bare visst, tenkte jeg.