Hytteturen uten begrensninger

"...denne gangen var det ikke snakk om en halvstiv kuk, men en stor, hard, pulserende pikk som ikke ville annet enn å "utforske" med Matts"

Matts hadde sendt meg en melding tidligere i uka, og lurt på om vi ikke skulle tatt oss en tur opp på hytta hans i helga. Bare meg og han, så vi kunne koble litt av hverdagen. For hva er vel bedre enn en liten guttetur med god mat og god drikke? Baggen var pakket, og alt det nødvendige av mat, drikke og ikke minst alkohol var allerede handlet inn. Nå gjensto det bare å vente på at Matts kom og plukket meg opp, også var det bare å reise av gårde.

Jeg hørte det tutet i gårdsplassen, så jeg gav et avskjedskyss til Ida, samboeren min, og strenet ut døra. Jeg var full av spenning, for det jeg ikke hadde fortalt til Ida, var det jeg hadde følt på forrige hyttetur. Det hadde nemlig vært en intensitet imellom meg og Matts. Noe jeg ikke klarte å sette helt ord på, men det føltes godt. Jeg hadde ikke turt å spørre Matts om det bare var jeg som innbilte meg at det var noe der, eller om det faktisk var noe i mellom oss. Noe nytt, spennende, og kanskje også forbudt, siden vi begge har samboere. Ikke vet jeg, men godt føltes det i hvert fal. Jeg satte meg i bilen, smalt igjen døra, også turet vi av gårde.

Musikken sto på i bakgrunnen mens vi pratet om løst og fast. Hytta lå ikke så langt unna, så bilturen kom ikke til å bli så lang. Jeg hadde faktisk allerede rukket å kjenne på denne følelsen igjen. Følelsen av lyst. Jeg kjente også plutselig at det hadde dannet seg en liten bul i buksa mi. Jeg prøvde å skjule den så godt jeg kunne, for jeg ville ikke at Matts skulle merke det, i tilfelle det bare var jeg som kjente på denne følelsen. Etter et kvarters tid med å prøve å skjule bulen, og fortrenge tankene mine ovenfor Matts, så hadde jeg endelig klart det. Bulen var borte og godt var det.

Men idet lettelsen over å bli kvitt den halvstive kuken sank inn, så la jeg merke til at det hadde dannet seg en liten bul i buksa til Matts også. Da viste det seg altså at det ikke bare var jeg som følte på dette. Igjen stivnet det til i buksa mi, men denne gangen var det ikke snakk om en halvstiv kuk, men en stor, hard, pulserende pikk som ikke ville annet enn å ”utforske” med Matts. Jeg så at han hadde lagt merke til bulen min, og at bulen hans fortsatte å vokse… Med en litt høy, mørk, og kommanderende stemme ba jeg han kjøre inn til siden av veien. Han gjorde som jeg sa, og med et litt forskrekket men kåt blikk, så han spørrende på meg. ”Faen heller altså, jeg klarer ikke å holde meg lengere. Du har gjort meg kåtere enn jeg har vært på lenge.” Sa jeg til Matts med et intenst blikk og den kåteste stemmen jeg har hørt meg selv snakke med noen gang. Det var alt som skulle til.

Vi kastet oss over hverandre, og rå-klinte mens vi begge knotet med å få av hverandres klær. Dette var helt nytt for oss begge, så vi surret litt, men tilslutt så var det ikke igjen en eneste trå på noen av oss. Idet jeg skulle til å spørre han om han virkelig ville dette, så la han bare en finger over munnen min, tok tak i skaftet mitt og begynte å runke meg forsiktig. Jeg tok forsiktig tak i hans utstyr, som egentlig var imponerende stort, og startet å runke han også. Idet tempoet økte og runking og suging ikke lenger var tilstrekkelig, snudde kan meg rundt i et voldsomt tempo. Jeg sto på alle fire, og kjente noe fuktig og kaldt bli smurt over rompehullet. ”Du har virkelig tenkt på alt, du Matts” sa jeg, og han bare; ”mhmm.” Jeg kjente at han forsiktig presset kuken inn gjennom den trange åpningen, og det føltes så utrolig godt. Det var egentlig ikke veldig behagelig i starten, men det ble bedre. Idet kuken til Matts gled helt inn, så kjente jeg at den gode følelsen bredte seg igjennom hele kroppen, og etter at vi hadde holdt på med dette en stund, så begynte vi begge å stønne skikkelig høyt.

Jeg hørte Matts si at han kom til å komme snart, og jeg ba han sprute ladningen utover magen og brystkassa mi. Han trakk seg fort ut, og det gikk ikke lange stunden, så sprutet det masse deilig varm sæd utover brystkassa mi. Gud det var deilig sa jeg til han, også lå vi bare og koste et par minutter etterpå. Når klærne endelig var på igjen, så ble vi enige om å komme oss frem til hytta før det skjedde noe mere, for det var litt kronglete i en bil, det måtte vi begge innrømme. Vi lo, og kjørte av gårde. Men vi kan love at det ble mye alkohol og mange flere hete sexakter i løpet av helgen.