Huseieren

Thomas, som jeg leier kjellerleiligheten av, kom bort til meg.. Vi kom samtidig hjem, han fra jobb og jeg fra skolen. Thomas jobber i forsvaret, mens jeg studerer idrett på høgskolen. Han er noen år eldre enn meg og nylig skilt. Han spør om jeg vil komme opp en tur i kveld, ta en kaffe og bare snakke litt. Vi avtaler tidspunkt og jeg går inn i leiligheten. Jeg har ofte fantasert om Thomas når jeg har vært alene, så jeg gledet meg til å bli bedre kjent. Han var utrolig kjekk. Veltrent med mørkt hår. Siden jeg kom rett fra trening hoppet jeg i dusjen med en gang jeg kom hjem. Mens jeg såpet meg inn, tenkte jeg på hva som kunne skje og jeg merket jeg ble våt. Det var en stund siden jeg hadde vært hos en mann, og jeg merket at det ikke skulle mye til før jeg ble tent.

Jeg sto ekstra lenge i dusjen og befølte meg selv. Kjente jeg ble varm. Hadde en deilig følelse for kvelden. Jeg gikk ut av dusjen, tørket meg og brukte god tid til å smøre meg med fuktighetskrem over hele kroppen slik at huden ble myk og god. Det tikket inn en melding fra Thomas: ”Du må gjerne komme før.” Jeg merket at jeg ville løpe opp med en gang, men ville ikke virke alt for interessert og alt for desperat. Vi skulle jo bare ta en kaffe sammen og snakke litt. Det var ingen hint om at det skulle skje noe. Jeg hadde jo heller nesten aldri snakket med han før. Bare hilst når vi møttes utenfor huset. Jeg satte på meg noe av det finere undertøyet jeg har, en rød BH og en rød hotpants. Over det satte jeg på meg en litt stor og behagelig bukse og en singlet. Så gikk jeg opp. Jeg var litt spendt når jeg gikk opp trappa og ringte på dørklokken.

Han kom og åpnet. Jeg så han nylig hadde dusjet for håret var vått enda. Han hadde satt på seg en pen olabukse, noe jeg faktisk aldri hadde sett han i før siden jeg alltid møtte han til eller fra jobb og da hadde han militær uniform. På overkroppen hadde han en enkel svart t – skjorte. Han var utrolig kjekk. Jeg gikk inn og satte meg i sofaen. Han kom ut med to kopper kaffe og satte seg ved siden av meg. Det var fint inne i huset, selv om det bar preg på en nylig skilsmisse. Vi satt å snakket om alt mulig. Skole, jobb og interesser. Vi er begge friluftslivinteressert og delte mange erfaringer om forskjellige type turer. Jeg lærte mye nytt og fikk mange nyttige tips. Han hadde ett rom med forskjellig utstyr han ville vise meg. Jeg fulgte etter han til ett rom ved siden av soverommet.

Her hadde han soveposer, telt og alt utstyr han brukte når han var på turer. Det var mye fint der, og jeg kunne se på utstyret at han hadde en del penger. Han snudde seg mot meg når vi skulle gå ut igjen. Vi så på hverandre, og han la ene armen rundt midjen min. Jeg merket jeg ble litt usikker og nervøs. Jeg kikket opp på han og fikk ett forsiktig kyss på munnen. Jeg kysset tilbake. Det var utrolig deilig og jeg merket at jeg begynte å bli kåt av kyssingen. Han løftet meg opp og jeg tok beina rundt hoftene hans og stønnet lavt. Han bar meg inn på soverommet og la meg ned på sengen. Han la seg over meg og fortsatte å kysse meg. Jeg merket at jeg måtte ha mer, og begynte å ta av han t – skjorta. Han hadde en utrolig fin overkropp og jeg måtte bare ta på den.

Han tok av meg singleten og fikk se de røde blondene. ”Du hadde forventinger du”. Jeg svarte ikke. Jeg fortsatte å kysse. Han tok av meg bukse og studerte meg. Tok på meg fra topp til tå. Tilslutt tok han av meg Bhen og kysset begge brystene mine. Klemte dem og kjærtegnet dem. Jeg satte meg opp slik at jeg ble sittende mot han. Jeg kunne kjenne pikken hans mot låret mitt, og jeg førte hånda ned for å kjenne den. Han var hard og stor, og jeg merket at jeg ble enda kåtere. Han la meg ned på senga igjen og rev av meg trusa. Det gjorde litt vondt, men jeg var så kåt at det brydde meg ikke. Han ble stående å se på meg. ”Du er deilig”, sa han mens han sto der. Han bøyde seg mot meg og la en hånd i skrittet mitt og førte en finger mellom kjønsleppene.

”Du er våt”. Jeg løftet hoftene for å få mer av han. Han stakk en finger inn i fitta mi og begynte å fingre meg sakte. Jeg stønnet lavt. Kjente saftene rant av meg. Jeg måtte ha mer, mye mer. ”Knull meg”. Han kikket opp på meg, lo litt og tok av seg resten av klærne han hadde på. Jeg satte meg opp og tok tak i pikken hans. Den var stor. Jeg hadde aldri holdt en så stor penis før, og følte ikke at jeg hadde helt dreisen på det når jeg runket han. Han stønnet, dyttet meg ned på sengen og førte pikken mot åpningen min. Han lekte litt med meg. Førte pikken opp og ned sprikken min, og så vidt inn i meg. Dette gjorde han flere ganger før han hardt førte pikken inn i meg og den gikk rett til bunns.

Jeg stønnet høyt og gispet etter luft. Den var stor. Jeg kjente det var trangt. Jeg fortsatte å stønne og kjente at jeg kom nærmere en orgasme for hvert støt. Jeg merket at han var like før selv. Han stoppet og ba meg stille meg på alle fire. Han ville ta meg bakfra. Han støtte hardt inn, og jeg merket at jeg mistet kontrollen. Jeg kunne ikke stoppe han nå. Han hadde raske og harde bevegelser. Jeg kjente han kom helt inn i hvert eneste støt. Det var deilig. Jeg stønnet høyere og høyere. Det var ikke mye som skulle til før jeg kom nå. Han merket det. Han dasket meg på rompa og førte hånda si mellom beina mine og fant klitoris.

Det skulle ikke mer til og jeg kom. Jeg klarte ikke å holde meg oppe lengere, og ble holdt fast av armen hans. Han kom han også. Jeg kjente den varme saften inni meg. Han trakk seg ut av meg og la meg ned på sengen. Han la seg ved siden av meg og holdt rundt meg. Jeg sovnet……