Hotwife hotellbesøk

"Jeg bare ga henne lommeboka og kjente at blodet bruste mer intenst enn aldri før. Det var så urettferdig. Så ydmykende. Så egoistisk og dominerende. Hun hadde aldri snakket sånn til meg før, og jeg hadde aldri vært så kåt som nå."

«Jeg har booket hotell til oss i Oslo til helgen. Jeg tenkte vi kunne utforske fantasien vår litt grundigere.» Stemmen min gikk opp en oktav da jeg sa det. Jeg var visst mer nervøs for mottakelsen enn jeg trodde. «Hva er det du sier?» Ble jeg møtt med. «Det er jo bare en fantasi som vi har snakket om og lekt litt med på soverommet.» Kona var umiddelbart skeptisk. Hun var ikke klar for å omgjøre fantasien til handling. «Vi tar det med ro.» Beroliget jeg. «La oss se på dette som en rekognoseringstur. Vi gjør oss bare litt kjent på sex-klubbene og miljøet. Vi har uansett et hotellrom og ditt sexy undertøy.»

Vi var enige om at det kom til å bli en bra kveld uansett hva klubbene hadde å by på. Mer overtaling skulle ikke til. Lørdagen kom, og vi kjørte til Oslo. Vi sjekket inn og stakk ut for lunsj. Praten gikk ikke like lett som den pleier. Vi var nok spente og tankefulle begge to. Tiden gikk sakte. Da det led mot ettermiddag stakk vi tilbake til hotellet for å freshe oss opp. Kona tok seg god tid i dusjen mens jeg lå på hotellsengen. Hun åpnet døra til badet da hun kom ut av dusjen. «Fy faen, du er deilig.» Sa jeg, mens jeg kikket på den nakne kroppen.

Langt lyst hår, store struttende pupper som jeg hadde kjøpt til henne for noen år siden. For ikke å snakke om rumpa! Rumpa og de lange benene som gjør henne så utrolig sexy i skjørt og kjoler. Hun holdt frem det nye, sorte blondeundertøyet før hun sakte og elegant tok det på seg. Det føltes nærmest som en seremoni. Jeg ble kjempehard av å se på henne. Hun visste det og smilte selvsikkert og lekent.

Ansiktet hennes er så vakkert at alt hun trenger er mascara og leppestift. Dagens farge var ekstra knæsj. Leppene hennes var store og innbydende. Hun kom mot meg i bare undertøyet og spurte selvsikkert: « Nå. Hva syns du?» Alt jeg klarte å svare var et dypt grynt mens jeg stirret tungt inn i blikket hennes. Hun visste at det var et godt svar. «Din tur.» Sa hun og nikket mot dusjen. Da jeg reiste meg strøk hun elegant over bulen jeg hadde i buksa. «La døra være åpen så jeg vet at du ikke runker.» Sa hun mildt. Blodet bruste. Det var akkurat det jeg hadde tenkt til.

Vi stakk ut og spiste middag. Tok hvert vårt glass rødvin og pratet dempet om hva kvelden kanskje kunne by på. Etter desserten følte vi fortsatt at det var litt for tidlig å oppsøke de klubbene vi hadde googlet. Vi stakk innom en bar for å slå i hjel litt tid. Vi fant oss et bord i enden av lokalet og bestille drinker. Etter en stund lente jeg meg frem med et lekent smil. «Skal vi prøve å leke litt med ilden?» spurte jeg. Hun lyste opp og nikket. «Hva da?» Spurte hun. «Han fyren borte ved baren er ganske kjekk, er han ikke?» Sa jeg. Hun trenge ikke snu seg for å forstå hvem jeg mente.

Hun hadde for lengst lagt merke til han. Hun nikket bekreftende og spent på hva jeg ville fram til. «Ditt oppdrag er å få han til å spandere en drink på deg. Jeg vil at du skal flørte hemningsløst med han mens jeg ser på fra avstand.» «Challenge accepted.» Hun smilte lurt og gikk bort til han. Hun satte seg på en barstol som stod ganske nærme han. De satt og pratet en stund. Jeg hørte ikke hva som ble sagt men det var tydelig at flørtingen var i gang. Hun kastet på håret, lo av det han sa og tok på overarmene hans.

Flere ganger kikket hun ertende bort på meg for å sjekke om jeg fikk med meg hva som skjedde. Jeg smilte lurt tilbake og kjente på flere motstridende følelser. Dette var feil på så mange måter. Min kone og en annen mann. Jeg følte meg stolt over å ha en så pen og seksuell kone. Kjente på en lyst til å vise henne fram til andre. Hun var for bra til å bare nytes av én mann. Vi visste det begge to. Plutselig kom hun bort til meg. Hun strakte ut hånden og sa: «Gi meg lommeboka di.» Jeg smilte lurt. «Nå. Ville han ikke spandere på deg?» «Ikke vær teit.» Sa hun kort. «Han er så jævlig deilig at jeg skal spandere på HAN. Med DINE penger!» Hva skjedde nå?

Jeg ble helt satt ut. Visste ikke hva jeg skulle svare. Jeg bare ga henne lommeboka og kjente at blodet bruste mer intenst enn aldri før. Det var så urettferdig. Så ydmykende. Så egoistisk og dominerende. Hun hadde aldri snakket sånn til meg før, og jeg hadde aldri vært så kåt som nå. De ble sittende og prate. Nye drinker ble bestilt. Jeg kunne ikke tro at jeg betalte for min kones date! Etter en stund kom de gående bort til meg. Han sto bak henne. Han var stor. Raget over henne. Kona strakte bestemt ut hånden. «Gi meg hotellnøkkelen. Du må sove i bilen i natt.» Hva var det hun sa? Hva skjedde med våre planer for kvelden?

Jeg kikket spørrende på de to. Hun med en bestemt mine og hånden ventende på nøkkelen. Han sto taus bak henne og smilte skjevt. Jeg skalv da jeg stakk hånda ned i jakkelommen. Det var åpenbart hva de skulle. Hun nappet nøkkelen ut av hånda mi, smilte og ga meg et kort «takk.» I det hun snudde seg kunne jeg se at hennes fingre gled over beltespennen hans. Han ga meg et blikk før han snudde seg etter henne og tok et grådig grep om den deilige ræva hennes. De gikk ut og forsvant. Jeg ble sittende en stund til og fullførte drinken min. Det ble tidlig kvelden. Det var ikke sånn at jeg hadde penger til en ny drink akkurat.

Jeg gikk litt rundt i strøket. Tankene og fantasien raste. Jeg var både sulten og tørst, men kona hadde tatt med seg alle pengene mine. Alt jeg hadde var bilnøklene. Tenk at hun forviste meg til bilen! Det duret i mobilen. Snap fra kona. Et bilde av speilet i heisen. Han sto bak henne. Puppene hennes var vippet ut av kjolen. All tvil til side. Hun kom til å bli pult av en fremmed i kveld. Og jeg hadde tatt initiativet til det. Ikke nok med det. Kona mi hadde sørget for at jeg hadde betalt for alt de gjorde sammen. Ydmykelse og urettferd kolliderte med stolthet og beundring for min sterke og bestemte kone. Jeg kunne ikke vært kåtere.

Jeg sendte en melding tilbake. «Frekt.» med slengkyss-smiley. Flaut om noen kom til å oppdage bulen i buksa mi. Jeg gikk til bilen og fant meg til rette i baksetet. Det var både trangt og kaldt. Jeg tenkte at dette var mitt offer for at kona skulle få oppleve fantastisk spennende sex. Jeg følte meg underkuet. Det var ikke akkurat mitt eget valg. Kona hadde kun tenkt på seg selv. Egoistisk og dominerende. Fy faen det gjorde meg kåt. Ny Snap tikket inn. Lilla rute betydde filmsnutt. Jeg brukte et par sekunder på å stålsette meg på hva jeg kunne komme til å se. Som forventet. Hun hadde en pikk i munnen. Selv har jeg ingen liten pikk, så hun har aldri klart å putte hele meg i munnen. Dette var ikke annerledes. Hun kom bare halvveis.

Det som skilte seg fra hvordan hun pleide å suge meg var iveren og dedikasjonen. Hun var fast bestemt på å komme til bunns. Hun gurglet, slurpet og brakk seg litt. Aldri hadde hun jobbet så intenst med min pikk. Filmsnutten sluttet. Nå var jeg helt fra meg av kåthet. Jeg begynte å runke. Intenst og kraftig. Jeg merket at jeg fikk hele bilen til å gynge. Flaut om noen skulle se hva jeg drev med. Jeg ga faen. Klarte ikke styre meg. Nytt bilde tikket inn. Et bilde som viste at hun hadde klart det. Pikken hans var helt borte i munnen hennes.

Øynene hennes strålte av stolthet. De var også ganske tårevåte. Det var tydelig at hun jobbet hardt mot egen brekningsrefleks. Synet fikk meg til å komme umiddelbart. Flaks jeg hadde tørkepapir i bilen. Jeg prøvde å finne en god sovestilling. Det var ikke lett. Samtidig ble jeg revet i filler av min egen fantasi. Hva drev de med nå? Jeg begynte å runke igjen. Mobilen lyste opp. Facetime fra kona!? Jeg svarte. På skjermen kunne jeg se ansiktet hennes. Håret hennes var ganske rufsete.

Sminken også i grunn. Hun bar preg av heftig og voldsom sex. Jeg kunne skimte at han sto bak henne og tok henne doggystyle. Skjermen og ansiktet gynget slik at jeg også fikk oppleve takten. Ubevisst runket jeg i samme tempo. Ansiktet hennes lyste av glede og ekstase. Hun skar grimaser, stønnet og bar seg. «Å ja! Putt en finger til i rumpa mi!»Kunne jeg høre henne si før hun boret ansiktet ned i madrassen for å dempe sin egen stønning.

Så ble det brutt. Jeg forsøkte å ringe opp igjen. Ingen svar. Jeg senket runketempoet litt for å ikke komme med en gang. Jeg ville nyte min egen kåthet. Etter en stund tikket det inn en ny Snap. Ansiktet hennes var dekket av tidenes ladning. Tykk hvit sæd over hele ansiktet. Hun smilte stolt. Da klarte jeg ikke å holde igjen lenger. Jeg kom jeg også. Det ble en lang natt. Kombinasjonen av lite komfort og mye fantasi holdt meg våken. Jeg runket flere ganger. Utpå morgenkvisten tikket det inn en ny Snap. Et bilde av elskeren ved frokostbuffeten med teksten: «Takk for at du lar han spise frokosten din.» Jeg hadde helt glemt hvor sulten jeg var. Hun sendte meg den meldingen kun for å fyre meg opp. Det visste jeg. Like etter kom en ny melding: «Vi endret bestillingen til sen utsjekk. Det kostet litt ekstra. Blir belastet på ditt kort.» Fy faen. Hadde kona mi virkelig fått meg til å spandere enda mer sex på henne!?

Dette med å bruke økonomi for å dominere meg var helt nytt for meg. Jeg kan være litt gjerrig, så dette traff definitivt en nerve hos meg. Jeg måtte runke en gang til. To timer gikk før neste melding tikket inn. «Du kan komme og hente bagasjen vår nå.» En kort ordre til tjeneren. Jeg gikk ut av bilen og opp til rommet. De to sto på gulvet og strøk på hverandre og pratet lavt mens jeg gikk rundt og ryddet etter dem. «A-A!» Sa kona. «Brette klærne mine pent.» Hun er sjefen. Jeg gjorde som hun sa. På badet fant jeg glidemiddel. Jeg holdt det frem med en spørrende mine. Kona smilte. «Unnskyld. Jeg glemte visst å filme da han knullet meg i ræva.»

Jeg ble tungpusten og hard på nytt. Hun hadde virkelig fått kjørt seg i natt. Hun pleide ikke snakke på den måten. Jeg må si hun hadde benyttet helgen til å vise frem noen nye sider ved seg selv. Jeg pakket ferdig og vi gikk ned for å sjekke ut. Vi mennene i gårsdagens klær. Kona hadde på seg jeans og en trang hvit topp. BH droppet hun. Men gårsdagens høye heler var på. Håret hang løst. «Det er tatt en øl fra mini-baren» Sa resepsjonisten. Jeg kikket spørrende på kona. «Han ble tørst. Er det et problem?» spurte hun irritert. Jeg betalte. Vi gikk ut til bilen. Jeg bar koffertene et par meter bak de to. Jeg la bagasjen baki bilen og satte meg bak rattet.

Til min overraskelse satte kona seg i baksetet. «Du må kjøre han hjem.» Han var allerede på vei inn før jeg rakk å svare. «Jeg ser at du har kost deg i natt.» Sa hun ertende. Jeg visste at hun hadde sett alt tørkepapiret og forstod hva jeg hadde drevet med. Jeg svarte ikke. I speilet kunne jeg se at kona satte opp håret i en hestehale mens hun så smilende på daten sin. Jeg så at hun forsvant ned og hørte lyden av en glidelås som ble åpnet. «Hvor skal jeg kjøre?» Spurte jeg. «Dit hvor han befaler deg» Sa kona. Jeg kunne høre at hun snakket med noe i munnen. Høyre, venstre, hit og dit. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om fra den fremmede mannen som hadde pikken sin i munnen til kona mi. Han kom med dype grynt mellom instruksjonene.

Etter noen minutter kjente jeg meg igjen. «Har ikke vi akkurat kjørt her?» Han humret dypt. «Pussig, det der.» Sa han. Jeg innså at jeg var privatsjåfør for min kones rullende avskjedseventyr. Nok en gang hadde hun mesterlig spilt spillet slik at jeg ble fasilitator for hennes utskeielser. Jeg følte meg utnyttet og brukt. Men så lenge det var hun som brukte meg så føltes det også godt. Jeg ble hard igjen. Han kommanderte meg ut på Ring 3. Etter hvert ble han tungpustet og begynte å grynte. Jeg observerte at han begynte å vri seg og spente alle musklene i kroppen. Slurpelyder og gurgling fortalte meg at han hadde kommet i munnene hennes.

Og hun hadde tenkt til å sende han av gårde med en skinnende ren pikk. «Du kan bare slippe meg av på busslommen her.» Sa han. Jeg blinket inn. De to kysset lidenskapelig før han skred ut av bilen og lukket døren. Jeg blinket ut og kjørte avsted. «Skyv setet ditt lenger fram så jeg får bedre beinplass.» Kommanderte kona. Jeg gjorde som hun sa. «Litt til.» Den siste kommentaren der var bare for å være sikker på at jeg satt ukomfortabelt for hennes skyld. Hersketeknikk for å stadfeste at hun fortsatt var sjefen. Helt unødvendig, men jeg gjorde som hun sa.

Foruten vond sittestilling besto hjemturen i å dele våre erfaringer fra helgen. Hun sparket av seg skoene og la føttene på midtkonsollen slik at jeg kunne gi henne fotmassasje mens jeg kjørte. Vi snakket om hvem som gjorde hva og hva som ble sagt. Hvordan hun ble behandlet og hvordan opplevelsen hadde vært for oss begge.

Hun var full av begeistring. «Du gikk lenger enn vi hadde avtalt.» Sa jeg. «Du har presset mange grenser ganske langt. Jeg trenger litt tid til å fordøye alt sammen og finne ut om jeg er komfortabel med dette. Jeg er faktisk litt usikker.» Men kona var tydelig i sin sak. Dette skulle vi gjenta! «Ja vel.» Sa jeg lydig. Som om jeg hadde noe valg.