Hytteturen

Det var med skrekkblandet fryd Sigurd forlot jobb denne fredagen. Høstferien begynte nå og det var tid for kompisenes årlige guttetur. De hadde reist på hytta til Sigurds foreldre i høstferiene i fem år nå. Det første året de reiste hadde vært 9 stk, alle sammen skolekamerater, men etterhvert som årene gikk hadde antallet gått ned litt, etterhvert som noen av gutta hadde fått seg familie og ikke alltid kom seg ut av det ansvaret som fulgte med.

I år ble de 5, John, Marius, Robin, Martin og Sigurd. Det var Martin som var årsaken til Sigurds blandede følelser om turen. Sist de hadde vært sammen hadde kvelden resultert i noe som kanskje ikke burde skje men som samtidig Sigurd kjente på kroppen, helst i skrittet, at han håpet skulle skje igjen.

Sigurd hadde kommet ut fra badet, etter litt for mange øl, når gutta var samlet hos Marius og så på fotballkamp. Martin hadde stått utforbi døra og dratt Sigurd med seg inn på badet. Der hadde de stått sammen og pratet om helt trivielle ting, før plutselig Martin stod med et uttrykk som Sigurd aldri hadde sett hos kameraten før. Martin studerte Sigurd, øynene hans gled sakte over ansiktet til Sigurd og blikket stilnet på leppene hans. Det blikket. Det var et sultent blikk, øynene boret sag fast i leppene til Sigurd, noe som resulterte i at kuken hans rykket til. Sigurd gikk et skritt nærmere kameraten og ventet litt, forventet egentlig at Martin skulle trekke seg bort. Men istedet stod Martin der, øynene hans fant nå Sigurds, et bedende blikk. Sigurd strakk handa forsiktig opp og hukket den rundt nakken til kameraten og veldig forsiktig minsket avstanden mellom dem, før leppene deres møtte i et forsiktig kyss. De så spørrende på hverandre og før Sigurd visste ordet av det, hadde Martin presset ham opp mot veggen og munnen hans traff Sigurds igjen. Denne gangen i et hett, vått kyss. Martin presset kroppen mot Sigurds, og Sigurd kjente at Marin var hard. De utforsket hverandre med tungene, kroppene presset mot hverandre og ereksjonene gnidde mot hverandre. Plutselig trakk Martin seg tilbake, snublet seg vekk fra Sigurd, Sigurd kunne se usikkerhet og anger i blikket hans. «Dette kan ikke skje! Ikke et ord om dette til noen.» sa Martin før han snudde og stormet ut døra.

Sigurd hadde gått inn i stua til de andre gutta og servert en ynkelig unnskyldning om at han måtte tidlig opp, så hadde han gått hjem. Han hadde vært hard hele natta, tanken på Martins munn og Martins harde kuk mot sin egen resulterte i at Sigurd ikke sovnet før de tidlige morgentimer.

Det var ikke noe hemmelighet at Sigurd var bifil, men det var heller ikke noe gutta snakket noe om. Martin var hetero, det hadde det aldri vært noe tvil om, før nå. Det var 2 uker siden det med Martin hadde skjedd, de hadde ikke snakket om det etterpå.

Lørdags morgen var gutta pakket og klar i bilene, og kjørte den 3 timer lange turen til hytta. Hytta lå usjenert til i skogen, ett par hytter i nærheten men ikke så nærme at man så dem. Trærne hadde skiftet farge og det var blandinger av oransje, gult og rødt over alt. Det var kjempeflott her ute i naturen.Hytta hadde 3 soverom, et soverom med dobbelseng, og de to andre med køyesenger. I alle de tidligere årene hadde Sigurd og Martin delt det store soverommet, så det gikk seg automatisk til at slik ble det dette året også. De fikk pakket ut, det var litt klein stemning når Sigurd og Martin var alene, men de prøvde begge to å ignorere dette.

Selv om klokka bare såvidt hadde strekt seg til ettermiddagen, så fant gutta frem ølet og fyrte opp grillen på terrassen. De satt der i flere timer i sola, drakk øl, spiste god mat og pratet.Etterhvert som kvelden kom, flyttet gutta seg inn i hytta, der de fortsatte på ølet. Siden de hadde startet så tidlig ble de fort slitne og trøtte. De skulle opp tidlig og fiske så de ble enige om å gå og legge seg.Martin og Sigurd gikk inn på soverommet, pratet ikke, kledde av seg til de bare stod i bokserne, la seg i hver sin ende under hver si dyne. De sa god natt og Martin snudde ryggen til Sigurd og la seg til å sove. Sigurd lå ei lita stund og tenkte på kompisen, han sovnet etterhvert, med en halv hard kuk.

Sigurd drømte. Om muskuløse armer rundt ham, om en hard kuk som presset mot rompa hans, han våknet av at han selv stønnet. Men drømmen fortsatte. Martin holdt rundt ham bakfra mens han gnidde seg mot Sigurd. Sigurd vrei seg rundt og kikket rett inn i de sultne øynene til Martin. «Er dette greit?» spurte en usikker Martin. Sigurd satte svaret i halsen da hånda til Martin gnidde over kuken til Sigurd, kun et stønn kom ut. Martin kysset forsiktig Sigurd. Og Sigurd kjente blodet begynte å bruse før han kastet seg over kompisen og kysset og gnidde tilbake. De lå slik ei stund, sloss om hverandre, kroppen tett mot hverandre.

Sigurd senket hånda og tok forsiktig tak i linningen til Martins bokser, Sigurd så spørrende på Martin som nikket forsiktig. Sigurd gled Martins bokser forsiktig av. Han lot blikket bli på kuken til Martin. Den var stor, men ikke avskrekkende, blodårene kunne ses tydelig på den harde kuken. Tuppen glinset, Sigurd strøk en fing over toppen og strøk ut fuktigheten som hadde kommet. Martin stønnet, og bykset kuken mot hånda til Sigurd. Sigurd skulle til å senke leppene mot dråpene på tuppen, men Martin stoppet ham. «Jeg vil se deg først.» sa Martin før han gled Sigurds bokser av. Martin studerte Sigurds kuk, før han tok den å hånda og klemte forsiktig rundt. Sigurd stønnet i respons. Martins hånd gikk sakte opp og ned, opp og ned. Så bøyde Martin seg ned og lot tunga gli over tuppen, smakte på dråpene som lekket forsiktig ut. Sigurd måtte slåss med alt han hadde for å ikke ta tak i Martins hode og presse seg selv lenger inn i munnen hans. Han hadde lyst og kjenne halsen til Martin omsvøpe kuken sin. Martin syntes og forstå hva Sigurd hadde lyst til, og tok kuken til Sigurd inn i munnen, litt for langt, så han nesten brakk seg, men fortsatte rolig videre. Sigurd kjente den tydelige følelsen spre seg fra ballene og oppover skaftet, det var ikke mye som skulle til, det var ikke lenge til han kom nå. «Du..du må stoppe, jeg kommer snart.» klarte Sigurd å få sagt og Martin slapp kuken hans og kikket opp på Sigurd, med et smil om munnen. «Nå er det din tur, etterpå skal vi komme i lag!» sa Sigurd og dyttet Martin ned i senga før han senket seg ned til Martins skritt og tok ham i munnen. Han elsket smaken av kuk, elsket å kjenne konturene av kameraten i munnen sin. Kompisen lå og vrei seg i nytelse under ham og Sigurd elsket at det var han som fikk Martin til å føle seg slik. «S-stopp!» sa Martin og Sigurd slapp Martins kuk og heiset seg opp så han lå over kameraten. «Har du lyst å komme nå?» spurte han. «Visst faen!» var svaret han fikk.

Sigurd  posisjonerte seg slik at kukken deres lå og gned mot hverandre. Han brukte hånda og tok tak i dem begge, og pumpet forsiktig opp og ned. Martin stønnet i respons og tok hendene sine bak Sigurd og tok et godt tak i rumpa hans. Sigurd satte opp farten litt og begge bykset imot når hånda han kom nedover skaftet. Guttene var svette og klamme, de nakne kroppene passet så godt sammen. Etter ei lita stund spennet Martins muskler seg «Jeg kommer!» stønnet han før Sigurd kjente en pulserende følelse gjennom Martins kuk og hvit klisset væske skjøt forsiktig ut og landet på magen til Martin. Det var nok for Sigurd og han kom like etter, resultatet landet på Martins mage i lag med Martins sluttresultat. Sigurd kollapset over Martin. Mellom dem var et klisset skille mellom venner og elskere.

Martins armer kom rundt Sigurd og han holdt ham tett, mens de pustet og kroppene deres fikk finne rette tempo igjen. «Dette er den beste hytteturen noensinne!» hadde Sigurd lyst å si høyt, men nøyde seg med og tenke det.De lå slik lenge før de begge ga hen til søvnen, Martin på rygg og Sigurd med hodet på skuldra hans, med beviset på hva de hadde gjort stivnet mellom magehårene deres.