Jentekos på sofaen

"Hun går bort til meg og setter seg på fanget mitt, så kysser hun meg og tar meg på puppene (...) Til slutt, satt jeg der helt naken"

Det startet med en natt når jeg lå i sengen halv 5 på natten. Jeg var kåt, våt og hadde lyst på kos. Jeg sendte melding til venninnen min for å høre om hun var våken, jeg fikk svaret tilbake "ja, det er jeg. Hva lurer du på?". Jeg lå en liten stund å tenkte om jeg skulle fortelle om jeg hadde lyst på henne eller ikke. Jeg tok motet til meg og sendte meldingen. Fikk svar tilbake om at hun også hadde lyst på meg. Neste dag møttes vi, det var litt pinlig,men så gikk vi opp til henne. Når vi kom opp, kom vi inn. Jeg tok av meg jakke og sko. Hun gikk inn på doen. Jeg satt i stuen og var nervøs. Så kommer hun gående inni stuen i undertøyet. En svart sexy bh og en liten string truse.

Hun går bort til meg og setter seg på fanget mitt, så kysser hun meg og tar meg på puppene. Så begynner hun å ta av meg toppen og kysser meg nedover på halsen, over brystene og tar toppen helt av. Til slutt, satt jeg der helt naken. Hun setter seg ved siden av meg og begynner å berøre meg i fitta, hun maserer klitoris og jeg kjenner at det kribler i hele kroppen. Jeg kjenner at jeg blir kåtere og kåtere, jeg tar fatt i henne og legger henne ned. Jeg legger meg oppå henne og gnir meg inntil henne mens jeg kysser hun. Fra munnen - halsen - puppene - magen og helt ned til fitta.

Jeg begynner å slikke henne, først litt mykt og deilig, så hardere og fortere. Jeg hører at hun stønner, og hun roper "hardere, hardere". Jeg slikker fitta hennes, det drypper og det er vått. Jeg fingrer henne samtidig. Hun reiser seg opp, og legger meg ned, sånn at vi ligger i 69 stillingen. Jeg kjenner at hun slikker meg hardt og fort, jeg har tilgang til alt , og jeg bruker tungen og fingrene mine til å berøre hvert eneste sted. Jeg hører at hun stønner og hun stønner høyere og høyere. Jeg kjenner at det nærmer seg for meg, det kjenner jeg at det gjør for henne også. Men vi begge stopper. Ser på hverandre.

Vi sitter oss i en stilling der vi gnir fittene våres inntil hverandre. Det er deilig, varmt og mykt. Jeg kjenner at nå er det like før, jeg ser på hun at hun kommer. Hun kommer først, hun stønner høyt og lager de deiligste lydene jeg noen gang har hørt. Når hun er ferdig, legger hun meg på magen, sånn at jeg står i doggy-style, der hun slikker meg i fitta og fingrer meg. Nå kjenner jeg at det er like før. Jeg kommer og stønner som aldri før! Jeg snur meg mot henne, og kysser henne, vil legger oss ned og slapper av. Så sier hun "du vil ikke sove hos meg da?". Jeg smiler , så blunker jeg ;) Tro meg, ble mye stønning den kvelden :)