Hun skulle jo bare på besøk

Det var deilig for meg og se på henne mens hun stod foran meg og kledde av seg. Herregud for en perfekt kropp! Jeg kjente pulsen steg når hun dro av seg trusen.

Hun hadde alltid håret løst. Hun brukte nesten ikke sminke, men utseende hennes var til å falle av stolen for. Hun var flink i alt, og hadde mange venner. Hun var ikke en sånn populær jente, men en jente som ble likt av mange. Jeg var god venn med denne jenta, selv om jeg akkurat hadde møtt henne. Jeg var selv ei helt orginal jente med vanlig utseende, og hadde «noe og ta i» på kroppen.

Etter en gymtime kom hun bort til meg og spurte hva jeg skulle gjøre resten av dagen. Jeg hadde ingen planer, så jeg var ledig til hva som helst. Hun ville gjerne komme og se en film eller noe sammen med meg, så kunne vi bli litt bedre kjent. Det ringte på døren, jeg løp og åpnet. Der sto hun, med det peneste smilet jeg kunne forestille meg. Hun kom inn og kledde av seg jakken. Det var da jeg kunne se den deilige timeglass figuren under en tettsittende singlett. Brystene hennes var store og så stramme og perfekte ut i den utrigningen. Buksen hennes satt stramt runndt lårene hennes, og jeg kunne se antydning til en stringtruse over buksekanten. Vi lå og så på film, men sa ingenting. Det var en merkelig stillhet som fyllte rommet. Hun lå på min venstre side, og jeg kjennte at hvis jeg ikke reiste meg og kom på en «jeg må på do» unnskyldning snart så ville buksen min bli gjennomvåt.

Jeg reiste meg opp av sofaen og skulle til å gå, men akkurat da grep hun tak i hånden min og reiste seg. Hun så på meg mens hun smilte. Hun strøk meg på kinnet og helt ut av det blå kysset hun meg forsiktig. «Har du ikke et ledig rom vi kan bruke?» Hvisket hun forsiktig. Jeg var stum, men ville så gjerne ha henne. Jeg førte henne inn på rommet og stillte meg ved siden av senga. Hun lukket døren og gikk nærmere og næmrere meg. Da vi stod rett opp og ned ovenfor hverandre la hun den ene hånden min på hoften sin. Hun hadde fortsatt det deilige smilet rundt munnen.Hun dro sakte av seg singleten mens hun vrikket forsiktig på hoftene. Hendene mine fulgte etter bevegelsene hennes. Hun kneppet opp buksen sin, dro den av og sparket den bort før hun kneppet opp bukseknappen min og dro av meg buksa også. «skal du ikke ta av deg toppen søta?» jeg klarte ikke si et ord, men dro av meg toppen. Vi stod i bare BH og truse nå. Og akkurat som jeg antydet hadde hun på seg en minimal men lekker stringtruse. Hun dyttet meg ned på senga mens hun fortsatt sto på gulvet. Hun tok hendene bak rygget, og løsnet BH'en sakte. Hun hadde en liten rytme i kroppen samtidig. Det var deilig for meg og se på henne mens hun stod foran meg og kledde av seg.

Herregud for en perfekt kropp! Jeg kjente pulsen steg når hun dro av seg trusen. Jeg kunne se en deilig barbert fitte. Så snart trusen hadde falt på gulvet krabbet hun opp i senga og stillte jeg på alle fire over meg. Hun så på meg og sa «nå skal vi ha det litt moro lille venn» jeg fikk frem et lite smil. Hun kysset meg på brystkassen mens hun løftet meg litt opp slik at hun fikk hendene bak ryggen min og kunne ta av min BH. Hun kastet den vekk uten og se hvor den landet. Hun masserte brystene mine forsiktig. Hun slikket brystvortene mine, ikke hardt, men hun slikket forsiktig små sirkler rundt dem. De ble stive, og skjeden min ble bare våtere og våtere. Hun lo litt mens hun holdt på, en svak latter mens hun fortsatte og kysse meg nedover magen helt til hun kom til trusekanten. Hun førte hendene sine oppover lårene mine mens hun kysset meg utenpå trusen. Hun løftet meg litt opp så hun kunne dra av meg trusen min. Hun dro den av på den elegant måte før hun kastet den bort. Også denne gangen uten og se hvor den landet. Hun tok forsiktig hånden sin og strøk den over skjeden min. Hun la ansiktet mellom føttene mine så hun skulle få god utsikt over hva jeg hadde og hva hun gjorde. Hun førte fingeren frem og tilbake i skjeden min mens hun så opp på meg med blanke øyne. Hun førte en finger inn i fitta mi, mens hun spurte om det var godt. «Deilig» svarte jeg mens jeg var i skyene. Hun førte enda en finger inn i fitta mi mens hun nå begynte og slikke meg. Hun slikket seg frem til et punbkt jeg reagerte på og jeg stønnet. Da hun fant det punktet slikket hun fortere, og fingrene hennes gled ut og inn i fitta mi fortere og fortere. Jeg stønnet oftere og oftere ettersom hun holdt på. Jeg kjente jeg pustet fortere og høyere. Det var ikke lenge til jeg kom nå. Denne uskyldige pene jenta kunne det hun gjorde. Og det med sikkerhet. Da jeg kom var det som om blodet strømmet i flere hundre kilometer i timen gjennom kroppen min. Jeg stønnet så høyt at jeg var sikker på naboene kunne høre det. Jeg strammet alle musklene jeg hadde i kroppen. Hun la seg ved siden av meg og så på meg. Jeg slappet av i kroppen. Og lo litt når jeg så henne inn i øyenene. «vi har en lang natt i sikte» sa hun etterfulgt av et kyss. Det ble en uforglemmelig natt. Trist nok ble det bare en. Men det var en natt jeg kom til å huske i lang tid fremover.