Hytteturen

Vi hadde forlatt resten av turgruppen tidligere på dagen. De andre var ikke særlig lystne på å fortsette og hadde bestemt seg for at de skulle overnatte der vi hadde ordnet oss en rasteplass. Vi to derimot hadde mer energi å gå på, og ville prøve å nå hytten på første dagen.

Turen frem til hytta hadde vært lenger enn det vi forestilte oss, og da vi kom fram var det begynt å bli mørkt. Heldigvis var det såpass lyst at vi så pipen som stakk opp av snøen. Hele hytta var nedsnødd, og det ble helt mørkt før vi til slutt hadde fått måkt opp døren og kommet oss i hus. Vel inne i hus fikk vi tent opp i parafinlampene og satt på plass mat og andre ting. Til vår store forargelse oppdaget vi at de forrige hyttegjestene ikke hadde gjort klart ved eller gass til primus, og alt slikt lå selvfølgelig i boden på siden av hytten. Trøtte og slitne så vi mørkt på å grave fram denne også, så vi kledde derfor på oss et ekstra lag med klær og fant frem litt god drikke for å varme oss på i stedet. Jeg kjente deg ikke så veldig godt, siden du var en venninne av en kompis, men vi hadde snakket litt sammen på noen fester. Mens du hadde stått på hodet i sekken for å finne frem et ekstra lag med ull, hadde jeg smugtittet på deg. Du hadde en veltrent og vakker kropp, som virket ekstra fin i det dunkle lystet fra parafinlampen på veggen. Det ble noen runder med kort og en god del god drikke, så vi ble ganske småbrisne begge to. Månen var godt oppe på himmelen før du forslo at det kanskje var på tide å legge seg.

Mens jeg står og pakker ut soveposen min, ser jeg i sidesynet at du har tatt av deg alt av klær utenom trusen og at du kryper opp i posen din. To deilige bryster henger i det fri og de vugger litt når du bøyer deg ned for å åpne soveposen. Langt, småkrøllete brunt hår nedover skuldrene og ryggen din, og en fast og deilig rumpe som skyter ut mot meg der du står. Synet av deg gjør meg kåt og jeg kjenner at pikken min reiser seg sakte i bokseren. Hvordan skal jeg få lagt soveposen i den øverste sengen og kommet meg opp i den, uten at du legger merke til tilstanden min? På et halvklossete vis tar jeg den utpakkede soveposen framfor meg og går mot sengene. Idet jeg får lagt en hånd opp i den øverste sengen og prøver å komme meg umerket opp i den, kjenner jeg at madrassen er våt. Gjennomvåt. Det drypper fra taket og jeg innser at jeg ikke kan ligge der. På ett vis passer det meg jo bra, da jeg plutselig har fått en unnskyldning til å ikke måtte fjerne soveposen fra mitt harde lem. Jeg ruller i stedet ut et liggeunderlag og prøver å få sneket meg inn i posen da du legger en hånd på skulderen min. Du foreslår at jeg jo heller kan legge meg ved siden av deg, da det er plass til to stykker der. Jeg prøver å bortforklare meg, da jeg ikke vil at du skal se hvilken tilstand jeg er i, men det er nytteløst. Du river tak i soveposen min, for å liksom tvinge meg til å komme bort og den harde pikken min kommer til syne. Jeg har mest lyst til å bare synke ned i ett sort hull og klarer ikke å si noen ting. Du bare smiler og sier at du har lagt merke til blikkene mine i løpet av kvelden og at jeg ikke trenger å være flau. Du sier at du også er kåt og at du har smugtittet på meg og i løpet av kvelden.

Det er kaldt inne i hytten og du foreslår at vi setter sammen posene våre til en, det er jo bedre å ligge hud mot hud for å holde varmen. Jeg har fått igjen taleevnen og takker ivrig ja til dette. Vel nede i posen er det godt og varmt og den myke huden din mot min føles helt fantastisk. Du legger deg tett inntil meg og lar hendene dine gli nedover brystkassen og magen min. Selv holder jeg godt rundt deg og med en hånd på den spretne rumpen din, klemmer jeg deg tett til meg. Pikken min vokser seg enda litt større og hardere av å ha den nydelige kroppen din inntil meg, og jeg klarer ikke styre kåtskapen lenger. Leppene mine finner dine og vi møtes i et forsiktig kyss som bare blir grådigere og grådigere. Jeg legger en hånd i nakken din og stryker håret ditt unna ansiktet, mens den andre hånden stryker deg sakte nedover halsen og ned mot brystene dine. To velformede bryst blir grundig undersøkt av en ivrig hånd og brystvortene dine knopper seg etter tur, mellom fingrene mine. Mens hånden min stryker seg nedover magen din, finner leppene mine brystene dine og jeg kysser dem lett og forsiktig. Ett lite stønn unnslipper leppene dine idet munnen min kysser den ene brystvorten din lett. Jeg kysser meg videre nedover mot magen din, samtidig som hånden min glir nedover det ene låret ditt. Kjærtegner deg på innsiden av låret og stadig nærmere ditt aller helligste.

Munnen min og hånden møtes på venusberget ditt og jeg lar hånden min gli inn under rumpen din mens leppene mine kysser deg lett på utsiden av trusen. Du vrir lett på deg og stønner stille, når du kjenner den varme pusten min gjennom stoffet. Sakte lar jeg trusen gli av deg, mens leppene mine kysser hver centimeter av ny, bar hud som viser seg. Jeg lar tungen min leke med fitten din, men passer hele tiden på at jeg ikke treffer klitoris eller sprekken din. Tirrer deg til du er så kåt at du tar tak i håret mitt og skyver meg bestemt mot klitten. Jeg lar tungen gli lett over den i små sirkler, stopper opp litt og blåser kald luft mot den innimellom slik at du hikster. Lar deretter tungen min varme den igjen og nyter å kjenne dine reaksjoner på det jeg gjør. Det går ikke lang tid før du stønner kraftigere og hoftene dine beveger seg i takt med tungen min. Du klarer ikke styre deg lenger og kommer plutselig kraftig. Du bukter deg mot tungen min og hodet mitt blir klemt mellom lårene dine mens du kommer. Jeg kan se hvordan det rykker til i den deilige fitten din mens du kommer, og jeg kjenner at pikken min lengter etter å synke dypt inn i deg. Jeg kysser meg oppover kroppen din igjen og lar deg få summe deg litt, mens hendene mine legger seg rundt deg og trekker deg dypt inntil meg. Du sovner i armkroken min og jeg kjenner at selv om jeg er sprengkåt, så er det greit å ligge slik med deg i armkroken min.

Jeg våkner neste dag av en hånd rundt pikken min. Du stryker lett over den og den andre hånden din finner ballene mine som du masserer lett og forsiktig. Det er så godt og jeg er så forfjamset over å våkne slik, at jeg ikke får til å gjøre noe annet enn å bare ligge å nyte det. Pikken min er nå blitt hard og stor, og du runker meg lett med den ene hånden. Mens jeg sakte men sikkert kommer til meg selv, har du latt hodet ditt gli ned mot magen og jeg kan kjenne leppene dine mot tuppen av pikken min. Den varme luften og de myke leppene mot hodet er så godt at jeg holder på å komme der og da. Tungen din glir forsiktig og prøvende over hodet og du slikker i deg dråpen som har kommet frem. Med bred tunge finner du området under penishodet som er så følsomt og lar tungen gli lett over det. Leppene dine omslutter pikken min og du tar meg dypt inn i munnen. Du ser opp på meg med de blå øynene dine og det lange håret ditt glir ned i ansiktet og mot magen min. Du er så ubeskrivelig sexy der du sitter og jeg klarer ikke annet enn å stønne høyt når du lar pikken min gli ned i halsen din. Jeg prøver å si ifra om at dette ikke kommer til å vare lenge om hun fortsetter sånn, men får ikke fullført setningen før vi hører lyder utenfor hytta. De andre har ankommet og du spretter opp, gjør et lite kast på deg og smetter helt ned i posen sammen med meg. Litt satt ut av at de andre plutselig var her, rakk vi ikke å adskille posene og heller ikke få på oss noen klær. Derfor lå vi nakne og tett sammen i soveposene når de andre kom inn i hytta. Litt skuffet over å ikke ha fått muligheten til å komme, prøver jeg etter beste evne å hilse de andre velkommen.

Samtidig som jeg ligger der og snakker med de andre, kjenner jeg hånden din komme smygende og legger seg rundt pikken min. Det blir brått såpass vanskelig for meg å snakke at du blir nødt til å ta over samtalen. Samtidig som du snakker med to av de andre fra gruppen, har du flyttet på deg slik at du nå ligger med rumpen din tett inntil den harde pikken min. Med en sakte og umerkelig bevegelse styrer du pikken min inn mot den våte fitten din, samtidig som du hoster for å prøve å skjule ett stønn i det jeg glir dypt inn i deg. Jeg vet ikke om noen la merke til hva det var som skjedde i skjul av soveposene, men de andre forsvant nå i alle fall ut av hytten, med mål om å grave frem vedboden. Vi benytter muligheten til å legge oss i en litt bedre stilling og jeg lar pikken min gli langsomt inn og ut av deg. Idet jeg skal til å sette opp tempoet, kommer den ene av jentene inn igjen. Hun har funnet noe ved fra nærliggende trær og er bestemt på å få tent opp i hytta, selv om vi prøver å si at det ikke er nødvendig. Nå begynner jeg å bli såpass kåt at jeg bare vurderer å si det som det er. At hun må pelle seg ut av hytta slik at vi to får gjort oss ferdige, men jeg klarer å bite det i meg. Mens den nyankomne retter fokuset mot vedovnen og oppfyringen, retter du fokuset mot meg og styrer vårt lille skjulte show. Med så umerkelige bevegelser som mulig, rir og melker du den harde pikken min rolig og forsiktig. Jeg må bare skjule ansiktet mitt bak ryggen din og late som jeg sover, for det er så godt at om noen hadde sett hvor forvrengt ansiktet mitt var, så hadde de med en gang skjønt hva som foregikk.

Sakte, men sikkert får du meg nærmere og nærmere kanten og jeg prøver å hinte til hva som kommer til å skje med å dulte deg forsiktig i ryggen. Du bare snur hodet ditt mot meg og smiler lurt til meg, mens du klemmer fittemusklene ekstra godt rundt pikken min og melker meg enda litt kjappere. Orgasmen kommer snikende og til slutt svartner det for meg. Jeg ser måner og stjerner og alle slags planeter mens jeg skyter ladningen min dypt i deg, og kroppen spenner seg slik at jeg ikke får laget en lyd. Du gir fra deg et lavt stønn selv, når du merker hvordan pikken min pumper dypt inn i deg og du hvisker svakt at det var digg. Etter en liten stund får vi hytten for oss selv en liten stund, slik at vi rekker å kle på oss klærne før de andre kommer inn igjen. Turen var så vidt begynt og den hadde så langt vært helt super. Hva som skjedde videre kan jeg fortelle om senere hvis dere vil...?