Jenta i døra

Det banker på døren. Jeg skvetter til og kjenner en dunkende følelse i brystet. Kan det være henne?

Jeg tar en rask kikk rundt i rommet der alt er klart med dempet belysning og tente lys med en sval duft av lavendel. Jeg trasker mot døren og tar et dypt åndedrag før jeg åpner. Synet som møter meg er gledelig, og jeg kan ikke la være å glise. Der står ei langbeint, ung jente med fyldige former og et kinky smil om munnen. Ganske så lik som på nettet, bedre. Blikket hennes vandrer flørtende fra øynene mine nedover resten av kroppen og opp igjen. Hun setter i en selvsikker mine og drar langsomt ned glidelåsen på jakka, slik at kløften popper frem. Svart stramt skinnkorsett, lærshorts og nylonstrømper dekker den heite kroppen.

Jeg blir tent av synet, og det svulmer opp nedentil. Med småsvette håndflater tar jeg jakka og inviterer henne inn. Jeg studerer de rullende kvinnelige hoftene, og den flotte veltrente rompa som halvveis vises i shortsen idet hun går inn. Fantaserer om følelsen av de myke rumpeballene gni seg mot meg, så mykt og deilig. Mmm. Hun vandrer litt rundt før hun går i retning meg. Selvsikkerheten eier hele rommet, all min oppmerksomhet er rettet mot denne vakre skapningen der hun sakte nærmer seg. Lysten lyser i øynene hennes, hun kommer tett inntil meg og tar brått et hardt grep om kjønnet mitt og beføler det. Gnur hardt i rolige bevegelser. Opp og ned. Jeg bryter ut i et ukontrollert stønn, og blir enda mer kåt. Hun smiler skjevt og munnene våre møtes.

Begge er ustyrlige kåte, og vi setter i gang et heftig klin. Tungene leker aktivt med hverandre og jeg greier ikke holde fingrene av fatet. Jeg tar henne med makt i armene og griper det store, faste brystet hennes, kjenner brystvorten stramme seg. Hun puster tyngre og nyter mens jeg masserer brystvorten hennes i sirkelformer. Så dytter hun meg bestemt ned på sofaen og setter seg oppå meg. Hun kysser meg nedover halsen og nakken mens hun febrilsk knepper opp skjorta mi. Hun stryker og leker med fingrene i bokserkanten. Åh, jeg er så tent, trygler henne nærmest om å ta den kraftige, stive kuken min i hendene. Noe hun tydeligvis merker, og mens vi fortsatt kliner drar hun av meg klærne.

Hun slikker meg fra brystkassen og ned til skrittet ut over penisen, tar tak i skaftet og leker med tungen rundt kukhodet. Hun ser meg i øynene med et sexy blikk og begynner å suge opp og ned. Jeg stønner, og bøyer hodet bakover i nytelse. Ah, dette har jeg ventet lenge på. Hun øker farten og jeg kjenner spenningene i kroppen. Sånn ja! Fortsett! Hun holder øyekontakten, mens hun vekselvis øker og senker farten, gjør meg vill, driver meg vanvidd. Hun merker min utålmodighet og setter i et fnis. Hun teaser meg sånn, jeg bestemmer meg for å ta gi henne mersmak selv. Bykster over henne og begynner å kysse henne nedover kroppen mens jeg med raske hender kler av henne. Jeg sleiker nedover magen og ned til fitta hennes, med rolige bevegelser rundt klitoris. Jeg stikker to fingre opp i den gjennomvåte fitta hennes. Hun bøyer hodet bakover i nytelse og puster med åpen munn.

Jeg øker farten og fingrer og slikker henne. Hun river meg i håret og stønner, og i det hun er på nippet til å komme løfter jeg meg opp og stikker den harde kuken min i henne. Vi stønner begge, og jeg begynner å bevege meg inn og ut, inn og ut. Raskere. Inn og ut. Tempoet øker og vi faller ned fra sofaen og til gulvet. Hun setter seg oppå meg med den stive kuken inni seg. Hun begynner å humpe opp og ned. Jeg har perfekt utsikt til de store brystene som disser opp og ned i takten. Jeg lukker øynene og nyter, ah dette var etterlengtet. Jeg setter meg opp, fortsatt inn i henne, og tar puppen hennes i munnen min. Hun stønner. Jeg sutter og masserer med tungen. Hun øker farten, opp og ned. Pusten går tyngre. Tærne kroker seg. Fortere, opp og ned. Nakken bøyer seg og vi begge når høydepunktet samtidig i et høylytt stønn. Ah. Roligere, vi får igjen pusten og hun legger seg ned ved siden av meg et øyeblikk før hun kysser meg og kler på seg. Jeg smiler. «Ser fram til neste gang» sier hun med et blunk idet hun et på vei ut døren.