I krig og kjærlighet

''Jeg drar til Kine og blir der i natt!'' skrek hun og smalt igjen utgangsdøren. Med et bras gikk dørskiltet i gulvet og knuste i biter. Hun stoppet brått opp og så ned på det. Der det for et øyeblikk siden hadde stått ''Her bor Adam og Maria'', stod det nå kun ''Her bor Adam''. Delen med navnet hennes var knust av og lå noen meter bortenfor på gulvet. Med en tåre i øyekroken, sukket da hun så ironien i det hele. Hun husket når de fikk det lagd. Hun husket så godt når de forelsket seg vilt i hverandre og flyttet sammen. Når de ikke fikk nok av hverandre. Men hun klarte ikke å huske grunnen til at de hadde sklidd så langt fra hverandre, den siste tiden.

Nå kranglet de konstant. Kveldene endte ofte opp med at hun stormet ut av leiligheten, for å dra å tilbringe natten hos venninner, bare for å komme seg bort. Mens hun var på vei ned til garasjene ble hun stående å stirre på seg selv i speilbilde i heisdøren. Hun så seg selv i øynene. Øynene han pleide å komplimentere hver dag. Blikket vandret videre ned på leppene. ''Leppene dine er det jeg elsker mest ved deg'' husker hun at han sa til henne første gang de kysset. Hun pleide å leve for kyssene hans. De deilige kyssene hans. Hun kunne fantasere om leppene hans en hel arbeidsdag, bare for å råkjøre hjem så hun kunne smake på dem. De hadde alltid hatt lidenskapelige følelser for hverandre, hun og Adam. Kanskje var det grunnen til at kranglingen alltid gikk for langt. All lidenskapen de hadde for hverandre.

Tårene rant da hun tenkte på det. Hun kom seg ut av heisen, inn i bilen og fikk vridd om nøklene. Uten mål om hvor hun skulle begynte hun bare å kjøre. Hun hadde ikke lyst til å dra til Kine i dag. Det begynte å bli flaut å dukke opp på døren hennes med tårevåte øyne og et behov for å snakke. Sannheten var at Kine kunne ikke hjelpe henne. Fikse ting mellom seg og Adam var noe hun måtte klare selv. For gud hvor hun savnet å se den deilige mannen sin smile til henne. Ute var det mørkt og vått. Regndråpene slo mot taket på bilen i en avslappende rytme. Radioen spilte en gammel Whitney Houston låt. Hun begynte å synge med og svingte ut mot en rundkjøring.

''TUUUUT'' hørte hun brått og før hun skjønte hva som skjedde smalt en stor SUV inn i baken på bilen hennes. Hun tvilholdt seg fast i rattet med alle krefter hun hadde i kroppen og pulsen oversteg alt som kan klassifiseres som normalt. Sånn ble hun sittende i over et minutt før det banket på sideruten hennes. ''Unnskyld frue, går det bra? Å gud, beklager'' hørte hun en mann skrike fra utsiden av bilen. Hun åpnet øynene sakte og rullet ned vinduet. Hun måtte smile i det det gikk opp for henne at hun fortsatt levde. ''Jeg skal betale for alt av skade jeg har gjort på bilen din, jeg lover! La meg bare hente penn og papir, så skal du få all informasjon du trenger'' sa mannen opprørt og begynte å småjogge de få meterne tilbake til hans egen bil. Hun så seg i speilet på bilen. Hun hadde fått et kutt i panna men var ellers uskadd. Tenk om det hadde gått værre.

Tenk om hun ikke hadde overlevd. Tenk om krangelen hun hadde med Adam, var det siste de så av hverandre noengang.. Brått tråkket hun hardt ned på gassen og begynte å kjøre. Hun dreit i pengene for skadene. Hun måtte hjem til Adam. Hun måtte hjem å elske kjæresten sin. Hun måtte. Hun satte bilen i garasjen og gikk mot blokka. Denne gangen overså hun heisen fullstendig. Hun ville ikke vente, så i regnvåte klær tok hun trappene opp til 7 etg. Hun gikk gjennom oppgangen mot døren til leiligheten deres. Skiltet som hadde ligget i biter på gulvet var borte. Hun låste seg inn, lukket døren etter seg og gikk stille inn i stuen. Adam satt i sofaen med en limtube i hånden og på bordet foran han lå det ødelagte dørskiltet. Det var hvem gutten hennes var. Der satt han å prøvde å fikse skiltet, enda han trodde hun hadde stukket fra han .Hjertet hennes dunket hardt av anger.

Han spratt opp og gikk bort til henne da han så henne. ''Maria du blør! hva har skjedd? har noen gjort deg noe??'' Hun svarte ikke. Bare stirret han dypt inn i de sexye øynene hans. ''Jenta mi, svar da''.. Han så ut som han hadde sett et spøkelse. Plutselig grep hun tak med hendene rundt nakken hans og pustet tung ut og inn. ''Jeg elsker deg Adam. Du og jeg er skapt for hverandre. Jeg er nødt til å ha deg nå. Akkurat nå'' sa hun og strakte seg opp å kysset han intenst. Og han kysset like intenst tilbake. Leppene hans hadde aldri smakt bedre. Og kysset hans hadde aldri vært mer opphissende. Hun dyttet han bortover og ned i sofaen med en hånd på brystet hans. Hun stod foran han og så ned på han. Han tok armene rundt henne og grep hardt tak i rumpa hennes. Blikket han hadde i øynene nå minte henne om blikket han ga henne før de lå sammen første gangen.

De mørke farlige øynene, som kun utstrålte vill lidenskap og vill lengsel etter å kjenne kroppen hennes. Han dro henne ned på fanget sitt. Hun lot tunga si glid sakte over leppene hans og dro av han den store hette genseren. Synet av den veltrente overkroppen hans var nok til at hun allerede begynte å bli våt nedentil. ''Jeg visste at du ville komme hjem til meg igjen'' sa Adam og beit seg i underleppen Hun kysset han igjen, enda mer intenst. Hun ville ikke stoppe. Det var så deilig å smake på han. Tungen hennes gled sakte inn i munnen hans og han begynte å massere den med tunga si. Hun dro av seg den våte buksa og synet av den hvite hotpantsen hun hadde under var tydeligvis noe Adam satte pris på, for hun kjente pikken hans ble hard og vokste i buksa på han. Adam stoppet og kysset henne og lente overkroppen tilbake i sofaen. ''Kle deg helt naken'' sa han bestemt.

Dette var enda en ting hun elsket med Adam, at han tok kontroll som en ekte mann. Da alle klærene var av satt hun seg tilbake ned på fanget hans, og alt som var imellom kjønnene deres var joggebuksa han hadde på seg. Han satt fortsatt tilbakelent i sofaen og hun lot blikket gå nedover det deilige brystet og magen hans. Hun la også merke til de mørke flekkene på den gråe joggebuksa. Hun var så kåt at det drapp fra henne. ''Hei! se meg i øynene'' Hun gjorde som han sa og plasserte blikket på øynene hans. Hånda hans strøyk oppover låret hennes til fingrene hans såvidt berørte utsiden av fitta hennes, også strøyk han dem ned til kneet hennes igjen. Han gjentok det hele på det andre låret. Og uten forsvarsel dyttet han to fingre inn i henne hard. ''Åh herregud'' stønnet hun i en hviskende tone. Hun var trang og trengte vanligvis å varmes opp litt før hun tok i mot to fingre. Men kyssene hans hadde allerede fått det til å dryppe av henne.

Han ga henne to harde støt med fingrene og dro de sakte ut igjen. De to fingrene han hadde brukt glinset av fittesaften hennes og han strøyk dem oppover magen hennes og i mellom puppene hennes. Brystvortene hennes var stive og hun kunne kjenne klitten sin pulsere. Han dyttet fingrene sine inn i munnen hennes og tungen hennes lekte med dem. Når de var ordentlig våte av spytt førte han de rett inn i fitta hennes igjen. Inn og ut, inn og ut, sakte men hardt. Hun stønnet forsiktig og hoftene hennes begynte å følge takten av fingrene hans. Den ene hånden hans grep hardt tak i rumpeballa hennes, sånn fikk han dyttet underlivet hennes i mot støtene fra fingrene som gikk ut og inn av henne. I tillegg presset han tommelen mot klitten hennes og bevegde den i runde bevegelser i et økende tempo.

Hele hånda hans var våt av saftene hennes. Han kysset brystene hennes og lot tungen leke med brystvortene. Hun var så svak for dette. Brystvortene hennes var så følsomme og hun nøt når han lekte med dem. Fingrene hans begynte å gå fortere inn og ut av henne. Nå viste han ingen nåde. Han brukte krefter da han dyttet og utfordret det lille hullet hennes med en tredje finger. Hun tok grep i håret hans og dyttet hodet hans mot brystene sine. Han tok den ene vorten i munnen og begynte å suge på den, mens han kilte den med tunga. Hun ble virkelig revet med og rei hånda hans med hoftebevegelser. ''ahh baby, jeg kommer snart.. du gjør meg så kåt'' hvisket hun inn i øret hans og bet det. Han fingret henne bare enda hardere og enda fortere nå, med alle tre fingrene og tommelen som sklei frem og tilbake over den dunkene klitten hennes. Man kunne høre lyden av hvor våt hun var. Og nå stønnet hun som bare det. Adam pustet tungt og fort, og innimellom kom et lite stønn fra han også.

Det kjentes ut som pikken hans skulle sprenge, og ingenting gjorde han mer kåt en å høre henne stønne. Og vite at hun stønnet pågrunn av han. Hun brøyt ut i den heftigste orgasmen hun hadde kjent på lenge. Hun lugget Adam hardt og hoftene hennes gikk dramatisk frem og tilbake. Hun fikk skjelvninger over hele kroppen, brystvortene stivnet enda mer og fitta hennes fikk sammentrekninger og strammet rundt fingrene hans. Hun skrek av nytelse. Hendene hennes skalv fortsatt etter orgasmen da han hun tok tak i buksekanten og boxer kanten hans. Samtidig som hun satte seg ned på gulvet foran han, dro hun begge av han. ''Du er farlig, Maria'' sa Adam og så på henne lurt. Han visste hva hun skulle til å gjøre. Hun smilte og bøyde seg framover mot pikken hans som stod rett opp.

Den var blodsprengt og når hun la hånden rundt den kjente hun hvordan den pulserte. Adam pustet tungt ut. Hun lot tunga gli nedover den og treffe ballene hans. Hun begynte å massere dem med våte kyss, samtidig som hånden gikk opp og ned på pikken hans. Så begynte hun å sleike sakte oppover pikken. Hun sleiket den våt. Da hun kom til toppen tok hun hele hode inn i munn. Sakte dyttet hun den lenger og lenger inn i munnen og ned mot halsen. Hun hadde hele han i munnen nå. Hun elsket følelsen av pikken. Hun elsket smaken av den. Adam stønnet med hånden bak hodet hennes. Han dyttet seg inn og ut av munnen hennes og hun tok gledelig i mot. Samtidig masserte hun ballene hans med hendene og prøvde å gjøre opplevelsen så intens som mulig for han. Det gikk ikke lange tiden før han var på vei til å komme.

Hun merket det og dyttet pikken hans så langt inn i munnen hun klarte og strammet leppene rundt roten på skaftet hans. Han dro henne så hardt i håret at det gjorde vondt, og han stønnet høyere enn han hadde gjort på årevis. Han sprutet ned i halsen hennes og hun svelget etterhvert som det kom. Hun sleiket seg rundt leppene og så opp på han. Han var alvorlig men samtidig utrolig kjærlig i blikket, så utrolig lidenskapelig. ''Tror du jeg er ferdig med deg enda?'' sa han og reiste seg opp fra sofaen. Pikken hans var allerede like hard igjen. Hun tror rett og slett ikke den ble slapp i det hele tatt. Han løftet henne opp og hun la beina om livet hans. Pikken hans var så vidt nær fitteleppene hennes og den lekte med henne når han gikk mot soverommet. Han la henne ned på senga og spredde bena hennes. Han gikk rett ned og begynte å sleike fitta hennes.

Han dro tungen opp og ned mellom leppene. Og annenhver gang lot han tungen gli inn i fitta hennes, i et kort sekund. Han sleiket opp til klitten og låste leppene sine rundt den. Mens tunga gikk fortere og fortere frem og tilbake på klitten hennes begynte han å suge med leppene sine. Hun var så kåt at hun klarte nesten ikke puste. Hun følte hun måtte gispe etter hver åndedrag. Han hadde alltid vært flink til dette. Han brukte ikke bare tunga som mange andre menn, han brukte hele munnen. Han begynte å knulle henne med to fingre mens han fortsatt hadde leppene godt låst rundt klitten hennes. Hun kjente hun var på vei til å komme igjen. Følelsen av tungen hans og fingrene hans som knullet henne hardt samtidig, ble nesten for mye for henne. En liten stund trodde hun at hun skulle svime av. ''Jeg kommer igjen. Jeg kommer baby'' skrek hun høyt og underlivet løftet seg opp fra madrassen.

Men et sekund før hun fikk bryte ut i orgasme, lot han tunga brått gli videre oppover magen og puppene hennes mens han dyttet den store pikken sin helt inn i henne. Han kysset henne på munn og la hånden sin rundt halsen hennes. Han knullet henne fortere og strammet taket rundt halsen. Orgasmen som hadde ventet på å få komme, var nå på vei igjen. Han presset seg så hardt inn i henne at nedre delen av magen hans masserte klitten hennes, mens pikken hans knullet henne med alt den hadde. ''Hardere baby, hardere'' skrek hun mens hun kom. Adam støtet enda hardere. Lyden av huden deres som slo mot hverandre og stønningen hennes gjorde han gal. Fitta hennes trakk seg sammen rundt pikken hans og hun skrek høyt. Han støtet henne med et siste hardt støt som nådde bunnen av henne. Han trakk seg ut av henne men han slapp ikke opp taket rundt halsen hennes. Han presset hardt, men ikke for hardt. Hun så han inn i øynene og prøvde å få igjen pusten. Hele kroppen hennes skalv og hun var full av gåsehud.

''Sett deg på alle 4..nå!'' sa han andpustent og reiste seg opp på knærne. Hun gjorde pent som hun ble bedt om, og spredde bena fra hverandre. Han spyttet på fingrene sine før han dyttet to inn i henne. Også tok han de ut, tilførte mer spytt og gjentok det. Så stilte han seg bak henne. Det rant dråper fra fitta hennes nedover lårene hennes nå. Et syn han absolutt elsket. Han grep hardt tak i rumpa hennes og førte pikken sin sakte inn i henne. Centimeter for centimeter. Hun smilte for seg selv. Han ertet seg selv nå. Han satt opp tempoet litt men ikke mye, og fortsatte å knulle henne forsiktig. Han klemte rompeballene hennes hardt og stønnet ''Jeg elsker å kjenne den trange fitta di'' . Hendene hans begynte å stryke henne nedover korsryggen og videre opp mellom skuldrebladene. Han tok tak i håret hennes og dro henne opp på knærne og inntill seg etter håret. Han fortsatte å knulle henne i et jevnt tempo, men ikke hardt og fort denne gangen.

Hun kunne ta å føle på romantikken i luften. Han tok armene rundt midjen hennes og la en hånd på hver bryst. Hun la hodet tilbake over skuldern hans og han kysset halsen hennes. Fingrene hans lekte med brystvortene hennes og pikken hans bånnet henne med hvert støt. Han pustet tyngre og tyngre og han stønnet henne inn i øret. ''Kos med klitten din'' hvisket han og tok tak i hånden hennes og la den på fitta. Han fortsatte å leke med brystvortene hennes. Hun lot fingertuppene massere den klissvåte klitten sin og hele underlivet hennes bevegde seg etter hans bevegelser. Han satt opp tempoet enda litt mer, men ikke mye. Han kom snart. Han kjente det bygge seg opp sakte men sikkert. Hun lukket øynene og kjente på den samme følelsen. Den tredje orgasmen bygde seg opp i henne. Hun hørte stønningen hans ble mer intens. Stønnene kom hele tiden nå, i rytme med støtene hans. Hun masserte klitten sin enda hardere, og hun skrek igjen av nytelse. Hun kom igjen. Og i det det strammet seg rundt pikken klarte han ikke mer.

Han klemte armene hardt rundt kroppen hennes og støtet hardt, han gispet etter luft og stønnet. Dypt inne i henne sprutet han masse. Han klemte henne fortsatt like hardt og skrek. Han ga henne to steinharde støt til og falt sammen over henne. Hun falt ned på magen med han oppå seg. Han rullet ned og la seg vedsiden av henne. Hun la hånden på pikken hans å masserte den sakte og forsiktig. ''Det var like deilig som første gangen du knulla meg'' sa hun. Han la hånden oppå hånden hennes, for å indikere at hun skulle fortsette å kose med han. Han elsket at hun koste med pikken hans, selvom den var slapp. Hun kysset han lenge. ''Jeg elsker deg'' sa han og smilte til henne. ''Du aner ikke hvor godt det er å høre det. Jeg har savnet det smilet'' sa hun og kysset han igjen.