Intensiv sykepleieren 2

"Ja, du vet at jeg skal gifte meg, men jeg vil fullføre det vi måtte avslutte. Skal vi møtes der vi var sist eller passer ikke det, Erik?"

Jeg har tidligere skrevet om mitt møte med Elisabeth på Finding festivalen og nachspielet etterpå. Noen dager senere fikk jeg en melding på Messenger. Hvor det også lå et bilde for å kunne følge henne på Snapchat. Jeg la henne til på Snap og rett etter fikk jeg en ny melding der. "Ja, du vet at jeg skal gifte meg, men jeg vil fullføre det vi måtte avslutte. Skal vi møtes der vi var sist eller passer ikke det, Erik?"

"Da må vi nok møtes hjemme hos meg", skrev jeg til Elisabeth. "Når passer det?" Hun kunne samme kvelden ettersom typen hennes skulle på byen ned studievenner. Jeg skrev adressen min og begynte en febrilsk ryddesjau i leiligheten min. Skiftet sengetøy og dro bort på polet og kjøpte litt vin. Så skrev jeg en liten melding, om hun ville ha noe å spise? Jeg fikk at det var kun en ting hun skulle ha i munnen og den skulle ikke spises. :)

Da kom tilbake fra senteret og polet, måtte jeg en kjapp tur i dusjen. Viktig å fjerne svettelukten og litt kuk os. Ca. 1 time etter ringer det på døra og jeg trykker på nøkkelen på callingen og sier, 2. etg. Jeg lukker opp døren og hører trinnene hennes i trappen. Hun kommer smilende mot meg og jeg tok to steg bakover for å slippe henne inn. Jeg ga henne en klem og et kyss på kinnet. Jeg gikk inn på kjøkkenet og lurte på om hun ville ha et glass med rødvin, hun smilte og takket ja.

Så viste jeg henne rundt i leiligheten og viste frem alle rommene bortsett fra soverommet mitt. Hun kommenterte at det var ikke en leilighet som en alenefar bodde i. Så begynte nok vinen og gå til hodene våres. Plutselig satte hun seg over fanget mitt og vi kysset og utforsket kroppene til hverandre. Så reise hun seg opp, tok hånden min og gikk mot den døren hun ikke hadde sett baksiden av. Klærne forsvant raskt og det ble raskt hett.

Elisabeth la seg mellom bena mine og begynte å gi meg en deilig blow job. Jeg ba henne snu seg så jeg kunne gi henne en oral nytelse. På nytt kjente jeg den deilige lukten av våt mus. Så satte hun seg på staven min og red meg, dette var så deilig og jeg kjente det knyte seg i pungen, jeg sprutet inni henne. Så begynte hun å slikke den ren før hun på nytt sugde den hard. Nå beordret jeg henne opp på 4 og fortsatte på samme måte som ved sist møte.

Det klasket i skinkene og på nytt hvinte Elisabeth. Jeg sa "jeg elsker den lille musa di". Hun sa "jeg elsker pikken din i musa mi. Ta meg hardere, Erik." Jeg hørte på pusten hennes at hun nærmet seg en orgasme, så jeg begynte å massere klitoris. Hun ropte, "jeg kommer". Jeg satte tommelen mot rompa og masserte lett. Hun sa, fortsett. Så jeg presset tommelen inn. Nå begynte det å bygge seg opp igjen. Jeg tømte meg på nytt inni henne.

Vi lå litt i sengen, før jeg tok henne i hånda og geleidet henne i dusjen. Vi vasket hverandre. Så sendte hun en melding til typen. Jeg har fått en ekstra vakt i natt. Vi sov hele natten, men jeg vekte henne med en leken finger. Elisabeth giftet seg ikke en måned etterpå, hun ble gravid. Så jeg ble far.