Hotellnatt

Morgenflyet med avgang klokken 07. Alt for tidlig oppe for å komme seg til flyplassen men sånn er det. Helt greit å sove en times tid på flyet før ankomst Oslo.

Konferansen min er på et av flyplasshotellene og jeg er heldig å får et rom når jeg kommer slik at jeg får lagt tingene mine fra meg. Jeg tar med meg det jeg trenger og låser. I resepsjonen gir jeg beskjed om at når du kommer skal du også ha nøkkel til mitt rom. Vi skal jobbe sammen med en sak.

Konferansen er spennende og veldig givende. I pausene er det fagprat og god stemning. Det er en liten pause mellom konferansen før middag og mens jeg kler meg om tikker det inn en melding om at flyet ditt var i rute. Vi ses snart.

Middagen er nydelig men jeg unnskylder meg tidlig og drar ikke i baren sammen med de andre. Det blir tid nok til dem i morgen. Jeg låser meg inn, kler av meg og tusler inn i dusjen. Vannet renser av meg dagens stress og jeg kjenner at jeg er klar for nye eventyr.

Hendene mine såper meg inn og stryker over brystene mine, vortene som stivner litt bare med tanken på hva som skal skje. Hendene mine fortsetter sørover og grotta mi er allerede våt, ikke bare av vann men av tanken på deg. Jeg motstår fristelsen til å tilfredsstille meg selv alene og velger heller å vaske håret. Mens jeg skyller ut sjampoen kjenner jeg et kaldt gufs og hender som tar om meg. Jeg kan ikke se hvem det er men jeg kjenner igjen hendene dine, du er kommet!

Jeg skyller ut restene og endelig får jeg se deg. Naken, deilig og klar. Det er ikke bare meg som har sett frem til dette. Kyssene dine som krever meg, som biter meg i leppen og ei tunge som utforsker meg. Pusten som blir stadig tyngre. Jeg presses inntil deg og kjenner at du har samme forventninger som meg.

Jeg såper deg inn. Lar hendene mine stryke over brystkassen din, over ryggen din, nedover ryggen og tar tak i rompa di lar hendene mine gli fremover over hoftene dine og tar tak i staken din som står i giv akt. Jeg runker deg lett og møter blikket ditt. Kysser deg igjen. Bøyer meg ned og tar deg i munnen, suger lett.

Hendene dine som stryker over meg. Som stryker og krever. Tunga di som smaker på brystene mine. Tirrer og får meg til å stønne av glede. Hendene dine som stryker over gledesknappen min. Som bruker akkurat rett trykk, blikkene våre som møtes og som ikke trenger ord. Fingrene dine som går på oppdagelsesferd i grotta mi. Den våte grotta mi som er klar for deg.

Du snur meg og kommer inn i meg, glir lett inn i varmen min. Det er så godt! Jeg må støtte meg til veggen idet du setter opp tempoet, handa di som klyper brystene mine samtidig. Det er så deilig. Du trekker deg ut av meg, fortsetter det på denne måten er det snart over og det vil ingen av oss.

Vi går ut av dusjen, tørker oss. Det tar litt tid siden du kysser meg og jeg deg.

Du fører meg ut på sengen. Legger meg ned og tunga di går på vandring i grotta mi. Suger, erter, krever, leker og hisser meg opp. Hendene dine som klyper brystene mine og alt jeg kan gjøre er å ligge å ta imot all nytelsen du gir meg. Det er like før jeg kommer, pusten min som går tyngre og tyngre og stønnene mine som markerer at jeg nærmer meg klimaks.

Du lar meg ikke få det. Ikke enda. Du kysser meg. Smaken av meg selv på tunga di. Du legger deg ned og jeg vet hva du ønsker. Jeg vet hva du trenger så jeg skrever over deg og trer meg på staken din. Jeg er så våt og så klar. Du stønner idet jeg tar hele deg inn. Jeg rir deg sakte til å begynne med. Oppvarmingen har gjort sitt og det tar ikke lang tid før stønnene dine sier meg at du nærmer deg klimaks. Jeg øker tempoet noe. Blikkene ditt sier alt. Fingrene dine som finner knappen min og det skal ikke mye til før jeg endelig kommer i en deilig orgasme. Jeg tar deg med. Du kommer, stønner. Jeg trekker meg ut og legger meg ved siden av deg. Får pusten igjen.

Nytelse. Og vi har hele natten foran oss...