Jomfruen

Vinnernovellen desember 2010.

Jeg kom bak henne. Jeg er ikke helt sikker på om hun merket at jeg var i rommet før jeg gav henne en god lang omfavnelse bakfra. Jeg hadde fantasert ganske lenge om å ta henne... En gang var det nesten så vi var i gang også. Men det var første gangen for henne, så hun var naturlig litt redd. Hun trakk seg den gangen, denne gangen skulle det være annerledes. Jeg tror hun merket på meg at jeg var småkåt, for hun prøvde å snu seg for å omfavne meg tilbake. Men jeg holdt henne igjen, holdt henne fast inntil meg. Kysset forsiktig nakken hennes og fortsatte litt fremover til halsen.

Den varme huden hennes og den litt hurtigre pusten var mer enn nok til å oppmuntre meg til å fortsette. Forsiktig lot jeg hendene mine leke over klærne hennes. Forsiktig så jeg ikke berørte brystene hennes lot jeg fingrene gli fra halsen hennes, gjennom kløfta, og ut til hoftene. Deretter sakte nedover låret mens jeg med den andre hånda fremdeles holdt henne fast inntil kroppen min.

Lot hånda bevege seg forsiktig oppover innsiden av låret og kjente kroppen hennes spenne seg i forventning da jeg nærmet meg oppover låret. I stedet for å fullføre bevegelsen bryter jeg av rett før jeg kommer til musa hennes. Flere ganger gjør jeg dette, kjente at frustrasjonen hennes bygget seg opp. Jeg strøk på henne, men hele tiden ungikk jeg å faktisk ta på de stedene hun, etterhvert, hadde utrolig lyst til at jeg skal ta på.

Jeg begynte etterhvert å stryke oppover i stedet. Forsiktig, nesten som om det ikke var meningen tok jeg med toppen hennes oppover. Jeg kunne kjenne jeg begynte å bli ordentlig stiv, men jeg behersket meg og berørte henne bare lett på brystene, utenpå BHen. Brystvortene hennes var helt stive, jeg kjente dem, selv gjennom BHen. Til slutt klarte jeg ikke beherske meg lenger. Mens jeg med den hånda befølte brystet hennes forsiktig tok jeg den andre forsiktig ned til buksekanten hennes. Jeg stakk hånda ned i buksa og følte meg frem til kanten av trusa, flyttet hånda forsiktig opp mot musa hennes, utenpå trusa. Så forsiktig at det ikke stimulerte henne. Bare akkurat nok til å kjenne hvordan hun var blitt våt og saftene at hennes gjorde selv trusa våt.

Jeg merket hvordan kroppen hennes lengtet etter å bli tatt på. Alt fra pulsen til den tunge pusten hadde steget. Jeg startet å kneppe opp buksa og ble nødt til å slippe henne litt mens jeg trakk den ned over knærne hennes. Den stigende forventningen i øynene hennes var vanvittig idet jeg snudde henne rundt og tok av henne toppen. Presset henne inntil veggen og kysset henne. På halsen, og så nedover til kanten av BHen. Videre langs kanten og nedover til magen. Videre nedover til trusekanten. Jeg hørte pusten hennes bli gradvis tyngre mens jeg kom lengre ned. Jeg klarer ikke å dy meg og kysser trusa hennes for å smake såvidt på henne. Ikke for å gi nytelse. Bare så hun kjenner det.

Stønnet av nytelse da jeg vippet trusa til side og kysset henne på musa. Kjenner de varme saftene hennes og smaken av henne på leppene. Føler hvordan musklene hennes spennes i ekstase over endelig å få stimulanse. Jeg lot henne legge seg ned på senga før jeg virkelig lot henne få en runde med tunga. Jeg nektet henne å henne å bevege resten av kroppen. Lot henne få vite at dersom hun ikke kunne ligge ordentlig mens jeg slikket henne kom jeg til å sette henne fast. Hun kjempet vikelig for ikke å vri seg i nytelse ettersom jeg lot tunga gli opp og ned, frem og tilbake og i sirkler rundt klitoris. Du verden hvor deilig hun smakte! Nesten grådig stakk jeg tunga så dypt inn i henne jeg klarte.

Til slutt klarte hun ikke mer. Hun kom med ett sammenbitt stønn og jeg kjente musklene hennes stramme seg, som i krampe. så deilig å kjenne på hele jenta hvordan hun nøt det. Dette var første gangen hun fikk orgasme fra en gutt. Jeg kunne se det fornøyde utrykket i ansiktet hennes. hun nøt det virkelig, men det var langt fra over. For første gang siden vi startet slapp jeg taket i henne. Kun lenge nok til å kle av meg selv. Det nesten ubetalelige utrykket hennes da hun fikk se meg naken ved siden av senga, mens jeg fortsatte med å ta av henne BHen hvor jeg fant igjen de deilige brystene hennes. De stive brystvortene struttet fremdeles mot meg. Raskt gav jeg den ene ett kyss, mens jeg lot henne komme seg igjen etter orgasmen.

Jeg brukte tiden godt og fikk på beskyttelse. Nå var jeg virkelig stiv og jeg lengtet etter å trenge inn i henne, samtidig som jeg var smertelig klar over at jeg måtte være forsiktig siden det var hennes første gang. Jeg kysset henne på halsen igjen, nedover mot brystene, hun hadde utrolig vakre bryster. En fryd for øyet. Men jeg klarte ikke vente lenger. Jeg flyttet meg over og spredte beina hennes før jeg kom helt inn til musa hennes. Helt på åpningen. Presset meg sakte inn i henne. Hun virket nesten litt skremt, men jeg fortsatte sakte men sikkert å presse meg forsiktig inn i henne. Jeg har nesten overrasket over hvor fint jeg gled inn til tross for at hun var ganske trang.

Hun prøvde hardt å ikke lage lyd idet jeg forsiktig begynte å ta henne og å leke med brystene hennes. Først sakte og forsiktig, men etterhvert som jeg fant ut at hun likte det, fortere og hardere. Kjedelig med misjonærstilling, men hun var så trang og deilig at det virkelig ikke gjorde noe. Hun bet tennene sammen for å ikke lage lyd, og jeg bestemte meg for å ta mer kontroll. Jeg tok begge hendene hennes i mine og holdt dem fast over hodet hennes. Låst fast i en hjelpeløs posisjon der hun ikke kunne bevege dem. Hun så ut som om hun skulle spørre hva som foregikk, men jeg brukte den andre hånda min til å signalisere at hun ikke skulle si noe.

Snart kjente jeg at det holdt på å gå for henne igjen, og jeg var mer enn glad for å få henne til klimaks. Det gikk som en rykning gjennom kroppen hennes. Denne var kraftigere enn den første. Det virket som en evighet hun lå der, fullstendig oppslukt av orgasmen. Men så var det min tur. bestemt tok jeg tak i hoftene hennes og fikk henne over på alle fire. "Så... hvordan liker du første gang?" spurte jeg stille i øret hennes. men noe svar var jeg ikke interessert i.

Jeg tok ett godt grep om hoftene hennes før jeg trengte inn i henne igjen. Hun skvatt litt av følelsen av å ikke kunne se meg mens jeg tok henne, men skepsisen avtok snart ettersom jeg begynte å ta henne hardt bakfra. Følelsen av full kontroll når jeg trengte dypt inn i henne så ballene klasket mot baksiden av lårene hennes. Hun var så våt at det nesten rant av henne. De varme saftene hennes dryppet fra den kåte jenta og ned på lakenet, eller rant over på ballene mine.

Hun var ikke vanskelig å be, lydene hun laget kom i små stønn etter hver gang jeg trengte inn. Jeg kunne se de velformede brystene hennes bevege seg når hun fikk meg inne i seg. Det nærmet seg for meg også nå. Jeg skiftet grep på hoftene hennes og følte meg frem langs midjen til jeg fikk et godt grep. Den trange musa hennes som satt godt rundt meg var utrolig.

Sakte men sikkert kjente jeg at jeg ikke kunne klare å holde meg lenger og kjente skjelvingen starte i min egen kropp samtidig som hun skrek høyt, "JA!" det gikk for henne i samme øyeblikk. Etterpå ble vi liggende der ved siden av hverandre. en før på kvelden så blyge jomfruen hadde virkelig fått en runde hun ikke ville glemme. den kvelden kom spørsmålet jeg ikke gjemmer med det første... "Når er du klar for en runde til?"