Hjelp til vaskehjelpen | Kondomeriet

Hjelp til vaskehjelpen

"Hikstende stønner hun ut noe jeg ikke forstår på polsk- men det er ikke stopp det betyr!"

Herlig- endelig kommer vaskehjelpen på tirsdag sa fruen- kan du ha hjemmekontor og vise henne litt rundt? Ja svarte jeg og så frem til en litt roligere dag og ikke minst nyvasket hus & happy wife. Denne gang kom det en yngre utgave, smilende polsk dame på ca 30 år, my colleague is ill sa hun so i will do the job. Ok svarte jeg og smilte tilbake og viste henne rundt. Hun hadde på en løs lett joggebukse og en t shirt som var kort som gjorde at en kunne se litt av en tatovering på ryggen som gikk ned under en blond trusekant. Som gift 45 åring var det nok til å drømme seg litt bort- Windows & Walls first sa hun og satte igang- jeg begynte å jobbe og hadde et telefon møte som jeg måtte delta i.

Det tok ikke lang tid før jeg savnet synet av henne og gikk for å hente en kopp kaffe- og gav henne en kopp. Hun strålte opp og gav meg en deilig klem- pupper ble klemt mot meg og det var helt helt ok. Jeg klemte henne mot meg og sa thank you to og vi lo godt begge 2 før vi fortsatte med jobbene våre. Jeg ringte inn til telefonkonferansen hvor jeg skulle lytte mer enn å delta heldigvis- jeg mutet lyden fra min ide og satt og surfet litt :-). Jeg satt og leste en deilig erotisk novelle når hun nesten lydløst kom inn på kontoret- det var et lite bilde som viste en naken deilig dame med tatovering bakfra.. hun stoppet litt og pekte mot øretelefonene mine som et spørsmål om jeg var på.. jeg pekte tommel opp og pekte på mute ikonet. Hun pekte på bildet og snudde ryggen mot meg og trakk opp t shirten for å vise sin- vi lagte ikke lyder men gliste godt til hverandre!

Jeg bøyde meg mot henne og trakk litt i truse kanten for å se mer, hun nikket og dro ned buksen slik at blondetrusen viste. Det som viste mest var en deilig stuss med en flott tatovering som dekket deler av den ene skinken. Jeg bøyde meg frem og kysset henne på stussen - hun snudde den andre rumpeballene til meg og pekte : kyss denne også! Hun strålte og bøyde seg bakover slik at fikk en ekte rumpeklem i fjeset! Trusen luktet etterlengtet fitte! Jeg var langt langt vekke fra hele konferansen når navnet mitt ble nevn- jeg fomlet av mute og svarte kort ja- det går greit, bare fortsett. Mute på- hun legger en pekefinger over munnen min og gjør nye tegn til meg.. ta ut pikken.. det var ikke tvil.. jeg sitter i kontorstolen og lirker ned gylfen.. jeg tar fra den bankende kuken og lar den stå å vippe i det fri!

Hun lyser opp og peker at jeg skal runke.. hun stiller seg på kne en meter foran meg og trekker ned bukse og truse. Hun er våt så det glinser i åpningen! Med en finger som sveiper over fitteleppene snur hun seg og nikker til meg.. runk nå... det er surrealistisk og deilig.. det tar ikke lang tid før jeg spruter lange seige stråler utover gulvet! Hun fingrer seg selv og skjelver før hun reiser seg opp og går ut av rommet.. på vei ut døren vinker hun etter meg med pekefingeren.. kom her- og jeg er ikke sen om å be. På vei ned trappene ser jeg at hun går på badet og lukker døren såvidt- jeg hører at telefonkonferansen avsluttet og takker for meg. Inne på badet hører jeg at hun kler av seg og jeg kan se i døråpningen at hun bøyer seg over benken.. hun står såvidt på tå og presser seg mot kanten i små vuggende bevegelser.

Jeg kan se hele den flotte tatoveringen, baken hennes og håret som nå er ute av hestehalen. Hun står slik og peser litt.. now you can se why i need some help..i got so horny when i rubbel me..jeg klemmer henne bakfra og blir med i bevegelsene.. hun lager deilige uhmmhmm lyder stønner tyngre.. jeg tar brystene hennes og klemmer dem kjærlig og grådig. Jeg setter meg på huk bak henne og slikker innsiden av lårene og oppover mot rumpeballene på innsiden.. hun støtter enda tynger og bøyer seg fremover samtidig som hun masserer brystene sine.. jeg skiller skinkene nå og slikker. Hun presser seg rytmisk mot kanten men stopper når tungespissen min er mellom fitteåpning og rumpehullet. Hikstende stønner hun ut noe jeg ikke forstår på polsk- men det er ikke stopp det betyr!

Jeg lar tungen sveipe over rumpehullet og lar en våt tommel presse mot åpningen- hun strutter nå og skjelver.. hun tar den ene hånden bak hodet mitt og presser meg nærmere samtidig som hun løfter det ene låret oppå benken.. hun skjelver og kommer og kommer! Pustende ligger hun på skrå og jeg har en har klar kuk i hånden.. hun tar den i hånden og runker meg forsiktig.. not come inside pussy sier hun og trekker meg nærmere etter kuken. Hun styrer kukhodet over våte fittelepper og med roterende bevegelser nærmer kuken seg rumpehullet. Det er veldig innbydende.. hun setter kukhodet mot åpningen og med små gyngende bevegelser lar hun kukhodet gli såvidt innenfor åpningen. Hun klemmer meg med rumpehullet og runker meg med små små bevegelser.. jeg stønner og hun kjenner at det er ny ladning på vei... da flytter hun hånden til ballene og masserer dem til de rykker ladningen avgårde. Hun vipper kuken ut og jeg får se hele satsen lande på tatoveringen! Vi peser, ler og gliser begge begge 2, vel vitende om at dette ikke er heelt i henhold.