Hytta på Sørlandet | Kondomeriet

Hytta på Sørlandet

Det er midten av august, men fortsatt veldig varmt. Det er sommervarme ennå, og jeg har for en gang skyld vært heldig med ferien min.. Vi har leid oss en hytte på sørlandet, skal kose oss der noen dager. Det er noe spesielt med sørlandet. Folkene er liksom litt litt blidere der enn her på østlandet, de har også en deilig rullende dialekt.. Og det virker som om solen alltid skinner der, det er jo ikke så rart at vi trekker ned dit som trekkfugler trekker mot syden.

Jeg titter ut av vinduet på hytten, og det er vann og svaberg så langt jeg kan se. Det glittrer lett i vannet når solstrålene treffer det, og livet føles bare helt herlig. Jeg går inn på rommet og skifter til den nyinnkjøpte lette sommerkjolen. En sort, lett sommerkjole, - med tynne stropper som henger så lett på kroppen, at jeg nesten ikke kan kjenne den. Jeg går ut på trappen, og kjenner den deilige sjøluften treffe meg, og hører måkeskrik i det fjerne, og når jeg går ned er det så deilig å kjenne gresset mot mine føtter.

Jeg spaserer mot svaberget, og når jeg kommer bort er det deilig å kjenne at svaberget har blitt varmet opp av solen. Jeg er nødt til å stå stille en stund og bare nyte stilheten, og se utover vannet. Det er så idylisk her, vi er helt alene her, og det er langt til neste hytte. Det var en av grunnene til at vi leide denne. Her er vi ikke til sjenanse for noen. Jeg stikker en fot i vannet, det er ikke så varmt som jeg trodde, men heller ikke avskrekkende kaldt. Jeg setter meg ned, og kjenner det varme fjellet treffer huden min. Det er en deilig følelse, stikker begge føttene ned i vannet, og blir litt barnslig der jeg sitter, og er nødt til å sparke litt i vannet. Vannet i luften glitrer, og når det treffer huden min, så er det godt og avkjølende..

Jeg hører du komme bak meg, og jeg snur meg og smiler mot deg. Du setter deg bak meg og holder rundt meg. Det er så deilig å sitte der og bare nyte hverandre og all stilhet. Jeg lener meg godt mot deg, og legger hodet mitt mot din skulder, kjenner pusten din i nakken, og kjenner at det er et par dager siden du har barbert deg. Det er litt deilig med skjeggstubbene dine som forsiktig kiler meg i ansiktet når du lener deg inn mot meg. Lenge sitter vi slik, lenge. Vi sier ingenting, men nyter hverandres selskap for det.

Plutselig bryter du stilheten, - skal vi ikke bade? Vannet på føttene mine kjennes nå godt og varmt ut, og det frister med et bad nå som resten av kroppen er varmet opp av solen, og også litt varm fra vi har sittet og kjent hverandres kropper puste i så og si samme takt.
Jeg reiser meg opp, og tar av meg sommerkjolen, vi er så alene, at undertøy får gå som badetøy for denne gang. Vi går ned til bryggen, som vipper lett fra bølgene som slår inn mot svaberget. Jeg står litt før jeg tar mot til meg, og stuper ned i vannet. Det er deilig med det kalde vannet mot min varme kropp, og jeg kjenner at brystene mine knopper seg sammen i det de treffer vannet. Jeg dukker under, for så å komme opp igjen slik at håret mitt fint henger ned bak, og jeg ikke ser ut som en liten hulder.

Du står fortsatt på bryggen, og jeg kan se at du liker det du ser, og jeg nyter det at du nyter synet av meg. Jeg har på meg hvitt undertøy, og det er ikke så vanskelig for deg og se at brystene mine reagerer mot det kalde vannet. Hvor lenge er det du har tenkt til å stå der og nyte meg? Det er litt pirrende at du bare står der med et lurt smil, og ikke sier noen ting.

Mens jeg ligger i vannet, kjenner jeg at enten blir vannet varmere eller så er det varmheten som er på vei tilbake i kroppen min. Kjenner en liten iling går igjennom kroppen i det du stuper ned i vannet. Og plutselig er du borte, det er kun krusningene fra der du traff vannet som er det eneste beviset på at det er andre enn meg der. Jeg titter meg rundt, og lurer på hvor du vil dukke opp, og før jeg aner ordet av det kjenner jeg hendene dine stryke meg sakte oppover bena, og du kommer opp fra vannet foran meg.

Du tar armene rundt livet mitt, ser meg dypt inn i øynene, og trekker meg mot deg. Du kysser meg mykt, og det er deilig. Leppene dine er myke, men også våte og kalde fra vannet. Våres tunger møtes, og det er en rar følelse. Våte kalde lepper som møtes, mens tungene er deilig å varme som alltid. De leker med hverandre, og jeg er nødt til å holde rundt deg. Trekke deg enda nærmere meg. Kroppene våres er nå helt inntil hverandre, og mens vi kysser vugger kroppene våres av bølgene som slår innover oss. Det er deilig at naturen er med på å gjøre denne stunden enda bedre. Jeg kjenner nå at det ikke lenger er kaldt i vannet, men brystvortene mine er fortsatt like harde, hvis ikke enda hardere.

Brått trekker jeg meg fra deg, og du blir nesten litt overrasket, jeg dukker ned i vannet, og svømmer litt unna, når jeg kommer opp til overflaten igjen, ser jeg du ser mot meg og smiler. Du gjør ingenting, nå er det min tur til å bestemme hvor denne ferden ender.. Jeg dukker ned igjen, og svømmer mot deg, svømmer litt forbi deg, og kommer opp bak deg. Du merker at jeg er bak deg, men snur deg ikke. Jeg legger hendene mine på hoftene dine, og holder rundt dem, kysser deg forsiktig på ryggen, merker det smaker litt salt fra vannet, men det gjør meg ingenting. Jeg lar tungen min leke seg oppover ryggen din, mens mine hender stryker brystkassen din, jeg er nødt til å leke litt forsiktig med håret på brystkassen.

Elsker det, elsker følelsen av det mot hendene mine. Kjenner at du nå puster litt tyngre og at du nyter det jeg gjør. Når tungen leker seg opp mot halsen din, lener du hodet bakover mot meg og snur det bare litt, akkurat nok til at jeg kan kysse deg ømt, for så å la tungen leke seg opp mot øret ditt. Jeg suger lett på øreflippen din, og kjenner at du har lyst til å snu deg, men du gjør det ikke. Jeg biter også lett i den, og du puster nå mye tyngre. Tungen min leker seg på kanten av øret ditt, og jeg vet du liker å merke pusten min mot øret, det er ikke lett å puste rolig, kjenner hele kroppen vibrerer svakt. Det tenner meg at jeg kan gi deg denne nytelsen.

Nå klarer du ikke holde i mot lengre, og snur deg mot meg, lenge titter du meg i øynene, og jeg titter igjen, og vet plutselig ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg kjenner den ene hånden din stryke oppover det ene låret mitt, og det iler gjennom kroppen min, den fortsetter så oppover, og stopper opp ved bhen min, hvor den lett stryker over det ene brystet mitt, jeg klynker lett, for hele kroppen min er nå i ekstase. Den fortsetter videre opp, og du tar tak i håret mitt, og trekker hodet mitt bakover, og kysser meg ømt på halsen, kjenner tungen din leke på halsen min mens du kysser. Du kysser deg nedover, nesten helt ned til brystene, men de er akkurat under vannet, så mens du kysser halsen min og lar tungen leke kjenner jeg den andre hånden din er på vei ned.

Den er så vidt innom det ene brystet, før den fortsetter ned, videre ned. Kjenner du forsiktig stryker utenpå trusen min, og jeg er nærmest fastlåst, for du holder fortsatt hodet mitt bakover og leker med tungen, og jeg er nødt til å bare ta i mot, og jeg nyter det, kjenner jeg blir enda mer tent.

Så kjenner jeg en finger forsiktig stikke innunder toppen av trusen, kjenner den forsiktig leter seg frem til klitten min. Forsikig berører du den, og det er så deilig, rart deilig. En veldig spesiell følelse at du forsiktig stryker over den, samtidig som jeg kan kjenne vannet omringe skrittet mitt. Fingeren din fortsetter nedover, og så kjenner jeg den forvinner inn i meg, og samtidig den gjør det biter du meg i halsen, og jeg må stønne høyt. Merker du smiler, men du stopper ikke opp med å bite, og kysse. Og fingeren din går fort inn og ut av meg, elsker at du fingrer meg.. elsker følelsen og pirringen det gir meg. Og selv om vi er i vannet kan jeg kjenne at jeg blir våt, veldig våt.

Du slipper håret mitt, og jeg ser mot deg og smiler, mens du fortsatt har fingeren inne i meg, tar jeg mine ben rundt hoftene dine, og holder rundt deg. Jeg kan nå kjenne at du er hard, skikkelig hard. Kjenner den harde kuken din mot skrittet mitt mens du fortsatt fingrer meg. Jeg kysser deg ømt, og lar tungene våres leke vilt med hverandre. Brått tar du fingeren ut, og før jeg rekker å blunke rykker du den tynne stringtrusen av meg, det er ikke så mye som skal til for at den ryker. – Du kan alltids få en ny sier du, og smiler mens vi fortsatt har leppene våres mot hverandre. Jeg har fortsatt bena mine omslynget rundt hoftene dine, og jeg lar den ene hånden min forsvinne under vannet for å kjenne hva du har i boxeren, og det er deilig å kjenne den harde pulserende kuken din.

Jeg vipper den ut fra boxeren, og runker deg litt forsiktig, og kjenner du rykker til. Jeg styrer den så inn mot skrittet mitt, og det er så deilig å kjenne den hvile mot klitten min, for så å styre den inn i meg. Jeg biter deg i leppen i det du presser deg inn i meg, og jeg hikster litt til, kuken din er hard, men den er kald fra vannet og det er deilig når den kommer inn i mitt varme kjønn. Du holder meg hardt rundt hoftene og kjører den inn og ut.. inn og ut.. Det er så deilig, kjenner brystene beveger seg i takt med deg, og jeg lukker øynene, og lener meg litt lengre bakover slik at du kan trenge dypere inn i meg. Kjenner du lener hodet mot mine bryster og at du småbiter utenpå bh`en i den ene brystvorten, og jeg stønner høyt. Det er deilig å kjenne din pust og tunge som leker med brystet..

Jeg retter meg opp igjen, og du stopper opp, men er fortsatt inne i meg, jeg ser på deg, kysser deg lett, og sier lavt at du skal komme med meg. Du trekker deg sakte ut, og det er nesten en liten sjokkbølge som treffer meg i det du er ute da det kalde vannet igjen treffer skrittet mitt. Vi svømmer bort til flytebryggen, jeg tenker ikke på hvor vi er, og at stringtrusen min ligger og flyter inne ved land, bryr meg ikke om noen kan se oss, det er kun deg jeg tenker på nå. Jeg går opp stigen, og vet du nyter synet av at jeg går opp foran deg. Plankene på bryggen er deilig varme fra solen, og det er en god følelse mot kroppen nå, etter å ha vært en god stund i vannet.

Du kommer opp, og setter deg ved siden av meg, jeg kysser deg lett, og forsiktig dytter deg ned på bryggen. Kysser deg så lett igjen, og lar tungen min lede meg nedover. Nedover din hals, din brystkasse, mage, og jeg drar ned boxeren din og ser den deilige harde kuken din. Jeg slikker lett på hodet, og du stønner lett, for så å slikke nedover, tungen min bare elsker følelsen av kuken din. Jeg slikker oppover igjen, og tar rundt den med den ene hånden, fører den inn i munnen min og jeg suger deg først litt lett mens jeg forsiktig runker deg.

For så å suge hardere, tar hele kuken i munnen, og kjenner du nyter det. Kjenner jeg tenner veldig på det, og at jeg nå er skikkelig våt. Det er så deilig å kjenne kuken din i munnen min.. Kjenner at hvis jeg fortsetter mye lengre nå kommer det til å gå for deg, og du får ikke lovt til det ennå, så jeg slikker litt til på hodet for så å slikke meg oppover, jeg legger meg slik at mine bryster hviler mot din deilige hårete brystkasse, slik ligger vi litt mens vi småkysser, for så at du plutselig snur oss rundt.

Forsiktig flytter du det ene benet mitt litt, og jeg kjenner kuken din hvile litt mot magen min, før du fører den videre ned, og lar den leke litt med klitten min, og jeg biter meg selv i leppen av ren nytelse, og klynker. Vil ha deg inn i meg nå, har lyst til å kjenne at vi blir ett. Jeg  flytter nå bena litt mer fra hverandre, og du skjønner hva det er jeg vil. Og du styrer den inn i meg. Hele kroppen min dirrer da jeg kjenner du kommer inn, du støter først sakte mot meg, og bølgene gjør slik at flytebryggen spiller på vårt lag.
 
Du støter nå raskere og hardere, du vet jeg liker at du gjør det hardt, lyden av hud som treffer hud kan høres på lang avstand, og jeg møter hvert eneste støt. Hardere...Hardere.. jeg har ikke noe å holde meg fast i og holder rundt deg, kjenner du er varm og svett. Hører du stønner for hvert støt, og jeg elsker at jeg kan få deg til å stønne slik.
 
For hvert støt kjenner jeg brystene vugge i takt, og det er så deilig at jeg ikke vet hvor jeg helt skal gjøre av meg. Du støter nå raskere, og jeg lukker øynene og klynker høyt. Kjenner kuken din går inn og ut av meg, kjenner du treffer meg på det dypeste og at fitta mi nå er veldig våt, og gjør at kuken din lett glir inn og ut. Jeg kjenner den deilige følelsen komme, kjenner orgasmebølgen skylle over meg, og at fitta mi lukker seg rundt kuken din i det jeg kommer, du kjenner jeg skjelver og at det går for meg. Du kjenner jeg blir mer våt, og at orgasmen varer lenge....lenge...

Jeg merker at du også nå er nær, kan merke det på støtene dine, de går raskere og raskere, og jeg hører du stønner mer og mer, du er nødt til å holde i noe, og tar tak i håret mitt og biter meg hardt i halsen i det det går for deg, du støter hardt inn et par ganger for så å støte en siste gang hardt inn, og jeg kan kjenne jeg blir helt varm inne i meg og nyter det..

Lenge ligger vi slik, vi puster som om vi har løpt et maraton, kroppene våres er våte av svette, og vi bare nyter hverandres kropper, småkysser litt og du ser på meg mens du lett stryker meg om håret, og jeg smiler lett mot deg og kysser deg lett.

Etter en stund er det igjen mulig å høre måkeskrikene og bølgeskvulpet, vi har ligget en god stund og bestemmer oss for å stupe ut i vannet og svømme inn mot land. I det kroppen treffer vannet finner jeg ut at det var ikke vannet som var varmt i sted, det var kroppen som var varm pga tanken på deg. Vel inne på land tar jeg igjen på meg den lette sommerkjolen, trusen min fant jeg aldri igjen.

Du tar min hånd, og sakte går vi opp mot hytten, godt vi fortsatt har seks dager igjen på dette stedet tenker jeg..