Jomfruturen og luremus

Vi var to jenter på speidertur til Portugal, og snek oss ut for å gjøre noe ulovlig for første gang. Vi bestilte en runde med alle shotsene de hadde på den eksklusive strandbaren. Toalettbesøkene ble hyppigere og hyppigere. Til slutt kjente vi ikke en gang at vi tørket oss. På vei ut av toalettet støtte vi på de to guttene vi hadde  møtt i den lille fiskebyens kuleste surfeshappe.

Uerfarne som vi var sto vi der og rødmet og slet med å holde oss oppreist. De tok oss med ned på stranden og sa de sulle passe på oss. Godtroende, kristne som vi den gang var, ble så klart med mer enn villige. Selv vi hadde begynt å kjenne på en merkelig piring i fitta. Vi så noe gjenkjennende i blikkene til hverandre og delte oss straks i par.

Jeg stilte meg tett intil min utkårede og han begynte å stryk meg i nakken og nedover ryggen helt til han kom ned til den deilige bakdelen min. Godtroende som jeg var ble jeg litt bekymret, men sa til meg selv at dette bare var en del av kulturen i søreuropa.

Jeg kjente noe hardt presse mot magen og spurte hva det var på min stotrende engelsk. Han svarte med et blikk jeg ikke klarte å tolke "I will show you". Hånden hans trakk meg videre bort fra min venninne som jeg så var fult i gang med den andre gutten allerede.

Bak en knaus, ute av synet for fremmede dyttet han meg opp mot fjellveggen og begynte å presse seg mot meg samtidig som han stakk tungen sin inn i munnen min. Til min store overraskelse likte jeg dette vært godt. Jeg trakk villig av meg toppen og presset brystene mine opp i ansiktet mitt . Han elsket det og begynte å suge på de steinharde brystvortene mine. Jeg skalv av nytelse.

Han trakk av seg buksen min og stakk tungen sin opp i fitta mi. Jeg fikk en følelse i kroppen jeg aldri hadde kjent før. JEG VILLE HA HAN. NÅ! Det begynte å dirre i hele meg, jeg kjente jeg ble våtere og våtere og at kjønsleppene vokste seg hovne. Han trakk av seg buksen, og jeg så bort i fryktens øyeblikk. Jeg hadde aldri sett en eregert penis før. Han tok hånden min og la den rundt kukskaftet. Den var knallhard og varm. Han ville ha meg, og han fikk meg til  å sette meg på knærne. Han presset kuken inn i meg. Selv om jeg hadde tatt et par, fire shotter for mye kjentes det ut som om jeg skulle revne. Han var ikke akurat noen kyllingkorv.

Jeg skrek av smerte og nytelse på samme tid. Min første gang var alt annet jeg hadde forventet. Han penetrerte hullet mitt først sakte, så fortere og fortere. Rett før jeg nåddeklimaks, senket han farten og snudde meg rundt. Vi tok kroken og han kom etter knappe ti sekunder. Luremus.