Het sommerkveld | Kondomeriet

Het sommerkveld

Det var en varm sommerkveld, og de to elskende gikk hånd i hånd mot den tomme badestranda, svært lette til sinns. De kikket på hverandre med forventningsfulle blikk, og smilte skjevt. De hadde vært fra hverandre i flere uker nå, og gjensynet var fylt av glede. Hun kjente seg svimmel bare av en enkel berøring fra ham. Kjente den intense dragningen, trangen til å være nær ham. Som de hadde lengtet. Og nå, endelig, var de sammen igjen. De fant seg en plass lengst borte på stranden, og hun slapp straks vesken hun hadde i hånden, rett ned i den varme sanden, og slo armene rundt ham. Krøp inntil den sterke kroppen hans, nøt følelsen av å stå sånn. Han løftet forsiktig ansiktet hennes, og kysset henne ømt og lenge. Det kriblet voldsomt i underlivet, og hun kjempet med å beherske seg.

De lot klærne falle, og gikk sakte ut i det varme vannet. Så deilig det var å være nær ham, kjenne den våte huden hans mot sin. Med vann opp til skuldrene slang hun armene rundt halsen hans, kysset ham hett og presset seg mot ham. Hun grep tak i den store pikken hans mens hun lot tungen gli lekent over halsen hans. Hun kjente at han ville ha henne. Så slang hun bena rundt livet hans, og bevisst satte hun seg akkurat sånn at pikken traff fitta hennes. Han stønnet, og tok et fastere tak rundt midjen hennes. Kysset henne intenst, og befølte kroppen hennes med bestemte, erfarne hender. Hun brant av lyst. Så lot han ene hånden berøre fitta hennes. Ene fingeren hans gled inn i henne, og hun stønnet av vilt velbehag. - Jeg vil ha deg, fikk hun tungpustet frem mens han gned fitta hennes. - Jeg vil ha deg også, sa han lavt med sløret blikk. Hun følte seg beruset, enset ikke noe annet enn dem selv. Ingen av dem kunne vente særlig lenger, så de kom seg i land igjen. Han la henne kjærlig ned på det myke teppet, og la seg over henne. Å kjenne den varme kroppen hans så tett mot sin var ubeskrivelig herlig. All lengselen de hadde måttet tålt, og nå var de endelig sammen igjen. Det var ufattelig. Hun slang armene rundt ryggen hans,og presset seg tett inntil ham. Kjente hvor høyt hun elsket ham, hvor takknemlig hun var. For en glede!

Han var så nær, og å kjenne den velskapte kroppen hans mot sin gjorde henne vanvittig kåt. Han kjente med hånden sin at hun var våt, at hun var klar for ham. Han var sannelig klar selv, med den store, harde pikken sin presset mot henne. Han førte den sakte inn, og traff perfekt. Mens hun stønnet og pustet tungt, gled han sakte helt ut - så helt inn. Det var ubeskrivelig deilig. Hun følte det som om hun ikke kunne komme tett nok, nær nok. Han var så deilig, så ekstremt tiltrekkende. Dragningen mot ham var nesten magnetisk. De kom inn i en intens rytme sammen, og hun bet ham forsiktig i skulderen, pustet stadig tyngre. Neglene gravde seg inn i huden hans på ryggen, og hun kom stadig med langtrukne stønn. Han kjørte henne enda hardere, og kjente at han kunne komme når som helst nå. De traff noe jævlig, den store pikken hans passet perfekt i den stramme fitta hennes. Han kjørte den ut og inn, mens hun gned seg frem og tilbake, opp og ned. - Hardere, stønnet hun. Han knullet henne så vanvittig hardt, og hun kjente at det var tett før. Hun hørte det på ham også, at han var nær å komme. Hun lukket øynene, og skrek, mens eksploderte alt i et vell av lys. Hun kjente at han kom inn i henne, hørte hvor fort pusten hans gikk mens han stønnet. Han sank utmattet ned ved siden av henne. Hun krøp inntil ham, strøk ham over den stramme magen, og lo lavt. Han smilte lykkelig, men fortsatt med et nesten forbauset uttrykk i øynenene. - Som jeg elsker deg, jenta mi, sa han kjærlig. - Jeg elsker deg også, lo hun lykkelig. - Og så vanvittig bra du er, blunket hun med et svært fornøyd smil om munnen.