Hjemmekontor

«Jeg fikk en e-post fra en ukjent adresse med invitasjon til et Teams-møte (...) Kameraet flyttet seg igjen, mot puppene hennes, og hun begynte å ta seg på dem».

Vi er fastlåst hjemme. Både min kone og jeg sitter på hjemmekontor og prøver å få arbeidsdagene til å gå så knirkefritt som mulig. Hun sitter i 2 etasje, mens jeg har laget meg et provisorisk hjemmekontor i kjelleren. Vi snakker mye i telefonen, og vi sitter mye online for tiden, så på en måte så er vi forholdsvis isolert selv om vi er i samme hus.

Dagene går i det vante ellers, med innetid, tv og oppussing. Med andre ord så er dagene ganske så kjedelige. Men, her om dagen skjedde det noe uforutsett.

Jeg fikk en e-post fra en ukjent adresse med invitasjon til et Teams-møte som skulle vare i 2 timer.
Jeg la den inn i kalenderen og regnet med det var jobb, og fortsatte arbeidsdagen.

Når det var tid, gikk jeg inn på Teams, blurret bakgrunnen og ventet på at den andre skulle komme på. Ingenting skjedde, og jeg lot den bare stå på i bakgrunnen mens jeg leste Dagbladet. Plutselig plinget det, og jeg skiftet skjermbilde. Det var svart, men det så ut som det var noe som beveget seg der.

«Hallo», prøvde jeg meg med, men fikk ikke noe svar. Det var en person der, men jeg kunne ikke se hvem, da hodet var over kameravinkelen. I chatten kom det opp: «Hei, jeg tenker på deg…» Jeg ble litt satt ut, sjekket ut hvem den andre var, men så bare initialene KK. «Hvem er du?» spurte jeg, men fikk ikke noe svar.

Siden dette var litt ubehagelig, begynte jeg å ta opp samtalen. I chatten kom det opp: «Du kjenner meg… og jeg kjenner deg…». Jeg så at KK sin mikrofon var mutet og stusset over dette. «Ok, hva kan jeg hjelpe deg med?» Svarte jeg litt oppgitt. «Du kan jo starte med å si hva du vil gjøre med meg» kom det i chatten. «Hva jeg vil gjøre med deg? Hva mener du? Hvem er du?» Jeg sa dette forholdsvis strengt, slik at den andre kunne forstå at det finnes noen grenser.

«Det er greit for kona di….» kom det i chatten.

«Hva er greit for kona mi, hvordan kjenner du henne? Og hvis du ikke svarer ordentlig nå, så avslutter jeg samtalen». «Vent litt», kom det i chatten. Plutselig ringte kona mi. Jeg tok den, litt paranoid for om hun var ok og begynte å fortelle hva som holdt på å skje. Hun lo, og sa at hun visste godt hvem KK var, og at jeg skulle følge med, og bare gjøre som jeg fikk beskjed om, uten å stille for mange spørsmål.

Jeg spurte henne om hva dette var, men hun lo igjen, og sa at jeg nok kom til å like dette… Så la hun på. I chatten kom det opp «Da er vi klare, eller?» Jeg var fortsatt litt i villrede. Visste ikke helt hva som skjedde, men uansett, kona mi hadde sagt at dette kom til å bli bra, så hvorfor ikke følge med….. «Ja, jeg er klar» svarte jeg, «men jeg vet ikke for hva..» «Da kan jo jeg starte, da» kom det fra KK. «Hadde nok vært lurt det, siden du styrer showet».

«Da vil jeg at du skal se på skjermen og si om du liker det du ser». Skjermen beveget seg, og personen bak reiste seg. Det var tydelig en kvinne. Hun filmet nedenfra og oppover. Hun hadde på seg knehøye, høyhelede boots, miniskjørt og en svart topp med rikelig innsikt. Alt i svart lakk. Hun stoppet filmingen der. «Ja?...» kom det i chatten. Joda, jeg likte det jeg så, og sa det. «Ok. Nå er det din tur». «Hva vil du gjøre med meg?»

«Jeg er jo gift, dette er jo langt over streken» svarte jeg spontant. «Husk på hva kona di sa…. Du skal bare gjøre som du fikk beskjed på, uten å stille for mange spørsmål». Hvordan kunne hun vite det? Men hun hadde jo rett. «Jeg vil ta deg på puppene», sa jeg.

Kameraet flyttet seg igjen, mot puppene hennes, og hun begynte å ta seg på dem.
Jobbet sakte og rolig. Jeg kjente at det begynte å bevege seg i buksa mi.

«Så vil jeg ta og massere brystvortene dine, forsiktig mellom tommel og pekefinger». Jeg var på gli nå. Hun gjorde som jeg sa, uten å vise meg mer. «Så vil jeg». Jeg kom ikke lenger før hun stoppet. Bildet ble borte, og i chatten kom det «Så er det min tur…. Jeg vil at du tar av deg genseren din». Jeg gjorde som hun sa. Det plinget i en SMS. Fra kona. «Har du det bra?»

Jeg svarte at joda, men var hun klar over hva som skjedde? Hun svarte bare «Ja». Jeg fortsatte, denne gangen i chatten: «Min tur. Jeg vil se puppene dine». Skjermen beveget seg med én gang og sakte kledde hun av seg toppen sin. Det var noen deilige pupper jeg så, og det var nå jeg skjønte hva som skjedde. Disse hadde jeg sett før! Det gjorde meg kåt, raskt, men jeg skulle la dette holde på så lenge som mulig.

Min kones deilige bryster lyste mot meg, og i hver brystvorte hadde hun festet en brystvorteklype. Hun hadde forberedt seg, og hun var tydelig opphisset. «Så vil jeg at du skal så vidt touche brystvortene dine», skrev jeg. Hun responderte sporenstreks, og jeg syntes det gikk en iling gjennom henne. Skjermen ble sort igjen.

Ny melding: «Min tur: Jeg vil se pikken din!» Jeg smilte. Reiste meg sakte opp, dro ned glidelåsen på buksa sakte. Tok tak i pikken min og dro den sakte ut, til den var helt ute. «Dra den litt», kom det i chatten, men jeg stoppet, og skrev: «Min tur: Jeg vil du skal vise meg det du vil at jeg skal se!»

Det gikk noen sekunder, før kameraet kom på. Hun dro opp skjørtet, og jeg kunne se en helt glattbarbert fitte, med en snor hengende ut. Hun tok tak i snoren, dro litt i den. Ut kom det en vaginakule. Hun dyttet den sakte inn igjen, mens hun lot fingeren rotere litt rundt inne i seg. Svart skjerm. «F**N» tenkte jeg.

Pling, ny chat: «Liker du det?» Jeg skrudde på mikrofonen igjen, så jeg slapp å skrive. «Ja», svarte jeg. «Det så veldig bra ut!» Ny chat: «Så hva vil du gjøre med meg?» Spørsmålet kom igjen. Jeg svarte, litt nølende:

«Jeg vil kysse deg, slikke brystene dine, la tunga gli lekende nedover, leke litt på innsiden av lårene dine før jeg lar tungespissen treffe den deilige fitta di. Var det et bra svar?»

Jeg så at hun skrev: «Ja, det var et bra svar. Din tur!» Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si. «Jeg vil at du skal ta av deg alle klærne, med unntak av bootsene dine.» Skjermen kom på. Hun sto med ryggen vendt mot meg, og fortsatt så jeg ikke hodet. Hun kledde sakte av seg, lot hvert plagg falle sakte ned, til hun sto der kun iført støvlene. «Så vil jeg at du skal snu deg». Hun gjorde som hun fikk beskjed om. Men rett før jeg fikk se henne forfra, ble skjermen svart igjen. Er det mulig? tenkte jeg.

Nå begynte jeg å bli ordentlig opphisset. Så kom det en ny chat. «Jeg vil at du skal ta av deg alt». Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om, og så kom det på nytt en SMS. Fra kona. «Kåt eller?» Jeg spilte med: «Ja, skulle gjerne hatt deg her nå!» Hun svarte: «Jeg og! Men nyt nå!»

Så kom det en chat. Hun var rask på tastaturet, skjønte jeg… «Velg et tall mellom 1 og 5». «3», svarte jeg. Så kom det opp et bilde av en dildo. En mellomstor en. «Akkurat nå koser jeg meg med denne. Hva tenker du på nå da?» Jeg svarte ut i luften at jeg ville se på.

«Husk at de beste bildene er i ditt eget hode. Jeg stikker den sakte inn, rett innenfor, lar den gli prøvende inn og ut, tar den opp til puppene mine, lar den gli over brystvortene mine før jeg fører den ned igjen. Den er digg!»

Nå var det rett før jeg gikk opp til henne, men valgte å la være. «Jeg vil se at du drar deg», kom det i chatten. «Da vil jeg se litt samtidig», svarte jeg. «Først deg». Jeg reiste meg opp og begynte å runke meg sakte. Så kom skjermen på, og hun var tydelig våt der hun kjørte dildoen inn og ut av seg selv. Nok en gang svart skjerm.

Chat: «Hva nå?» Jeg svarte sporenstreks. «Jeg vil se hva annet du har». Det gikk en liten stund, men det føltes som evigheter. Så kom skjermen på igjen. Jeg så et bord fullt av forskjellige leketøy. Det var buttplugger, dildoer, håndjern, gagballs, en pisk lå der, blindfolds og remmer til å binde fast med, det var oljer der og så videre... Men det var en ting jeg stusset på. Det var et stativ som så ut som en romaskin, med en dildo festet i den ene enden. «Jeg vil se på den» sa jeg og pekte.

Forsto raskt at hun ikke ville forstå, men hun gikk sakte bort til bordet, og tok den. Hun skjønte nok hvilken jeg mente. Hun løftet den opp og satte den på gulvet, stilte seg på alle fire over den, tredde seg inn på dildoen og trykket på en knapp. Maskinen startet, og den kjørte dildoen inn og ut av henne, samtidig som den vibrerte. Hun nøt det. Jeg så de store puppene hennes duve frem og tilbake, mens jeg hadde fullt innsyn i herligheten som foregikk.

Plutselig kom hun. Hun sprutet ut, og jeg så at kroppen hennes skalv.

Svart skjerm igjen. Nå var jeg så kåt at jeg ikke så klart lenger. «Hva skjer?» Ikke noe svar. Jeg spurte igjen, men fortsatt ikke noe svar. Så kom det en SMS. «Jeg tenkte at det var du som sto bak meg!» Kona mi hadde skjønt at jeg visste at det var henne. Ny chat: «Vent litt….»

Jeg ventet. Og jeg ventet. Så kom skjermen på igjen, denne gangen med lyd, og kona mi så inn i kameraet. «Hei! Liker du dette?» Jeg svarte anerkjennende. Hun flyttet kameraet litt, og jeg så at hun satt i stuen, med bena sprikende på stuebordet. Hun tok en flaske med babyoil, og dryppet litt over puppene sine. «Jeg tenker på at det er du som smører inn og masserer meg….» Hun hadde litt slørete stemme. Lot en finger gli ned mellom bena og stryke over fitta. Tok flasken igjen og lot en stor sprut komme mellom puppene hennes. Lot oljen gli i sakte strømmer nedover mens hun masserte puppene sine, nedover magen.

Hun glinset. Hun var deilig. Når oljen nådde fitta hennes, reiste hun seg opp, lot ett ben være på bordet og gned dem inn. Masserte og fingret seg om hverandre. Hun snudde seg med rumpa til meg, lot en ny oljestrøm flyte nedover. Mellom rompeballene. Spredde bena så jeg fikk god utsikt. Lot en finger gni utenpå rompehullet. Hun fant frem en medium buttplugg. Oljet den inn og lot den leke litt med hullet hennes, før hun sakte og forsiktig førte den inn.

Hun stønnet når den var inne. Snudde seg mot meg, satte seg ned og spredde bena sine igjen. Tok frem en stor dildo og begynte sakte å knulle seg selv med den. Sakte inn, sakte ut. Jeg måpte.

Hun så meg rett inn i øynene og sa: «Jeg tenker på at du slikker meg og knar puppene mine…»

Jeg fikk ikke frem et ord. «Så tenker jeg på at du stikker den store pikken din inn i munnen min, og jeg suger og slikker deg...» Jeg var fortsatt forhekset. «Jeg vil at du kommer opp!» Nå derimot reagerte jeg og løp opp trappen.