Hyttenaboene del 1

"Den vokste seg raskt stor, det var ikke den største pikken hun hadde hatt i munnen, men det var ikke langt unna."

Ved et fjellvann på nordvestlandet ligger det fire hytter. Den ene hytten tilhører Erik og Berit. Et par mer frilynt og liberalt enn de fleste. Erik er 53 år, lege, høy og slank. Han har sølvfarget hår og blå øyne og har aldri hatt problemer med å tiltrekke seg det motsatte kjønn. Berit er 47 år, legesekretær og formfull uten å være tykk. Hun har mørkt hår, brune øyner og er en dame som både unge og eldre menn drømmer om. De tre andre hyttene har de siste årene fått nye eiere, eller det vil si en av hyttene har samme eier, men det er nå sønnen i familien som er den som er flittigst til å besøke den.

Han heter Nils, han er 18 år og tømrerlærling. Han er opprinnelig fra Sri Lanka, men ble adoptert og kom til Norge i ung alder. De siste gangene har han også hatt med seg kjæresten sin Susanne, også hun er adoptert. Hun kom fra Korea, men har i likhet med Nils bodd nesten hele livet her til lands. På de to siste hyttene holder det til to par rundt 30. I den ene er det Hans, 34 år, advokat, mørkhåret og muskuløs og hans 4 år yngre kone, Grethe som er blond, lita og veltrent. I den andre er det Anders og Kari. Begge 32, begge blonde, begge spreke og begge attraktive.

Erik og Berit har vært på hytta noen dager, mens de andre har stått tomme fram til i dag. I det paret kommer hjem fra dagens fjelltur så ser de at Nils har innlosjert seg på hytta til foreldrene. De stopper og slår av en prat. Det viser seg at Nils skal være der noen uker og at kjæresten Susanne kommer etter om noen dager. De regner med å se mer til hverandre i løpet av den neste tiden så etter en kort samtale så trekker Erik og Berit tilbake til hytta for en velfortjent dusj før middag og noen glass vin på terrassen. Når de sitter der og super vin så dreier samtalen mer og mer over på sex.

De har et åpent forhold og i løpet av de siste feriene så har Erik havnet i senga med både Kari og Grethe. Ikke begge samtidig, men hver for seg mer enn en gang. Berit på sin side har heller ikke lagt på latsiden, både Hans og Anders har fått nyte godt av sexlysten hennes. Nå innrømte hun at hun gjerne ville føre til Nils på listen over hyttenaboer som hun har ligget med. Erik skjønte godt at kona ble kåt av å se den unge, mørke, muskuløse kroppen hans og sammen la de en plan for hvordan drømmen hennes skulle bli virkelighet. Etter frokost neste morgen så pakket Erik sekken og dro til fjells.

På veien så stoppet han innom hytta hvor Nils var og banket på døra. Det var ingen som åpnet, så han gikk rundt og banket på soveromsvinduet hvor han visste at Nils lå. Nils åpnet gardina og sola blendet det morgentrøtte ansiktet hans. Han gned søvnen ut av øynene og åpnet vinduet. Erik beklaget at han vekte han, men han ville bare si at dersom han ville ha en god frokost så kunne han bare gå bort til Berit som hadde rundstykkene klare. Nils takket for tilbudet og Erik marsjerte videre. Etter en kjapp dusj så tok Nils på seg en shorts og en singlet før han trakket i sandalene og ruslet bort til Berit. Han banket på døra, men det var ingen som svarte. Han gikk rundt hytta til terrassen som lå dekket i sol. Der, midt på terrassen, så han Berit ligge og sole seg uten en tråd på kroppen.

Han hadde sett de fyldige brystene hennes tidligere, men han hadde aldri sett henne helt naken og han visste ikke helt hvor han skulle feste blikket. Berit oppdaget han og reiste seg opp og gikk bort for å hilse. -Erik sa at jeg kunne komme bort for å få frokost, startet Nils med. -Selvfølgelig, bare sett deg så skal jeg gå inn og hente rundstykker og juice! svarte Berit. Hun forsvant inn og etter noen minutter så kom hun tilbake med et fat med ferdig påsmurte rundstykker og et glass appelsinjuice. Hun satte det ned på bordet og trakk fram en stol som Nils kunne sitte på. Hun satt seg på den andre siden av bordet, fortsatt uten en tråd på kroppen. Nils takket og satte seg ned. Berit så at blikket hans flakket og var rask med å forsikre han om at det var greit å se på henne, at hun hadde tatt på seg klær hvis hun hadde noe i mot å bli sett på.

Nils slappet med det mer av og nøt frokosten og selskapet. Etter at han var ferdig så spurte Berit om det var noe annet han ville ha. -Kanskje et glass vann, svarte han beskjedent. Berit hentet to glass, en mugge med vann og en boks med isbiter som hun satt på bordet. Hun helte først oppi til Nils før hun helte oppi sitt eget glass. Deretter fylte hun begge glassene med isbiter. Etter at hun satt seg ned så tok hun en isbit fra bordet og strøk den over nakken, skuldrene og videre ned over brystet og magen sin. Kulden gjorde at brystvortene knoppet seg, og hun kunne se at det hadde den ønskede reaksjonen hos Nils. Han hadde allerede kastet singleten og nå kunne hun se at bulen i shortsen hans vokste.

Berit reiste seg opp, tok en ny isbit i handa og førte den over Nils sin nakke og skuldre, etter at den første isbiten hadde smeltet så tok hun en ny. Denne førte hun ned langs magen hans, når hun kom til shortsen så førte hun handa innenfor og slapp isbiten. Nils spratt på beina og ristet den vekk til Berit sin store fornøyelse. Hun lo lenge før hun beklaget seg og sa at det var dårlig gjort. Nils lo med henne og sa at det gikk bra. Hun bevegde seg rundt på fremsiden av han og satte seg på huk foran han. -Jeg skal gjøre det godt igjen! insisterte hun. Hun trakk shortsen ned og en mørk, halvfet pikk kom til syne. Han protesterte ikke og hun lente seg fram og tok pikken i munnen og begynte å suge han.

Den vokste seg raskt stor, det var ikke den største pikken hun hadde hatt i munnen, men det var ikke langt unna. Den var godt over 20 centimeter lang og like tykk som en boks med barberskum. Berit masserte ballene hans og tok mer og mer av pikken i munnen. Etter hvert merket hun at pusten hans ble tyngre og tyngre og beina hans litt skjelvne. Hun ba han sette seg ned i stolen igjen, og han gjorde som han fikk beskjed opp. Berit la ei pute foran seg og satt seg ned på kne før hun igjen tok pikken hans i munnen. Hun var våt og kåt og klar til å bli pult, men merket raskt at Nils ikke kom til å holde ut mye lengre.

Hun bestemte seg derfor for å suge han til orgasme, så kunne hun få tilfredsstilt sine lyster når han var klar for runde 2. Hun så opp på han, lydene og grimasene fortalte at det var sekunder igjen, men hun bare fortsatte å suge. Til slutt eksploderte han og hun kjente spruten mot ganen. Hun svelget unna og stoppet ikke før pikken hans var helt tom. Nils ble sittende tungpustet en stund. Berit la seg på rygg på håndkleet som lå midt på terrassen og ba Nils gjengjelde tjenesten. Nils gjorde som han ble fortalt og la seg mellom beina hennes og begynte å slikke henne. Han gikk til verks med stort pågangsmot, og med litt veiledning så traff han alle de rette punktene. Berit ble kåtere og kåtere og var klar for mer pikk.

Hun reiste seg og ba Nils legge seg på rygg. Hun satte seg rolig ned og førte pikken hans inni seg. Han masserte de fyldige brystene hennes mens hun red han. Etter hvert flyttet han hendene videre nedover magen hennes og masserte henne samtidig som hun red han. Hun kjente orgasmen komme skyllende og presset hånda hans mot underlivet sitt i det den første bølgen kom over henne. Hun kjente hvordan hele kroppen strammet seg og hun hylte når kroppen hennes fyltes med vellyst. Nils klarte ikke holde seg lenger så sæden hans ble pumpet inn i henne og orgasmen hennes bare varte og varte. Til slutt klarte hun ikke mer og segnet om ved siden av Nils og de ble begge liggende helt utmatte i sikkert en time.

Berit kom seg etter hvert på beina og fikk fylt opp vannglassene så de fikk i seg sårt tiltrengt væske. Hun så på Nils og sa at dersom han ønsket at dette noen gang skulle gjenta seg så måtte han holde det for seg selv. Han lovet. Selv om Berit og Erik visste at de fleste i hyttene rundt var like kåte og sexgale som de, så var det likevel slik at de andre ikke visste om hverandres eskapader. Nils gikk tilbake til hytta, senere på kvelden så de at Susanne også var kommet. De to holdt seg i og rundt hytta de neste dagene, så Berit og Erik så ikke noe særlig til dem. Noen dager senere hadde Hans og Grethe også tatt turen til fjells.

Foruten Berit så var Grethe den dama som Erik likte aller best. Hun var lita, veltrent, med ei stram rumpe og små faste bryster. Og hun var med på det meste. Uansett hva Erik foreslo så var hun med. Erik hadde ventet på at de skulle komme, og nå når de var her så tok det ikke lang tid før han informerte Berit om at han tok en tur bort til de. Han banket på og det var Hans som åpnet, de klemte og Erik ble invitert inn. Like innenfor døra så traff han Grethe og nye klemmer ble utvekslet. Hans unnskyldte seg og sa at han kom rett fra jobb og ville ta en dusj før middag.

Han hadde ikke før lukket baderomsdøra bak seg før Erik trakk Grethe inntil seg og kysset henne vått. Hun gjengjeldte kysset og protesterte ikke når Erik dro toppen hennes over hodet og frigjorde de små brystene hennes. Han kysset og masserte brystene hennes mens hun trakk t-skjorta hans over hodet. Hun var tydeligvis ikke bekymret for at Hans skulle komme ut igjen og oppdage det som foregikk. Plagg etter plagg forsvant og snart var begge helt nakne. Erik fører handa mellom beina hennes og kjenner at hun er våt. De forstår at de ikke har allverden av tid så han løfter henne opp på bordet bak henne og fører pikken sin forsiktig inn i henne.

Hun stønner lavt i det han puler henne rolig. De hører ikke lenger dusjen på badet, og skjønner at Hans snart kommer ut. Erik foreslår at de fortsetter senere. Grethe rister på hodet, og sier at de skal gjøre seg ferdig nå. Erik ser mot baderomsdøra. Grethe tar tak i rumpa hans og ber han fortsette. Erik fortsetter å pule hennes samtidig som han masserer brystene. Hele situasjonen gjør han kåt, og han merker at han snart kommer. Det merker også Grethe og ber han komme over brystene hennes. Han trekker seg ut og spruten står opp langs magen og til brystene hennes. Hun lener seg fram og slikker pikken hans ren. Erik er rask på med klærne, mens Grethe tar seg bedre tid. Hun har akkurat rukket å trekke toppen over hodet i det døra går opp og Hans kommer ut av badet. Hans ser på Grethe og Erik som står der småsvette. -Jeg tror jeg også må han en dusj sier Grethe og trekker toppen over hodet på vei inn til badet. Erik lar Hans komme i gang med middagen og trekker tilbake til sin egen hytte, usikker på om Hans skjønte hva som hadde skjedd eller ikke.