I Speilet

Jeg er førti år og singelmor. Jeg liker yngre menn. Tenner på vakker ung mannekropp og leken fantasi. Så en kveld jeg har barnevakt går jeg alene på byen. Når jeg skal jakte liker jeg å jakte alene. I kveld jakter jeg på en ung pen mann som kan gi en grå hverdag en gyllen boost.

Jeg har kledd meg ganske sexy uten å se sluty ut. Går inn på musikkpuben Blurred og stiller meg ved disken. Drikker øl, ser meg om, speider etter en jeg kan ta med meg på hotellerommet og ha sex med. Bare fordi jeg kan det.

En lyshåret fyr kommer til disken, står ved siden av meg. Jeg ser på ham. Han er en kraftig kar, ikke overvektig, bare muskuløs. Han har rastasveis i det halvlange solbleika håret, knall blå øyne, og er neppe over tjuefem år. Jeg leser i øynene hans at han liker det han ser idet jeg hever glasset mitt i en skål mot ham. Han skåler tilbake. Smiler hvitt og vakkert. Er nær meg. Så nær at jeg spør:

"Har du lyst å bli med meg på hotellrommet mitt for tilfeldig sex?"

"Pardon?" svarer han med kraftig aksent. Han viser seg å være finsk. Jeg gjentar spørsmålet mitt på engelsk, over kanten på halvliteren.

Han får intents fokuserte øyne og svarer "Yes."

Jeg aner ikke hva han heter, hva han gjør eller hvorfor han blir med meg. Men vi går tett omslynget til hotellet der jeg har enkeltrom. Vi kliner i heisen og jeg tar på ham. Han har alt ereksjon og har handa nede i buksa mi før heisen er stanset.

Inne på hotellrommet tar det bare sekunder før vi er nakne. Han har en svært vakker kropp. Full av muskler og null fett. Ei stram rumpe blir enda strammere når jeg drar forhuden på ereksjonen hans opp og ned. Jeg kan se det i speilet som han står med ryggen til. Så finner han fram et kondom fra buksa som ligger i en krøll på gulvet. Ordner selv med å trekke gummien på.

Jeg er blitt våt og klar av å se på oss i speilet, trekker stolen som hører til skrivebordet bort til speilet, lener meg fram mens jeg støtter meg på stolen og ser i speilet at han finner fram der bak. Han styrer seg inn. Jeg både ser det og kjenner det. Jeg ser mine egne pupper riste hardt fram og tilbake, som patter på et dyr, mens han tar meg svært fort og hardt, som om han skal sette ny finsk rekord i hurtigknull på bortebane. Vi stønner begge to. Han sier ting høyt på finsk og smekker rumpa mi. Øynene våre møtes i speilet og han smekker meg en gang til. Det klasker i rommet og pattene mine rister fram og tilbake mens jeg tar på meg selv og stønner som et dyr. Så kommer han. Med et finsk brøl spruter han inni meg, støter hardt tre-fire ganger før han trekker seg ut, og sørger for at kondomet følger med. Han trekker det av seg med et seigt svupp og kaster det i søpla. Så finner han klærne sine, kler på seg, blunker til meg mens jeg ennå står der med rumpa ut og ser at han går, fortsatt i speilet, som om han ikke er virkelig. Og når jeg snur meg bort fra speilet er han også borte. Så jeg blunker til meg selv. Etterpå tar jeg på meg selv til orgasmen skyller gjennom kroppen og gjør tankene til farger og følelsene til glitter.

Etter det går jeg ut og drikker en øl til.