Jenta i køen

Jeg prøvde å holde balansen mens jentene rundt meg snublet brisne forbi i høye heler. Selve rommet der toalettene befant seg var overfylt av ventende, så jeg sto i den smale gangen som ledet inn til døren. Rett ovenfor meg, mindre enn en halvmeter unna, sto en jente med langt mørkt hår og tettsittende, kortermet topp. Hun lente seg til veggen og lekte med mobilen sin. Jeg tok meg selv i å smugtitte på henne. Hun var rett og slett utrolig vakker og det var vanskelig å la være å stirre. Jeg har alltid satt pris på synet av vakre kvinner, selv om jeg aldri har gjort mer enn å titte. Og muligens drømt en smule…

Denne jenta satte virkelig fantasien min i sving. Hun var slank, men ikke syltynn. Hun så ut som om hun ville være myk å ta på. Huden var mørkere enn den vanlige norske og øynene hadde et latin-amerikansk drag. Jeg hadde glemt menneskene rundt meg i køen og lot blikket dvele ved leppene hennes. Lurte på hvordan det ville være å kysse dem… Hvordan ville hun smake? Hjelp, jeg hadde visst drukket mer enn jeg var klar over. Jeg pleide ikke å reagere sånn på andre jenter. Kjæresten min satt og ventet ute i baren…

Jeg slapp munnen hennes med blikket og så opp og rett inn i et par brune øyne, som med ett glitret til i et frekt smil. Rødmen steg i kinnene samtidig som jeg kjente en iling i underlivet. Flørtet hun med meg? Og hvorfor slapp jeg ikke blikket hennes? Plutselig ble jeg var på hvordan blusen min strammet over brystpartiet, og blondene i behåen som strøk seg inntil brystvortene som stivnet under blikket hennes. Bassen fra høyttalerne dunket i takt med pulsen i skrittet mitt. I neste øyeblikk beveget hun seg mot meg, tok tak i hånden min og førte meg bort fra de andre i køen. Jeg fulgte med uten å tenke meg om, lot henne ta kontrollen.

Det føltes helt naturlig. Lengst inne i gangen var det en liten nisje der nødutgangen befant seg. Lyset fra taket strakk ikke helt til for å lyse opp der. Hun stilte meg opp mot veggen i halvmørket og så lenge på meg. Jeg kjente at jeg var litt sjenert. Men mest av alt var jeg sulten. Jeg ville smake på henne, jeg ville vite hvordan hun føltes under fingrene og leppene mine. Jeg ville ikke vente lenger. Utålmodig gjorde jeg en ørliten bevegelse med kroppen mot henne, og så var munnen hennes over min. Hun var like sulten som meg.

Leppene var myke og tungen lekte akkurat passe hardt med min. Hvordan ville det være om hun brukte den tungen på andre steder? Pusten min ble hurtigere og jeg presset meg inntil henne. Ville kjenne kroppen hennes. Uten å nøle svarte hun med å presse det ene låret sitt inn mellom mine, mens hun fortsatte å kysse meg. Jeg var sikker på at hun kunne kjenne fuktigheten og varmen fra meg gjennom skjørtet mitt. Et stønn unnslapp meg. Det var umulig å la være. Jeg var mo i knærne av kåthet.

Hadde lyst til å rive av henne klærne der og da. Hun avsluttet kysset med å bite meg lett i underleppen, og fortsatte med å bite meg i øreflippen. Jeg trodde jeg skulle bli gal. Hun var så myk og deilig i alt hun gjorde. Da hun kysset halsen min måtte jeg legge hodet bakover og støtte meg til veggen. Dette gikk ikke særlig mye lenger. Jeg måtte ha henne. Hendene hennes strøk meg over hoftene og krøp langsomt oppover. Hun trakk seg litt tilbake og så meg i øynene mens hun åpnet de øverste knappene i blusen min. "Fort deg", hadde jeg lyst til å si. "Vær så snill!".

Fingrene strøk først lett over blonde-behåen, før hun lot brystet mitt hvile i hånden mens hun lekte med brystvorten min med tommelen. Plutselig modig smøg jeg hånden inn under toppen hennes. Det var akkurat som jeg hadde forestilt meg. Brystene hennes var også dekket av blonder. Under dem var hun en blanding av myk og fast. Et gisp idet jeg snek pekefingeren inn under kanten på brystholderen. Jeg kjente hvordan den rosa huden stivnet under fingeren min. Vi kysset hverandre heftig igjen med underlivene så hardt presset sammen som mulig. Villskapen og kåtskapen holdt på å overmanne oss begge nå. Hvor kan vi gjøre av oss, tenkte jeg. Jeg ville ha henne naken og helt for meg selv.

Endelig skulle jeg få utforske en deilig kvinnes kropp og få oppleve hvordan det ville være når hun forsynte seg av min. Tankene mine ble brått avbrutt idet hun rev seg løs. Bestemt tok hun hånden min og begynte å føre meg mot utgangen. Nesten framme, stoppet jeg og nølte. Jeg hadde så lyst på henne, men jeg kunne ikke gjøre det mot kjæresten min. Det samme sa jeg til henne. Etter noen sekunders betenkingstid, spurte hun: "Han kunne ikke tenke seg å se på, da?"

Fem minutter senere satt vi alle tre i en taxi på vei til leiligheten vår. Han hadde ikke vært vanskelig å overtale akkurat. Hun og jeg klarte ikke å holde fingrene fra hverandre, og drosjesjåføren kikket mer i speilet enn på veien, men sa ingenting. Endelig framme, styrte jeg henne rett inn på soverommet. Jeg ville ha god plass til å utforske og leke med denne lekre, frekke jenta. Tålmodigheten var slutt nå, vi nærmest rev klærne av hverandre, mens kjæresten min satte seg på sengen. Vi sto der, nakne begge to og nølte et sekund. Jeg klarte ikke å dy meg, og bøyde meg ned og lot tungen skli over den ene brystvorten.

Hun svarte med et stønn og ved å trekke hodet mitt inntil brystet som en oppmuntring til å ta hardere i. Forsiktig skjøv jeg henne bakover mot sengen, så hun la seg ned på ryggen. Nå hadde jeg utsikt til hele den deilige kroppen hennes. Jeg forsynte meg av brystene hennes og nøt responsen jeg fikk. Selv var jeg klissvåt, og tilfredsstilte meg selv ved å ri låret hennes. Klitten var hoven der den gled fram og tilbake over det smekre kvinnelåret. Heldigvis var hun ikke typen som bare ligger og tar imot. Hun møtte kjønnet mitt med benet og hjalp til å massere meg. Hendene hennes fant brystene mine og hun vekslet mellom å klype og gni de harde brystvortene mine med fingrene sine til jeg trodde jeg skulle dø av kåthet.

Jeg forlot de deilige brystene og beveget meg langsomt nedover magen hennes mens jeg kysset og slikket den myke huden underveis. Da jeg kom til under navlen svingte jeg av og kysset varsomt innsiden av lårene hennes. Hun vred seg av nytelse og forventning nå, og forsøkte å skyve underlivet mot meg, men jeg fortsatte å erte og sirkle meg nærmere og nærmere de svulmende røde leppene hennes. Jeg kunne se hvordan det glinset av fittesaft, men ville ha henne så kåt som overhodet mulig før jeg endelig smakte på henne. Før jeg gav henne det hun ville, kikket jeg opp på kjæresten min. Han hadde tatt av seg buksen og satt med den stive kuken i hånda. Den gled opp og ned og jeg ble sulten av synet.

Hvorfor skulle jeg ikke kunne få begge deler? Jeg trakk knærne inn under meg og løftet rumpa i været mens jeg så innbydende på ham. Han reiste seg fort og var bak meg på få sekunder. Idet jeg endelig lot tungen min gli over de ytre leppene på den deilig saftige fitta hennes følte jeg den harde kuken gli inn i den sprengkåte og klare musa mi bakfra. Jeg lot tungen gli inn og ut av henne som om jeg knullet henne med den, mens hun vred seg under meg. Hun var allerede på bristepunktet. Samtidig følte jeg hvordan kuken gled inn og ut av meg i stadig økende tempo. Han lot et par fingre finne veien til klitten min, og det ble vanskelig å konsentrere seg. Hennes deilige kropp, og stønn av nytelse sammen med følelsen av å bli fylt opp av deilig mann fikk virkeligheten til å forsvinne. Jeg prøvde å holde igjen orgasmen, siden jeg ville at vi skulle komme sammen.

Tungen min gled forsiktig opp over klitten hennes, jeg var våt i ansiktet av fittesaft nå, og nøt det. Jeg ville få henne til å komme hardt. Jeg merket små rykninger i lårene hennes og skjønte at hun nærmet seg. Hun ble mer høylydt og presset kjønnet sitt mot ansiktet mitt. Forsiktig lot jeg to fingre gli inn i herligheten hennes, samtidig som jeg begynte å massere den hovne klitten med tungen. Jeg følte hvordan hun strammet seg rundt meg, der jeg fingerpulte henne og visste at hun var på vei. Jeg gav etter for nytelsen fra ham og henne idet jeg kjente orgasmen strømme gjennom henne.

Samtidig kjente jeg hvordan kjæresten min vokste inni meg, han ville komme hvert øyeblikk. Jeg klarte ikke mer og stønnet høyt med hodet mellom bena hennes, mens bølge etter bølge av ekstase jog gjennom meg mens han tømte seg langt inni meg. Lukten og lyden av sex var overalt. Da han var tom trakk han seg ut, og vi kollapset ved siden av henne i sengen. Vi lå slik et par minutter før hun sto opp og kledde på seg, bøyde seg over meg og gav meg et kyss. Så gikk hun. Jeg dro tilbake og lette etter henne flere ganger, men det ble med den ene vanvittig deilige natten. Jeg så henne aldri igjen.