Hotelldrøm

"Jennifer stønnet kraftig med kuken min i munnen og pikken til Michael nå borende inn og ut av henne bakfra"

Jeg hadde vært på en lengre jobbreise og var endelig kommet hjem. Hjem til en stor enebolig på 2 etasjer, nok så sentrumsnært og fint. Jeg hadde vert på et overhalingsprosjekt langt borte. Arbeidet hadde gått greit, blitt kjent med et par ordentlig allrighte folk og ellers hatt det sånn tåli.

Arbeidsprosjektet hadde vart i 6 uker og den siste uken hadde vi avtalt på telefon at vi skulle ta inn på hotell og slappe av og kose oss bare oss to når jeg kom hjem. Dette gledet vi oss veldig til begge to. Min samboer Jennifer, slutten av 30 årene, helt utrolig flott naturlig kropp, langt blondt hår, en helt utrolig sexy figur og stooore bryster står og skifter foran meg. "Holy shitt" tenker jeg der jeg ligger og studerer henne opp og ned i mente på sengekanten.

"Hun står og skifter klær rett foran meg! Er det mulig! Jeg er griseheldig" tenker jeg der jeg ligger. Jeg kjenner det begynner å stramme seg til der nede. "Sånn, da er jeg klar sier Jennifer" Vi pakker de siste sakene våre og går ut i bilen. Hotellet vi skal på ligger 2 timer unna i bil. Vi orker selvfølgelig ikke å ta inn på hotell i nærheten av der vi bor og har da funnet oss et flott hotell et par timer unna. Vi har bestilt suite for anledningen og hiver oss i bilen og kjører av gårde.

Vi ankommer hotellet og møter til min store overraskelse Michael fra jobbprosjektet jeg nettopp hadde kommet hjem fra. Vi blir begge meget glade og omfavner hverandre i lobbyen. Med klapp på ryggen og store smil takker vi hverandre for sist og spør hverandre hvordan det går. Michael dro hjem et par uker før meg, så de siste par ukene jobbet jeg enten alene eller med en annen makker. Vi catcher fort opp på hva som har foregått siden vi arbeidet sammen sist og Michael, en kjekk middelaldrende kar og muskuløs type fra Danmark, ler godt når jeg gjenforteller en morsom hendelse fra den siste uken vi jobbet sammen på prosjektet.

Michael og meg, er skremmende like, på SÅ mange måter. "Vi sees etterpå da" sier jeg og Michael beveger seg mot heisen. Vi avtaler at vi møtes på rommet vårt for en videre prat når Michael har fått bagasjen sin inn på rommet sitt. I mellomtiden svinger Jennifer og jeg innom baren på hotellet og tar oss et par shotts før vi tar heisen opp til hotellrommet. Vi tar heisen opp og på veien opp lurer vi begge på hvorfor de hadde gitt oss et rom som var så høyt oppe og helt i enden av gangen vår. Vi småflirer litt begge uten å si noe mer om det. Vi kommer til vår etasje og går ut av heisen og bortover i gangen. Låser oss inn på rommet og bestemmer oss begge for å ta oss en rask dusj og stelle oss litt før Michael kommer.

Vi dusjet raskt, du barberte deg litt lett. Så, mens vi begge sto og tørket oss banket det på døren. Jennifer spurte raskt: "Åpner du den?" "Ta du og gjør det 😉" sa jeg med et lurt smil. Du virket til å bli litt "overasket" av spørsmålet, så etter ett sukk og ett "oppgitt" ansikt sa du litt forsiktig "ok.. " og gikk ut. Du åpnet døren og kikket opp i øynene på Michael og smilte litt sjenert og lurt til han, "Hei, kom inn kom inn.

Michael lente seg fremover og gav deg en god klem før han steg inn forbi deg i døren og gikk inn i rommet. Jeg sto enda på badet og hadde nå fått på meg bokseren. "Bare gjør deg selv komfortabel" ropte jeg fra badet. Jennifer så på Michael der han satt. Som en rockestjerne. Stilige klær, barbert og frisert, muskuløs, og så snakket han Dansk. "Oh God" tenkte Jennifer der hun sto foran han med handkleet rullet rundt seg. Jennifer fikk frysninger og niplene hennes knuppet seg under handkleet hun hadde surret om kroppen.

Litt forsiktig og forlegent svarte Jennifer Michael at hun bare skulle inn på badet og stelle deg så kom hun ut snart. Så forsvant Jennifer inn på badet. Da Jennifer kom inn på badet så hun lettere sjokkert ut i ansiktet. Hun ble stående på gulvet og kave litt fordi hun nå ikke husket helt hva som var neste steg på listen om stell hun holdt på med. Vi fikk kledd oss og ble stående å iaktta hverandre litt på gulvet før jeg ambisiøst strakk armene mine om kraven til Jennifer og kneppet opp ikke bare én men tre knapper på toppen hennes.

Jennifer responderte ikke åpenbart men man kunne se at hun likte det. Så gikk meg og Jennifer inn på rommet. Der satt Michael. Han hadde med seg en sekk i den ene handa og i den var det både øl og sprit. Han bød frempå og vi takket raskt ja. Vi shottet og drakk litt øl og kjente hvordan formen stadig var stigende. Stemningen lettet i taket da en fresh poplåt lød ut gjennom minihøytaleren Michael hadde tatt med. Jennifer reiste seg raskt og begynte å svinge seg på gulvet. Hun ble til slutt stående fremoverbøyd med ansiktet mot meg og rumpa gnidd godt opp mot Michael. Der ble hun stående en stund før Jennifer til sin store overraskelse kjente 2 hender på rumpen bak seg.

Jennifer skvatt tydelig og reaksjonen hennes gjorde det helt åpenbart for meg hva det var som skjedde. Jeg besvarte reaksjonen hennes med å si at, "Bare fortsett å stå sånn. La han kose seg litt" og smilte lurt til deg for å sjekke reaksjonen din. Plutselig kjente Jennifer at hendene hans gled nærmere og nærmere musa hennes. Jennifer sitret i forventning og hvisket lydløst i øret mitt at "Han er på vei ned mot musa" Jeg svarte deg at: "Bare la han" og beit meg i underleppen. Det gjorde Jennifer superkåt. Hun beveget nå bakenden sin i sultne bevegelser mot Michael. Hendene til Michael skjønte hintet og raskt var de over musa til Jennifer. Han gned i sirkler og frem og tilbake.

Han klarte til og med å nå klitten til Jennifer på en god måte gjennom buksen hennes, og det fikk henne til å stønne. Buksen min var nå allerede åpnet og jeg hadde nå pikken i handa. Strøk handa mi opp og ned av staken min og nøt synet av Jennifer som sto der og ble befølt og klådd på. Jennifer overtok raskt for meg og før jeg visste ordet av det hadde hun lagt leppene sine om pillen min og sugde ivrig. Buksen til Jennifer kneppet hun opp så fort som hun aldri har knept opp noe før og lot Michael dra den ned i den mest sexy bevegelsen hun noen sinne hadde kjent!

Så stakk han hendene inn og strøk dem over bulen i trusa til Jennifer. Hun ble gjennomvåt med en gang. Jennifer sugde meg ivrig og kjente nå at trusa hennes ble sklidd til sides, og noe stooort og stivt presset nå mot åpningen til Jennifer før leppene hennes raskt sklei til side. Staken bare skled inn i Jennifer og fylte henne opp på en helt annen måte enn hun hadde kjent tidligere. Jennifer stønnet kraftig med kuken min i munnen og pikken til Michael nå borende inn og ut av henne bakfra, og stønnet hardt igjen.

Vi ble stående sånn en god stund, og Michael tok henne ivrig bakfra og stønnet hardt. Jeg merket at beina hennes begynte å skjelve. Jeg gav tegn til Michael om at vi bytter stilling. Så løftet vi deg opp på sengen. Der nøt vi omtrent alle stillinger som kan tenkes. Hver en fantasi ble tilfredsstilt. Med Jennifer liggende på rygg. En pikk i munnen og en i musa. For så å bytte. Åh, vi nøt det! Jennifer begynte å bli nok så varm i trøyen og snakket nå mere og mere dirty mens vi hadde sex. "Åååh, pul meg!" , Ta meg!" mens vi koste oss og penetrerte henne i fra alle mulige vinkler. Vi nøt hvert sekund.

 Mest sexy var det å trekke seg litt tilbake og bare se litt på mens Jennifer pulte Michael. Så, mens jeg slikket Jennifer etter at Michael hadde penetrert henne merket jeg at Jennifer stivnet til i kroppen. Jeg viste hun var nær. Så, mens Jennifer hadde Michaels kuk i munnen og jeg slikket henne dypt, kom hun. Og Jennifer kom så hardt. Hun stønnet så kraftig det bare gikk med pikken til Michael i munnen hennes og tunga mi dypt inni henne. Bølge etter bølge med orgasme skylte over Jennifer til hun ble liggende helt rolig.

Bare noen små skjelv kom og gikk etterpå. Så trakk plutselig Michael seg ut og begynte å runke foran ansiktet til Jennifer. Det gikk ikke lang tid før han stønnet kraftig og sprut etter sprut sto ut over hele henne. Jennifer stønnet og gned det ut og koste med det før jeg reiste meg opp foran henne. Tok tak i staken min og runket ivrig til synet av henne, full av Michael sin sæd. Så kjente jeg det bygget seg opp. Og jeg skjøt masse sæd ned på Jennifer i en stor dam. Jennifer gned det utover brystene sine mens hun smilte og beveget seg sultent frem og tilbake. Vi ble liggende side om side. Helt utslått alle 3. Men fortsatt så kåte og ivrige. "Blir det en runde nr to kanskje?" Spurte Jennifer. Michael og jeg ble liggende stille. Muse stille og smile. "Greit for meg" svarte jeg og Michael bekreftet raskt etter. "Sikker på du orker mer? " spurte Michael Jennifer. "Oh yeah! Svarte Jennifer med et stort smil og strøk en hånd over hver vår pikk. "Give it to me boys! "