Jenta i rød kåpe

Hun kysset heftig, viste hvor mye hun ville ha meg. Aldri før har jeg vært så kåt. Hun satte meg ned på toalettet, og spredte føttene mine.

Jeg sto like utenfor toalettene på kjøpesenteret og ventet. Jeg hadde på meg en rød, lang kåpe som avtalt, speidet etter en jente i samme antrekk. Jeg kjente hele kroppen sitre i spenning, og en varm glød fra underlivet spredte seg raskt utover. I rundt meg løp folk rundt med julegaver og handleposer, stresset. Ingen kunne vite hva som kom til å foregå på det toalettet den neste timen..

Med ett fikk jeg øye på henne. Hun hadde langt, blondt hår, og nydelige øyne. Kåpen rakk henne til midt på leggene, og avslørte at hun hadde på seg nettingstrømpe og røde, høyhælte sko. Perfekt. Hun kom fort imot meg, smilte et forførende smil, og trakk meg inn på toalettet. En intens, men deilig følelse i skrittet bekreftet min kåthet, og jeg låste villig igjen døren. Hun la hendene sine i rundt hoftene mine, og presset en myk, varm tunge inn i munnen min. Sakte, men sikkert, åpnet hun kåpen min mens vi presset oss inntil hverandre i et deilig, vått kyss. Jeg åpnet kåpen hennes også, og så sto vi der begge to, iført nettingstrømper, korsett, og string med fransk åpning. Hun så nydelig ut.

Hun presset brystene sine imot mine, velvitende om at jeg ble gal av det. Hun kysset heftig, viste hvor mye hun ville ha meg. Aldri før har jeg vært så kåt. Hun satte meg ned på toalettet, og spredte føttene mine. En fuktig tunge beveget seg sakte nedover magen min, helt til den berørte klitoris. Jeg hørte meg selv sukke høyt. -Du liker det, hva? Spurte hun lekent. Å, så rett hun hadde. Jeg elsket det. Hun masserte klitorisen min kjærlig med tungen sin. Vidunderlig, deilig, opphissende. Høye stønn kom fra oss begge. Vi var så opphisset som to jenter kan bli, så utrolig kåt på hverandre. Plutselig kjente jeg en intens iling gjennom hele kroppen min. Hun slikket meg hardere, mer intenst. Hun sugde ivrig på kjønnsleppene mine, ville ha av alt. Åh, det var så deilig! Tusen raketter sendte fart gjennom meg, det var vondt, men forferdelig godt samtidig. Jeg klarte ikke holde igjen, klamret meg fast i toalettsetet, og hylte ut høye stønn. Jeg hadde aldri før fått en orgasme, men jeg visste at dette måtte være det. Hoftene mine roterte i takt med tungen hennes, og jeg presset ansiktet hennes ned i underlivet mitt. Ville ikke at denne følelsen skulle ende, ville ikke at hun skulle slutte.

Jeg måtte kjenne henne, måtte smake henne, måtte ta på henne. Jeg var desperat etter mer. Hun gliste lekent, viste at hun likte det. Jeg rev av henne strømpene og stringen, presset underlivet mitt mot hennes. Hun var akkurat like våt som meg, jeg kjente underlivet hennes sitret varmt. Væskene våre blandet seg, det rant nedover lårene våre. Jeg kjente kjønnsleppene hennes presse seg mot mine, og kysset henne intenst. Kysset smakte ordentlig, deilig kvinne. Jeg ville også ha. Jeg bøyde meg nedover mot underlivet hennes, satte tungespissen inn i grotten hennes. Hun stønnet lavt. Opphisset av den deilige smaken, slikket jeg voldsomt og intenst over hele underlivet hennes. Klitorisen var hoven og oppsvulmet, kjønnsleppene banket vilt av kåthet. Hun smakte deilig, akkurat som jeg likte det.

Jeg satte kursen ned mot grotten hennes igjen, stakk tungespissen min inn. Jeg ville helt inn, ville penetrere henne. Hun kom fram med en dobbeldildo ifra vesken hennes, ba meg om å knulle henne. Jeg førte den ene enden inn i skjeden hennes, den andre enden inn i min. Jeg kjente at det var akkurat dette jeg hadde lengtet etter. Hele meg fyltes opp, og vi stønnet begge to. Så kjørte vi oss selv, ut og inn med dildoen. Jeg bøyde meg forover, rev av korsettet hennes. To perfekte, struttende bryster dukket opp, innbydende. Jeg sugde hardt på brystvortene hennes. Bet, slikket, sugde, ville ha alt, gjøre alt. Nektet å la dette slutte, jeg var så umettelig kåt. Det var hun også. Vi vridde hoftene mot hverandre, dildoen beveget seg heftig ut og inn. Vi var våte og svette, sinnsykt kåte på hverandre. Hun begynte å stønne høyt, og jeg skjønte at hun ville komme ganske snart. Jeg rev ut dildoen, penetrerte henne hardt med fingeren. Ville kjenne orgasmen hennes, ville smake på den. Stønnene ble høyere og høyere, hun ville ha, hun måtte ha.

En intens glød kom fra den blanke, våte klitorisen hennes. Hoftene roterte, og hun rev seg selv i håret. Stønnene ble til et utrolig hyl, og hoftene hennes roterte deilig imot fingeren min. Hun holdt seg fast i toalettet, og jeg kjente plutselig en stor mengde væske renne nedover fingrene mine. Fort presset jeg munnen min imot underlivet hennes, smakte på saftene som kom strømmende ut. Hun hylte, hun skrek, stønnet og pustet. Hun var så deilig, så villig. Hun hadde alt!

Hofterotasjonen sakket rolig ned, og hylene ble til stønning og pusting. Jeg slikket forsiktig på klitorisen, før jeg reiste meg opp og kysset henne dypt og sensuelt. Med et forførende smil reiste hun seg opp, og begynte å kle på seg. Jeg var helt fortumlet. Var det over allerede? Hun kneppet forsiktig igjen kåpen sin, svingte på håret, og hvisket: - Ser deg neste uke, samme tid, samme sted. Hun blunket og gikk ut. Jeg var overveldet. Min egen kåthet banket fremdeles, og jeg gledet meg utrolig til neste uke. Jeg smilte for meg selv, kledde på meg, og gikk.