Ingen flere løgner | Kondomeriet

Ingen flere løgner

Faen heller, nå var det slutt. Nå orker jeg ikke mer, tenker hun. Ingen flere løgner, ingen flere måter å unngå sannheten på. Men sannheten kan være så jævlig brutal. Nå banner jeg mye, tenker hun. Tar seg i det og ler, jeg er jo faktisk 40 år og banner faktisk så mye jeg vil! Hun fortsetter og tenke; 40 år, ja faen heller, jeg kan faktisk gjøre som jeg vil! Hvorfor har jeg ikke forstått det før nå? Så mye enklere livet hadde vært hvis man ikke hadde tatt alle disse hensynene. Men nå gidder jeg ikke mer, hvilken herlig tanke. Hun ler for seg selv og kaster et blikk i speilet og ser seg selv med nye øyne.

En frodig kvinnekropp som hun har forsøkt og gjøre slank i 20 år. Men nå ser hun at den kroppen faktisk kan være veldig sexy. Myke store bryst, rund fin rumpe. Hun kjenner på brystene på utsiden av t-skjorten. Mykt og varmt, hun kjenner det tenner henne. Plutselig er hun kåt, veldig kåt. Vrenger av seg t-skjorten og tar brystene i begge hender og masserer lett. Tar det ene brystet mot munnen og slikker lett med tungen. Suger litt, biter litt, åh så godt. Kjenner hun blir våt og må kjenne. Lar en finger gli inn og det er glatt og veldig vått. Uten og tenke legger hun seg ned på sengen og lar hånden bestemme. Lukker øynene og nyter sin egen kropp. Lar fingeren gli inn i fitta igjen, glatt og vått, strammer musklene, kjenner det strammer seg rundt fingeren.

Prøver med en finger til, tenker at det var en manns finger som er der inne og kjenner, en bølge av kåthet river gjennom kroppen hennes. Hun tar den andre hånden og masserer klitoris først forsiktig, men så raskere.  Hun har fremdeles 2 fingre inni den våte fitta si og beveger underlivet og kjenner at orgasmen nærmer seg. Hun gir seg hen totalt og i løpet av noen sekunder kjenner hun det bølger gjennom kroppen og musklene trekker seg sammen og hun roper ut et Yes! Åh Gud så deilig. Hun blir liggende stille og kjenne på hvor mykt og glatt det er der nede. Men kroppen er ikke ferdig, kroppen er kåt enda og hun beveger underlivet sakte og kjenner lysten bre seg igjennom kroppen på nytt.

Hun tenker, jeg må fantasere om noe, men kroppen er så opphisset på egenhånd så hun trenger ikke noen andre fantasier enn sin egen nytelse. Hun lar en finger gli inn i fitta som er våt og fremdeles hoven etter forrige orgasme og kjenner det er godt og varmt der inne. Lillefingeren søker lenger ned og finner rumpehullet og litt nølende finner den veien inn. Mmm deilig og kjenne den litt ”forbudte” følelsen av å berøre det hullet. Hun er litt mer hardhent denne gangen. Må ta i litt mer for å kjenne den gode følelsen, men den blir bare dypere og mer intens. Hun setter seg opp og vil se....finner et speil og setter foran seg og ser på seg selv mens hun koser og ser kvinnekjønn og safter. Hvilken herlig oppdagelse å kunne nyte seg selv fullt og helt. Hun lukker øynene litt for å øke nytelsen, den blir mer intens når hun ikke ser.

Bruker musklene i underlivet og kjenner en ny orgasme er på vei, anderledes denne gangen. Dypere, mer kraftig, hun rister og skjelver og kjenner at hun ennå ikke er helt ferdig. Vil en gang til, og denne gangen legger hun seg ned med en pute under baken og løfter bena høyt opp og vider seg helt ut. Stikker inn 2 fingre, så langt inn hun kan, finner g-punktet og masserer. Det er nesten litt ubehagelig men så kjenner hun det skjer noe, dypt der inne. Hun stopper opp litt, løfter rumpa i været, spriker med bena, kjenner med fingeren igjen og dypt der inne bygger det seg opp en ny orgasme. Hun slipper alle tanker og lar all energi samle seg i underlivet, og hvilken fantastisk følelse når kroppen gir slipp og bare lar energiene flyte og la seg rive med. Dypt der inne i fitta skjer det noe fantastisk deilig, ubeskrivelig, hele kroppen vrir seg og hun tenker at dette greide jeg fint alene....smiler litt. Og er usigelig glad for å kunne nyte sin egen kropp og bli kjent med sin egen seksualitet og kjenner seg som en ekte kvinne.....