Hud mot hud

Hud mot hud. Deilige, lange netter med varme følsome hender og varme munner, hvor jeg forstår hvordan det er å ta føringen uten å bli dominerende.

Jeg ønsker ikke å underkaste deg - men å gi deg nytelse. Da vil du føle de sterke, gode, varme og følsomme hender som tar på deg akkurat slik du vil bli tatt på. Du savner den gode samtalen som gir deg mer enn tomme ord. Du savner en som kan se din kvinnelighet, en du kan stole på, en som er bare din.

En som bringer deg til de store høyder, hvorfra du egentlig aldri har lyst til å falle, men når du allikevel gjør det, er det bare for å oppdage at du blir fanget av sterke armer som atter bringer deg opp. Er opptatt av jenta skal ha det godt og ikke bare tenke på meg selv. Gutter kommer jo fort og er kanskje fornøyd når de har fått sitt og tenker ikke på at jenta trenger mer tid for å bli kåt.

Det kan være vondt for dere, siden dere ikke blir våte nok. Når han holder på med sitt og har det bra, men dere sier ikke noe om det og bare later som det er godt, i håpet om at han skal være god mot dere etterpå. Men neida, han gjør ikke noe, for han regner med at du hadde det bra. Du blir så skuffet, lei deg og føler deg brukt.

Slik er ikke jeg, jeg hører de ordene som ikke blir sagt. Jeg skjønner fort om du ikke har det bra og da holder jeg rundt deg, visker forsiktig inn i ørene dine om at vi gjør et nytt forsøk og prøver igjen. Noe du er så glad for, for da ser du at jeg bryr meg om deg, du slapper av med engang. Er det ei jente som ikke får ting til å fungere, tenk bare noen ord,  så er nok til å få deg til å ha det bra. Det er så viktig med kommunikasjon.

Jeg er en som foretrekker fine vorspiel, starte med å spise god mat og drikke til. Snakke åpent om det meste, hverdagslige ting, følelser, kos og kjærtegn. Slik blir kroppen og tankene dine klare, da kan du fantasere, bli kåt og kjenne det krible i hele kroppen din. Etter at vi har pratet og spist oss ferdig finner vi ut at vi skal utforske hverandres nakne hud og føle på hverandre. Slik at du får nupper over hele kroppen, massere oss med glatt olje og nyte glattheten i huden vår.

Jeg kjæler brystene, fingrer de når jeg er ferdig med deg, føler du på min glatte kropp. Du føler på mine muskløse armer, mens du ser hvordan kuk min vokser mer og mer. Du beveger hendene dine nedover dit, tar tak i den og koser deg.

Dette er altså min start for å få en fin kosekveld. Desserten, med orgasmen kommer like etter. Er flink til å bruke tungen, den er som en vibrator. Ellers har jeg lært å gi og ta hva angår nytelse og deilige opplevelser... Jeg vet hva, og hvor jeg vil med deg. Vet å ta i mot, elsker å bli nytt..og elsker munnsex, både med å gi og få tilbake.

Jeg kan, elsker og nyter veien til orgasme, som kan vare vel og lenge.. alt etter som.. Har en fantastisk tunge, som kan holde det gående flere timer, for at du skal nyte og ha det godt. Vil at du skal føle deg avslappet og vite at jeg har god tid sammen med deg, slik at orgasmen din kommer, enten etter en time, eller to.