Husverten | Kondomeriet

Husverten

Jeg var som mange andre studenter på jakt etter tak over hodet, og følte jeg hadde gjort et kupp da jeg fikk tak i en stor og flott leilighet. Husverten viste seg og være en kjekk, ung mann, noen få år eldre enn meg. Jeg smilte fornøyd, og tenkte at det var jaggu en bonus. En liten tid etter at jeg flyttet inn tikket det inn en melding på telefonen, det var husverten som ville komme innom for å få gjort noe forefallende arbeid i leiligheten. Jeg kunne jo ikke nekte han det, og tenkte at en handyman i sving kunne jo ikke skade i min ellers feminine hverdag.

Han kom innom og gjøv løs på arbeidet, jeg satt i stolen og smugtittet bort dit han holdt på. Nøt synet av den solbrune nakken hans og de sterke overarmene som jobbet så flittig. Jeg kjente lysten komme snikende, og bestemte meg for å ta meg en dusj, la han få jobbe i fred. Jeg gikk inn på badet, og lot badedøren være ulåst. Trakk genseren over hodet, og brystene mine tittet fram. Brystvortene struttet. Lot bukse og truse falle i gulvet. Jeg så på speilbildet mitt, kroppen var solbrun etter sommeren. Jeg strøk med varme hender over brystene og nedover magen, stoppet opp, sukket svakt, og skrev inn i dusjen. Jeg lot det varme vannet renne over meg, og kjente det sitret i hele meg. Så deilig det kjentes. Jeg tok hånda ned mellom bena og kjente på meg selv. Jeg var våt.

Plutselig ble det stummende mørkt rundt meg. Hva nå da, tenkte jeg. Hadde han kortsluttet noe der ute i stua, mon tro? Mer rakk jeg ikke tenke før det tok i badedøra. Jeg sto musestille i mørket og kjente vannet renne nedover kroppen min. Jeg hørte at han kom inn, men han sa ingenting. Jeg hørte glidelåsen i jakka hans når han dro den ned. Jeg hørte buksa hans gå i gulvet, og jeg prøvde og se noe rundt meg, men det var stummende mørkt. Jeg kunne høre pusten hans da han nærmet seg dusjen. Skyvedøra gikk opp og han kom inn. Jeg hadde trått lengst inn i dusjen, undrende på det hele, men med en pirrende følelse i hele kroppen. Raskt kjente jeg hånda hans stryke over armen min, og han trakk meg inn til seg. Jeg kunne kjennet det stivet lemmet hans lene seg mot meg. Han tok et godt tak i håret mitt, og dro hodet mitt bakover, kysset meg oppover halsen. Det gikk kaldt gjennom kroppen min, og jeg stønnet svakt. Ingen av oss hadde sagt noe ennå, kun det varme vannet og pusten vår kunne høres.

Han var sulten på mer, og hendene hans begynte og arbeide seg rundt på kroppen min. Han strøk over brystene mine, kløp litt i brystvortene som struttet mot han. Han bøyde seg fram og slikket på dem, samtidig som hendene hans strøk meg over korsryggen og tok et fast tak i rumpa mi. Mmm, så deilig det var. Han satt seg ned foran meg og spredde bena mine, han hadde funnet fram til det aller helligste. Jeg nøt oppmerksomheten, og kjente kåtheten strømme på. Han kysset meg mykt nedentil før han delte kjønnsleppene mine med tungen sin og slikket meg. Jeg gispet etter luft, og stønnet. Herregud så deilig det var. Han var dreven på området og jobbet målbevist med tunga. Lysten rev i kroppen og jeg kjente at orgasmen ikke var langt unna.

Han stoppet opp, og reiste seg, kysset meg hardt og lenge, før han snudde meg rundt og jeg lente meg mot dusjveggen. Jeg kjente hånda hans mot kjønnet mitt, og fingre som lette seg fram. Han fingret meg fort, og jeg stønnet etter mer. Han spredte bena mine, tok tak i hoftene mine, og han trengte inn i meg. Jeg gispet. Han stønnet ømt mot nakken min. Han trengte dypt inn i meg, og støtet taktfast. Jeg støttet meg opp mot veggen, og stønnet høyt. Han knadde det ene brystet mitt samtidig, og lot den andre hånda hvile på hofta mi.

Takten økte, og han stønnet med meg. Han tok meg hardere, og jeg kjente jeg nærmet meg bristepunktet.
Han flyttet den andre hånden ned til hofta og jeg kjente orgasmen komme, jeg stønnet høyere, hev etter pusten og kjente den fantastiske følelsen i hele kroppen. Jeg kom voldsomt. Han bøyde seg over meg, holdt meg fast, og sprutet inn i meg.

Vi ble stående slik, tett omslynget, og bare gispe etter luft, fremdeles i stummende mørke, og fremdeles uten at noen hadde sagt et ord. Han trakk seg ut av meg, strøk meg over ryggen, og forsvant ut av dusjen igjen. Jeg sto igjen alene i dusjen, og kjente det varme vannet renne nedover kroppen...