Hytteturen

«Jeg gledet meg til å ha henne på tomannshånd, det hadde jeg aldri hatt før. Jeg tenkte for meg selv hvordan jeg skulle gå fram, jeg hadde aldri hatt sex med ei dame før, bare menn».

Jeg har alltid hatt en interesse for jenter, men aldri slik at jeg har ansett meg som bifil. Første gang hjertet mitt slo ekstra for ei jente, var på et dansekurs da jeg var bare 14 år. Hun som holdte kurset fikk kroppen min til å krible, men jeg antok jeg bare hadde masse hormoner som spilte meg et puss.

Andre gang var norsklæreren min på videregående, hun gikk jeg så langt med i tankene mine at jeg revurderte hele min seksualitet. Men jeg la det hele ifra meg og fortsatte mitt hetrofile liv. Men da jeg ble 25 falt jeg for min litt eldre kollega. Jeg har alltid likt henne, men aldri tenkt noe mer på det.

En dag gikk hun forbi meg og så på meg med et slikt blikk som fikk meg mo i knærne, hun så lekent på meg og smilte. Etter dette begynte jeg litt etter litt å fantasere om henne, hennes lange mørke hår, brune mystiske øyne og den vakre kroppen. Hun var ikke den type dame som pyntet seg eller jålet seg, hun hadde håret løst i en hestehale, usminket og var meget «laid back» i oppførselen. Litt maskulin framtoning, noe som tente meg ekstra.

I etterkant møttes vi av og til i forbifarten på jobb, blikket hennes møtte mitt, og hjertet mitt hoppet over et hakk. Jeg begynte å kløne og visste ikke helt hva jeg skulle si, jeg tvilte på at hun følte det samme som meg, og jeg visste jo at hun var gift og hadde relativt store barn. En dag kom hun bort til meg, spurte om jeg kunne tenke meg å bli med henne og noen andre fra jobben på hytta hennes litt utenfor byen. Jeg frøs til og sa muligens litt for høyt «ja». Hun så i bakken, smilte og sa «allright» og ga meg info om når dem dro og at hun kunne plukke meg opp den fredagen.

Optimistisk barberte jeg hele kroppen torsdagen før vi skulle dra, jeg var så kåt av tanken på henne mens jeg stod i dusjen, jeg fantaserte om alt mulig av scenarioer der jeg og hun endte opp til sengs sammen. Jeg pakket det fineste undertøyet sammen med varme klær og sengetøy.

Fredagen kom og det tikket inn en melding på messenger fra henne, hun skrev at de andre som skulle være med ikke kunne pga krise på jobb, men om jeg fortsatt ville så kunne jeg og hun fortsatt dra. Dette takket jeg selvfølgelig ja til.

Jeg gledet meg til å ha henne på tomannshånd, det hadde jeg aldri hatt før. Jeg tenkte for meg selv hvordan jeg skulle gå fram, jeg hadde aldri hatt sex med ei dame før, bare menn.

Jeg ristet tankene vekk og pakket ferdig. Jeg fikk en til melding om å ta med bikinien, for de hadde jaquzzi, og at hun var utenfor om 5 minutter. Bilturen var pirrende i seg selv, alt hun sa, små gester, måten håret hennes hang i den samme hestehalen som på jobb, måten hun kjørte bil på, måten hun snakket på, kroppen hennes i noe annet enn uniform fikk meg til å skjelve av begeistring.

Det var mørkt når vi kom fram. Det var kaldt i hytta, jeg kunne se brystvortene hennes under ullundertøyet. Vi tente lys og lagde mat som vi handlet før vi kjørte ut av byen. Det knirket i peisen, og det første vinglasset ble inntatt. Vi snakket løst om alt og ingenting. Hun var så enkel å prate med, humoren hennes var helt lik min, og hun var så vakker der hun satt!

Hun satt i enden av sofaen med et ullpledd rundt seg. Etter vinglass nr. 3 merket jeg at hun ble mer flørtende i tonen. Hun satt seg nærmere meg, og blikkene våre møttes lengre. Hun tok håret mitt bak øret og hadde det samme lekende blikket som fikk meg til å ville ha henne. Jeg rettet meg opp, tok en stor slurk av rødvinen og lente meg mot henne. Hun så på leppene mine et par sekunder, blikket hennes var fult av begjær. Hjertet mitt hamret og hamret i brystet. Jeg ble så nervøs og skulle til å begynne å le idet hun kysset meg ømt.

I starten var det litt usikkert og kronglete, men det tok ikke lang tid før vi begge visste hva den andre ville. Det gikk raskt over til intens klining. Jeg gled den ene hånden over hestehalen hennes og tok ut strikket. Jeg hadde aldri sett henne med håret løst, jeg betraktet henne og kjente lysten bre seg i kroppen. Jeg tok av henne den litt for store Kari traa genseren og to vakre bryst struttet mot mem. Jeg kysset den ene ømt mens jeg tok forsiktig på den andre.

Hun dro i genseren min, og jeg hjalp henne med å ta den av. Følelsen når hun begynte å kysse nakken for å så jobbe seg ned mot knoppene mine var intens, følelsen av brystene mine i hennes munn var så deilig. Pusten hennes gikk raskt, og jeg kunne kjenne hjertet hennes hamre. Jeg prøvde å ta over kontrollen, men hun la meg bestemt på rygg mens hun satte de mørke, litt sinte øynene i meg. Jeg gav meg og la hodet på sofakanten og kjente kyssene hennes på magen.

Hun kjente lett med hånden over skrittet mitt, ullbuksa mi var enda på, men hun kunne tydelig kjenne at jeg var våt igjennom. Hun tok av meg buksa og trusa og betraktet meg. Jeg hadde så lyst på henne, kjenne fingrene hennes inni meg, tunga hennes på klitten, kjenne på henne mens jeg får orgasme. Jeg kunne nesten ikke tro at jeg skulle få henne.

Jeg gispet da hun stakk fingeren inn i skjeden min. Hun satt seg opp, slik at hun kunne kysse meg mens hun fingret meg sakte, så stakk hun inn en til finger. Måten hun håndterte fitta mi, fikk meg til å mistenke at hun hadde gjort dette før. Hun la seg ned imellom beina mine, kysset meg på innsiden av låret, utsiden av fitta, så rett på knoppen. Jeg stønnet og kjente med én gang orgasmen bygget seg opp.

Tungen hennes jobbet rundt og på knoppen, fingrene hennes knullet meg bedre enn noen pikk hadde gjort. Hun visste godt hva hun drev på med.

Jeg leitet etter noe å holde tak i. Jeg kjente at orgasmen kom til å bli intens, jeg fant til slutt ei pute å legge foran ansiktet, så spente kroppen seg i en ekstrem intens orgasme som bredte seg i både fingertupper og tær. Den varte i godt over 30 sekunder. Jeg pustet den ut, ansiktet mitt er rødt og kroppen min skjelver.

Hun smiler tilfreds, og jeg har da så lyst til å smake på henne at hun såvidt rekker å drikke i seg siste skvett av rødvinen før hun selv befinner seg på rygg ved sofakanten. Jeg setter håret mitt opp i en dott, kysser henne lekent og slikker meg nedover.

Jeg ser hun rykker til jo lengre ned jeg kommer.
Jeg kjenner jeg er nervøs og sier med en skjelvende stemme at jeg aldri har gjort dette før.

Hun smiler til meg og dytter hodet mitt forsiktig mot skrittet hennes, hun sprer bena og jeg får se den vakre fitta hennes. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle befinne meg i denne situasjonen.

Hun har nok hatt samme baktanke som meg, for fitta hennes var helt nybarbert. Jeg stryker forsiktig over den og kjenner knoppen hennes er hard. Jeg slikker forsiktig rundt og kjenner hun er søkkvåt! Jeg stikker en finger inn og både ser og hører at hun nyter. Jeg stikker en til finger inn og prøver meg frem. Tunga mi jobber rundt knoppen, fingrene mine går raskere ut og inn. Jeg ser hun strammer kroppen og knytter hender.

Jeg blir kåt av å høre stønningen hennes,
ønsker mer enn alt annet å høre og se henne komme.

Det tar ikke lang tid, etter jeg økte hastigheten, før jeg ser hun vrir seg i orgasme. Hun brøler av nytelse, og jeg kjenner skjeden stramme seg rundt fingrene mine. Hun peser og skjelver, så roer det seg. Det blir helt stille. Hun ligger der, ser opp i taket mens hun puster ut, reiser seg opp, heller i glassene våre og sier: «skål». Siden har vi gjentatt denne turen en gang og skal igjen i morgen ;)