Hun kom padlende

"Med fingrene skilte jeg leppene lett slik at tungen fant klitten hennes. Først forsiktig, så hardere etterhvert. Hun stønnet og vred på kroppen. Etterhvert slikket jeg henne over det hele og hun holdt hodet mitt med hendene mens jeg jagde tungen inn i grotten hennes og sugde på klitten."

Solen dirret på himmelen, det var en av disse fantastiske sommerdagene vi kan ha her på Vestlandet en gang i blant. Alene padlet jeg utover i fjorden for å finne en plass å gjøre strandhugg noen timer, hadde med meg litt godt til å drikke og spise, og en bok. Jeg kjenner til noen usjenerte plasser der det sjelden er folk. Der liker jeg å ligge og sole meg og bade i innimellom. På rolige dager som i dag er jeg gjerne naken; jeg hører og ser båter som nærmer seg før de ser meg. Liggende på rygg kjente jeg solen varmet, av og til kom en liten varm bris strykende. Jeg lå der og lot tankene fly. Tenkte på jenter, deilige jenter, fikk en halvstiv, selvfølgelig duppet jeg av.

 «Oi, er det noen her?» Jeg våknet med et rykk når jeg hørte en stemme. Grep etter noe å dekke meg til med, men fant ikke det i farten. «Ta det med ro, det er ikke noe galt», hørte jeg stemmen si, lattermildt. Det var en flott kvinne som satt i en kajakk, liggende rett foran meg. «Er det ok om jeg også går i land her?» spurte hun, mens hun allerede var i gang med å gjøre nettopp det. Jeg hadde fått tullet et tøystykke rundt livet og hjalp henne med å dra kajakken litt opp på land. Hun tok av seg vesten, og jeg kunne se at hun var en flott kvinne på rundt førti, noe yngre enn meg. Under vesten hadde hun på seg en tynn våtdrakt med korte ermer og ben, som fremhevet hennes flotte former. Som det mest naturlige i verden fortsatte hun med å kibbe av seg skoene og deretter å åpne og vrenge drakten av seg mens hun fortalte hva hun het, hvor hun kom fra og at det var første gang hun padlet i dette området. Under drakten var hun naken, bortsett fra en bikinitruse som hun også tok av seg.

Hun hadde stort sett ryggen til meg, og jeg nøt synet av en solbrun kropp med en rund fin rumpe. Rumpen var lysere enn resten men likevel såpass gylden at jeg tenkte at hun liker å sole seg naken, hun også. Så tok hun tre skritt fram og stupte elegant i sjøen. «Du så mer avslappet og komfortabel ut i sted. Hiv fra deg teltduken du har rundt deg, og kom deg uti.» Det var nesten som en kommando, og jeg gjorde som hun sa og stupte, selv om jeg kjente at det hadde begynt å våkne til liv i ‘teltet’. «Det ser ut til at du er helt alene her, er det liksom plassen din dette?» spurte hun. Jeg fortalte at jeg har hytte ikke langt unna, og har vært her ofte, både alene og sammen med andre. Hun svømte til land og satte seg i vannkanten, lente seg bakover så de velformede litt tunge brystene struttet mot solen, og mot meg. Det var et fristende syn. Jeg svømte kjapt inn og satte meg på liggeunderlaget mitt før pikken fikk tid til å reise seg.

Hun rullet ut et teppe og la seg godt til rette, flatt på rygg. I øyekroken kunne jeg se de myke brystene bre seg litt utover, og at de mørke vortene struttet. Den solbrune huden glinset og vannet glitret som perler i det våte, sorte kjønnshåret. Hun lå nærmere meg enn det jeg hadde turt om jeg kom sist. «Dette er noe av det beste jeg vet, ligge naken og kjenne solen varme hele meg.» Og uten at jeg svarte fortsatte hun. «Jeg kjenner at jeg får energi og at jeg lever, det kribler liksom litt i meg.» Det begynte så vidt å bli liv i pikken igjen, men ingen ordentlig reisning, så jeg ble liggende på ryggen. Men mens jeg lå der med øynene lukket og nøt øyeblikket kjente jeg at hun strøk meg på hoftekammen med fingertuppene. «Jeg ser du også blir litt kåt av dette» sa hun. Manndommen min reiste seg straks, og hun tok et fast grep rundt den og runket meg sakte. Når hun sa «Kan du kysse meg?» tenkte jeg at dette er for godt til å være sant. Jeg la meg delvis over henne og munnene møttes i et vått krevende kyss. Jeg hadde en hånd fri og masserte brystvortene før jeg fortsatte nedover. Hun skilte bena litt når hånden nærmet seg skrittet, og jeg masserte musen hennes uten presse meg inn i henne. Munnen hennes slapp min, og jeg bevegde meg nedover mens jeg kysset og slikket den varme kroppen. Tok en tur over de to runde toppene med harde vorter, nedover den myke magen der tungen min fant en dråpe salt vann i den dype navlen.

Så kjente jeg det krusete håret mot ansiktet og jeg snuste inn duften av denne kåte voksne kvinnen. Jeg kjente saltsmaken fra sjøen som hang i etter badet. Med fingrene skilte jeg leppene lett slik at tungen fant klitten hennes. Først forsiktig, så hardere etterhvert. Hun stønnet og vred på kroppen. Etterhvert slikket jeg henne over det hele og hun holdt hodet mitt med hendene mens jeg jagde tungen inn i grotten hennes og sugde på klitten. Kroppen hennes spente seg og ristet mens orgasmen skylte over henne. Jeg rullet over på rygg igjen og hun tok igjen tak i staken. Runket den bestemt. Så satte hun seg opp og lekte med tungen på kukhodet før hun tok det i munnen og sugde. Jeg kunne se hvordan hun lot den gli inn og ut mellom leppene. Med den ene hånden klemte hun rundt roten mens hun masserte ballene mine med den andre. Hun satt på tvers ved siden av meg og når hun reiste seg opp på knærne kunne jeg massere kjønnet hennes.

Jeg kunne kjenne den myke varmen dypt inni henne samtidig som jeg masserte klitten. Hun var dryppende våt. Hun slapp taket i pikken, og la seg på rygg slik at jeg endelig kunne pule henne skikkelig. Kuken sto som et spett, og fitten var så glatt at jeg kunne trenge meg inn i den sugende varmen hennes uten motstand. Vi lå stille et øyeblikk og lot tungene igjen møtes i et vått kyss før jeg sakte men bestemt begynte å bevege meg inn og ut av den varme grotten hennes. Det gikk etterhvert både hardere og fortere på veg mot den store utløsningen. Vi nøt hverandres svette og glatte kropper. Hun vred seg under meg og støtte kjønnet sitt mot mitt til hun stønnet høylytt når hun på nytt nådde klimaks. Jeg jukket fortsatt som besatt noen sekunder til før jeg kjente ilinger som kom i fra nakken, nedover ryggsøylen og gjennom pungen til det eksploderte, jeg sprutet alt jeg hadde opp i den glatte herligheten hennes. Etterpå ble vi liggende på rygg, tett inntil hverandre i noen minutter og samlet oss igjen. Vi hadde tross alt truffet hverandre for første gang for mindre enn en time siden. Mens vi lå der tøffet en pen gammel snekke forbi, på sakte fart og rett utenfor viken vår. Hadde flere båter passert mens vi var druknet i hverandre?