Hyttetur

"mens jeg sto der på alle fire, kjente jeg en finger presse seg inn i det andre hullet. Dette hadd mannen min prøvd før, men da ble han avvist. Men dette klarte jeg ikke å si nei til. Pluteselig var finger nr. to inne i rompa mi."

For noen år siden reiste venninnegjengen på høsttur til Trysil. Slitne småbarnsmødre i slutten av 30-årene som skulle gå noen turer i fjellet og kose seg med litt vin på kvelden. Vi pakket opp bilen og stemningen var lett og hyggelig, endelig fri fra mann og barn; smilte Bente. Som var den eneste av oss som ikke hadde barn. Da vi ankom Trysil og endelig fant hytta så vi at det var stille og rolig, men et par hytter bortenfor var det musikk og stemmer. Da vi stoppet utenfor hytta så vi to yngere menn på trappa ved nabohytta.

Vi pakket ut av bilen og fant frem vinen. Det ble en rolig kveld. Dagen etter at frokosten var fortært satte vi på oss turtøyet og pakket sekkene. Vi gikk en lang tur og var slitene når vi var tilbake på hytta. Da vi skulle til å tilberede maten, oppdaget Trude at vi hadde glemt å kjøpe margarin. Tonje og Bente sa de kunne gå å høre med guttene i nabohytta. De kom tilbake med litt smør og en invitasjon. De hadde fått beskjed om at vi kunne bare komme bort etter middagen.

Etter middagen satte vi oss i sofaen med hvert vårt glass med vin og snakket om løst og fast. Bente lurte på om noen andre hadde lyst å gå bort til nabohytta? Selv om vi var døsene og trøtte etter turen og fjellufta, sa vi alle ja. Da vi banket på kom en blond gutt og åpnet opp. Han het Martin, han sa så hyggelig at dere ville komme. Han hadde et pent smil. De andre guttene het, Magnus, Erik og Andreas. De var veldig kjekke og var rundt 25 vil jeg tippe. Bente visket meg i øret; Han Martin skal jeg ha. Jeg kikket på henne og sa, husk på at du har en hjemme. Etter en stund reiste Martin seg opp for å hente seg noe å drikke, Bente fulgte etter. Plutselig var begge borte. Jeg gikk ut for å ta meg en røyk, Andreas fulgte etter meg. Han sa, jeg må bare tisse litt. Han gikk litt bort, men jeg kunne se at han hadde litt av et redskap. Når han kom tilbake sa han, du er fantastisk flott. Bare smilte og gikk inn på hytta igjen.

Nå var det plutselig bedre plass i sofaen.Trude og Erik var begge borte. Tonje og Magnus satt og snakket om trening. Tonje spurte Magnus om han ville være med å hente vin på hytta vår. Magnus spratt opp, tror han håpet at den turen ville by på noe mer. Etter at de hadde gått satt vi lenge å snakket og drakk. Plutselig kikket Andreas bort på meg, lurte på om jeg likte hva jeg hadde sett ute under røykepausen. Jeg ble litt tatt på senga, men fikk sagt at utsikten var fin. Før jeg reiste meg opp og fant frem en ny røyk. Andreas kom litt etter, fisket den ut for å tisse. Jeg stompet røyken og gikk bak han og tok tak i penisen hans. Den var stor i slapp tilstand. Jeg ristet den og dro forhuden bakover to-tre ganger. Han tok tak i hånda mi og leide meg inn på badet. Han sa han ville ha deg, men vi måtte dusje først. Han kledde av seg og så meg, han var tydelig selvsikker. Så løftet han meg inn i dusjen, tok såpe i hendene og vasket hele meg.

Jeg tok såpen og startet med å vaske rompeballene hans. Jeg merket at han svulmet opp og tok tak rundt penisen hans. Den var svær... Tipper rundt 22-23 cm og jeg klarte ikke å nå helt rundt den. Da løftet han meg opp og jeg la bena rundt han. Han løftet meg inn på rommet sitt. Han la meg på magen og løftet opp underlivet mitt. Han slikket meg etter alle kunstens regler. På klitoris, leppene og rundt og i anus. Dette haddejeg aldri opplevd før. Jeg var så kåt. Jeg ba han legge seg på rygg. Han gjorde det, men snudde meg rundt så han fremdeles hadde tilgang til musa mi. Jeg gapte så godt jeg kunne, og fikk litt av den i munnen.

Den var så stor, jeg fikk bare sugd på selve hode. Etter å gitt hverandre oralnytelse, tok Andreas på nytt å snudd meg, før han satte monsteret mot musa mi. Jeg var søkkvåt, men allikevel måtte han være forsiktig. Den skle sakte men sikkert inn. Det var så deilig å bli fylt opp. Å mens jeg sto der på alle fire, kjente jeg en finger presse seg inn i det andre hullet. Dette hadd mannen min prøvd før, men da ble han avvist. Men dette klarte jeg ikke å si nei til. Pluteselig var finger nr. to inne i rompa mi. Jeg jamret og skrek, Andreas pumpet på. Jeg så stjerner. Jeg kom så kraftig som jeg aldri har gjort før.... Han sa at det var like før han kom. Jeg ba han om å trekke seg ut, han sprutet oppover ryggen min.

Etter en liten pause prøvde han å ta meg i rompa, men den var alt for stor. Jeg la meg på ryggen og han la seg over meg. Jeg kjente den enorme pikken skle sakte men sikkert inn. Andreas pumpet løs og musa mi elsket hver eneste cm. På nytt fikk jeg en utrolig deilig orgasme. Jeg var nå helt øm og mørbanka i musa. Vi sovnet rett etterpå. Da jeg våknet dagen etter var ikke Andreas der. Jeg tok et håndkle rundt meg å kikker ut av rommet. Der satt Bente og Trude kom ned trappen. Andreas og de andre guttene lagde frokost. Jeg gikk inn på badet og kledde på meg. Når jeg satte meg i sofaen, smilte Trude til meg. Bente lurte på om jeg levde, får hun hadde hørt meg hyle i går natt. Jeg svarte bare med er smil; han var enorm.

Etter en stund kom Tonje og Magnus tilbake, Tonje smilte og Magnus gliste til gutta. Frokosten ble fortært. Vi takket for maten og gikk tilbake til hytta. Starten nedpakkingen og i det vi startet med å bære ut i bilen, kom guttene. De ønsket mobilnummerene våres. Vi sa at det kunne de ikke få, men at vi var på denne hytta ny og ned. I bilen hjem gruet jeg meg fryktelig til å møte mannen min, jeg hadde gjort noe jeg ikke burde ha gjort. Men på kvelden når vi la oss, snudde jeg meg rundt og krøyp under dyna. Begynte å kile han på pungen før jeg gapte over pikken hans.

Jeg sugde han til han kom. Så snudde jeg meg over på magen, og sa slikk meg, Han slikket og sugde. Jeg bevegde på rompa så tunga hans traff anus, han ble litt overrasket. Men fortsatte, jeg ba han så om å ta meg i 2’ern. Han gjorde som han fikk beskjed om, pikken hans skle inn i det trange hullet. Samtidig la han den andre hånda over musa mi og masserte den. Jeg kom, og like etter kom mannen min. Tømte seg i rompa mi. Han snudde seg over på ryggen og sa; gudene vet hva du gjorde på den turen, men du må gjerne reise igjen. Hvis dette er hva du har med hjem.