Het natt

Det var sommerferie og solen stekte. Jeg lå på en solseng langs en strand i Frankrike og jeg hadde på meg min nye bikini. Den var baby gul og fremhevet den sterke brunfargen jeg hadde fått etter bare noen få dager i solen. Rundt meg yret det vakre brune menn med markerte rygger, trente armer og mager. Kunne det bli bedre? Ved å ligge her på stranden dag etter dag, hadde jeg fått en grei oversikt over mennene og jeg regnet med at de hadde fått en oversikt over meg. Jeg merket ofte at mange av de så på meg med en bul i buksen og jeg kunne ikke si så mye selv.

Flertallet av mennene fikk meg våt bare av å tenke på dem. En dag kom det en mann, en som jeg hadde lagt grundig merket til før, bort til meg. Han introduserte seg selv som Raoul. Han spurte hva jeg het og om han kunne ta meg med ut til middag en kveld. Jeg som var 19 år og var her med moren og tanten min på ”jentetur” og sa ikke nei til dette tilbudet. Jeg gledet meg til å komme meg bort fra maset og ikke tenke på noe annet en denne vakre mannen. Vi spiste et fantastisk måltid og da restauranten stengte lurte han på om jeg ville bli med han hjem. Jeg nølte ikke med tanke på at trusen min var helt våt av all forspillet hele kvelden hadde bydd på.

Da vi kom inn døren snudde han seg mot meg og kysset meg hardt. Tungen hans skled inn i min munn og han dyttet meg hardt inn til veggen. Han beordret meg til å løfte armene mine over hodet og han strøk meg ned kroppen min med hans store maskuline hender. Han tok et fast grep om hoftene mine og løftet meg opp langs veggen og kysset meg pirrende. Tungen hans gled inn og ut munnen min. Han løftet meg bort til sengen og dro av meg skjørtet mitt. Nå måtte det være en våt flekk der trusen min var, så våt var jeg. Han begynte å massere de store brystene mine og jeg ga fra meg et lite stønn. Niplene mine var så harde at de struttet imot hans hender. Hans ene hånd gled nedover magen og videre nedover til trusen. Inn i trusen. Jeg kjente hans kalde hånd mot min klitt og jeg stønnet tungt. Han begynte sagte og masere klitorisen min, opp og ned. Deretter i sirkler og jeg ble mer og mer våt. Mer og mer kåt. Nærmere og nærmere klimaks.

Han masserte fortere og fortere og jeg kjente hans andre finger skli inn i meg. Inn og ut. Høyere tempo. Jeg stønnet høyere og høyere og jeg kjente en intens eksplosjon i underlivet. Jeg begynte å skrike. Følelsen tok helt over meg og jeg greide ikke å ligge stille. Jeg vred meg av nytelse og orgasmen skjøt gjennom kroppen min. Etter noen heftige orgasmer roet jeg meg ned. Jeg prøvde å reise meg opp men hele rommet snurret. Jeg greide bare ligge der og smile. Raoul la seg ved siden av meg og kysset meg opp over nakken. Han la en hånd på brystet mitt og bare det gjorde meg kåt igjen. Nå var det hans tur til å komme.